29 JUNI

Slutade jobbet klockan halv tre idag, då träffade jag Marre och sen cyklade jag hem och åt. Efter det la jag mig ute på trädgården och sov i en timme ungefär. :)
Nu ska jag gå och möta Clara så går vi hit så ska hon färga ögonfransarna på mig och mamma :)


28 JUNI

Slutade vid ett idag, skönt skönt! Då åkte jag hem och åt och kolla på tv, nyss var jag och mötte Marre så nu är hon och jag hemma hos mig. Senare ska vi till Häst på finmiddag och kaffe :)


27 JUNI (2)

Var ute och gick en promenad med Clara förut :)

Nu blir det bara chill tills det är läggdaags!


27 JUNI

Idag fick jag sluta jobbet klockan tolv, asnice!
Då drog jag, mamma och Rosmarie till Harge och låg och sola i några timmar. Så nu är jag röd lite varstanns men det blir brunt sen :) haha


26 JUNI (4)

Jag och mamma åkte och panta massa flaskor förut, vart massa pengar! ;) Efter det gick jag och Clara en sväng så kom hem för ett tag sedan :)

Om ett tag så ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska jobba imorgon. Men bara en vecka kvar, skönt!


26 JUNI (3)

Nytt nytt nytt.


väska

linne & träningströja

trosor & mascara

Nu har jag suttit här vid datorn hur länge som helst känns det som, så nu ska jag försöka hitta på någonting annat! :)


26 JUNI (2)

Lite bilder från midsommar!


Erik och Häst


Eeeskil

jag

Gunnar, Peter och Moorgan


Kim, Camilla, Erik, Häst och Hanna


26 JUNI

Igår skulle jag ta det lugnt tillsammans med Marre, men blev inte riktigt så.
Först så gick vi till sjöängen dit Hanna och Eski kom, vi gick och käkade pizza och sen kom Häst och Joel och hämta oss så åkte vi till Mariedamm på nån pub sak. Var faktiskt roligt där, träffa roliga Fredde mfl :) När vi varit där ett tag så åkte vi till Åmmeberg och släppte av Eskil och så drog vi till Harge, men var inte där alls länge utan vi åkte till Askersund för Joel skulle hem. Då träffa vi Tomas så åkte vi med han till Hammar så släppte vi av Marre, sen hämtade vi Linus och Norrland i Zinkgruvan och sen skjutsade han hem oss :) Har precis vaknat och idag blir det väl luugnt.


25 JUNI

Igår började jag och några fler att festa hemma hos Marre. Runt tio? så drog alla ner till Harge så var vi där hela kvällen/natten med massa annat folk! Trevligt :)

IKVÄLL?!


Grattis bästa mamma!



24 JUNI



GLAD MIDSOMMAR! =)


23 JUNI (2)

Kom nyss hem efter en promenad med Clara :)
Nu blir det väl bara lugnt skulle jag tro?


23 JUNI

Igår kväll var jag ute och gick med Hanna som precis hade kommit hem från turkland, trevlans! :)

Idag var det jobb och dagen har gått rätt fort tycker jag, kom hem för en stund sen så snart ska jag äta. Imorgon är det midsommar och då är jag ledig från jobbet :) skönt!


22 JUNI

Nyss kommit hem från jobbet :)
Väntar på att mamma och pappa ska komma hem från deras lilla semester så jag får mat :)


21 JUNI (2)

Nyss varit ute och gått med Clara, trevlans! :)
Snart blir det in i duschen och sen sova.


21 JUNI

Nyss kommit hem ifrån jobbet, sköönt!


20 JUNI (4)

Har precis duschat. Innan jag gjorde det så pratade jag med min kära mormor i telefon ♥ och nu snart ska jag gå och lägga mig.


20 JUNI (3)


Men den duuger ju!


20 JUNI (2)

Nytt!



20 JUNI

Nyss kommit hem i från jobbet. Det har varit en händelserik dag med massa strömavbrott, haha. Men kul att det händer något tycker jag :)

Idag blir det bara luugnt.


19 JUNI


17 JUNI

Idag blev det jobb, slutade vid tre, sköönt!

Nu har jag nyss duschat och ska sminka mig för första gången på en vecka, haha ;) Sen blir det ut till Marre och ge en present sen partaaaaaj! (D)




GRATTIS BÄSTAVÄN!


16 JUNI (2)

Fick ett ljus av Marre förra veckan, tack ♥


Vänskap förgyller livet
Sann vänskap är ljuset mellan människor


Nu ska jag lägga mig i min säng med bärbara datorn och kolla på avsnitt av klassfesten.


16 JUNI

Igår efter jobbet så åkte jag och Linus till Örebro så handla jag lite presenter och så, sen åkte vi till Häst och fixa en grej och drack lite kaffe :) Kom hem lite över nio och då hade jag feber och ont i halsen, så idag fick jag vara hemma från jobbet.


14 JUNI

Sluta vid kvart över tre idag, så nu är jag hemma och har ätit och så :)

Idag blir det väl lugnt skulle jag väl tro?


13 JULI

Äntligen hemma! :)

Har sommarjobbat idag och det har gått bra, motion lär jag ju få iallafall, haha! :) Började sju och fick sluta lite efter tre, då cykla jag och träffa Marre en sväng och sen cykla jag och mamma till kommun och hämta en ny feriepraktik skylt till mig eftersom jag tappa min redan första dagen..

Snart ska jag äta och sen blir det väl lugnt resten av dagen skulle jag tro.


bror och jag :)


12 JUNI

Gårkvällen spenderas med Marre, Mika, Häst och Erik körde :)
Vi var i Åsbro ett tag sen stod vi på sleven med annat folk, trevlig kväll! Linus sov hos mig och vi kom hem vid tre tror jag.

Idag har jag legat i sängen hela dagen, har inte mått bra alls.. Men nu ska jag iallafall gå och duscha. Imorgon börjar sommarjobbet, hoppas det går bra.





11 JUNI (2)

Nu drar jag och mamma till Örebro en sväng :)


11 JUNI

Igår när vi kom hem från min brors student så åkte jag och pappa och hämta tårtor, sen kom släkten hit och åt och fika :)

Runt fem kom Marre hit då gick vi en sväng och sen tillbaka till mig och fixade lite, sen gick vi hem till Häst och satt där och drack. Runt tio typ så kom Krull och hämtade oss tre så åkte vi till Örebro och va på mässan och sädär. Åkte hem från Örebro runt halv tre typ. Rolig kväll :)
Nu har jag precis vaknat så ska nog äta något..

Lite bilder från igår:






10 JUNI

Nu är jag vaken, ska fixa mig lite. Sen dra till Hallsberg och kolla på  min brors student! :) Grattis!


9 JUNI (4)


Nu blir det sänga


9 JUNI (3)

Somna i någon timme eller två förut, när jag vaknade så kom pappa precis hem med pizza, så blev att sitta på altan och käka det med han och mamma :)
Efter det duschade jag sen åkte jag och mamma ner till stan och greja lite. Men nu är jag hemma igen!


9 JUNI (2)

Farmor och farfar åkte nyss härifrån, dom kom hit och gav mig blommor för jag slutade skolan :) Sen bjöd jag dom på marrängtårta, gottt.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, men senare ska jag va med Marre :)


9 JUNI

Har bara sovit 3 timmar i natt, jävla trött!

I skolan idag så kollade vi på någon sommarshow typ, sen fikade vi i klassrummet så slutade lite över tio.  Jag och Marre åkte med Krull, Lars och David hem. Eller ja vi släppte av Lars och David i Åsbro sen åkte vi till Askersund och åkte litegranna. Kom hem för en stund sen.

Sommarlov nu då, skönt att slippa skolan! Men nu väntas ju tre veckors jobb, men det ska nog gå bra.


8 JUNI (3)

Kom nyss hem, jag, mamma och pappa skjutsade min bror till Örebro för han skulle på bal. Alla som var där var jäätte fina! :)
Förut så var jag och Mika ute och gick en sväng, trevligt att prata lite med den tösen :)
Nu blir det chilla lite och sen sova, imorgon är det skolavslutning!


8 JUNI (2)

Var nyss ute och rökte med Eskil och nu ska jag snart äta :)


8 JUNI

Nyss gått upp ur sängen :)

Ringde dit jag ska sommarjobba förut, men hon hade inte fått någon information om att jag änns skulle vara där... Så hon skulle ringa upp senare, knepigt.

Idag vet jag inte vad som händer aaalls.

GRATTIS UNDERBARA CLARA PÅ 17 ÅRS DAGEN!


7 JUNI (3)

Gick och la mig i soffan förut och kolla på en film, men så började de ju att åska och regna så innihelvete och sen gick strömmen. Då låg jag och läste ett tag sen gick jag hit :) Nu ska jag och mamma åka till sleven och kolla om det finns en blå dricka till mig, hihi!

Imorgon blir det ingen skola eftersom att vi bara har en lektion vid ett, och på den ska vi ändå inte göra någonting på.


7 JUNI (2)



Oh Romeo, where do you have your Juliet now?


7 JUNI

Tog tjugo över åtta bussen till Hallsberg idag sen skulle vi ta tåget till Örebro 9.18, men det var försenat så när vi kom till Örebro så hade bussen till Karlskoga redan gått. Så klassen och Marjo gick hem till henne och fika lite till nästa buss gick. Vi var inne på Boda borg i en och en halv timme och det räckte gott och väl! Var döövarmt och inte speciellt kul heller. Efter det käka vi taco buffe, sen skulle vi ta en buss halv tre till Örebro men den var försenad en halv timme ungefär. Så höll på att smälta bort för det var sol överallt. När vi väl kom till Örebro skulle vi ta ett tåg till Hallsberg men det var också försenat.. Så när jag och Marre kom till Hallsberg och skulle gå till bilen så spöregna det och åska, så vi var dyngsura!
Men nu är jag hemma iallafall :) haha!


6 JUNI (4)


6 JUNI (3)

Har varit med Marre idag, kuligt! :)
Nu har jag precis kommit ur duschen så blir lugnt tills jag ska sova. Imorgon blir det Boda borg med klassen, får väl hoppas att det är något att ha :) har aldrig varit där.


6 JUNI (2)

Nu kommer min vän hit ♥


6 JUNI


5 JUNI (4)

Har precis varit ute och gått en liten sväng med Clara, trevligt! :)
Snart blir det ju som sagt bigbrother!


5 JUNI (3)

Nyss varit ute och övningskört.
Nu kommer jag väl bara sitta här tills bigbrother börjar, hejja simon!


5 JUNI (2)

Drar och tränar!


5 JUNI

Jag, Marre och Morgan drog ner till Harge igår där vi träffa Linnéa och Robert. Vi va inne på puben ett tag sen gick jag och Marre ut och satte oss på stranden :) Då kom Henka, Rammey och nån mer dit och prata lite. Senare så gick jag och Marre hem till Marre så hämtade mamma mig där runt ett, då blev det hem och försöka sova.





4 JUNI (3)

Sitter hemma hos Marre och dricker lite ööl (;


4 JUNI (2)

Drar hem till Marre ♥


4 JUNI

Igår gick jag och Marre och mötte Malte så gick vi mot Joel. När vi nästan var framme hos honom så hämtade han upp oss så åkte vi ett raggarvarv i Askersund. Sen drog vi mot Zinkgruvan och hämtade upp Krull, Christer och Linus, så åkte vi mot Askersund igen. Efter ett tag så åkte vi iväg mot Vretstorps parken så stod vi där utanför ett tag :) Sen skulle vi dra till Örebro för vi skulle skjutsa hem någon osv. Men då hade Christer gått in på parken så vi fick inte tag på han så då fick vi åka utan honom och så när vi släppt av Pär i Örebro så hämtade vi Christer igen :) Då åkte vi till Brändåsen för alla var hungriga och sen åkte vi hemåt, jag kom hem runt halv fyra tror jag.
Alldeles trevlig kväll!


3 JUNI (2)




3 JUNI

Peeerfekt dag! än så länge iaf ;)

Vaknade runt tio gick ut och la mig i solen i en timme, in och åt. Drog iväg till Harge med mamma och låg och sola och nu kom jag precis hem :) Så jävla gött väder ute så det är ju sjukt.

Nu ska jag sitta här och chilla ett tag, sen blir det fix för ikväll blir det att ta ett par groggar!


2 JUNI (4)

Jag och Marre drog till Häst förut så drack vi kaffe och sådär. Sen skjutsade han oss hem till mig så jag fick äta och sen gick vi typ till hans föräldrar där han va, så åkte vi ner till hanmen och åkte en sväng i hans båt :) Efter det åkte vi och raagga lite i bilen, haha! Sen upp till honom och satt och prata sen gick jag och Marre hem till mig så åkte hon hem runt tio.
Nu har jag precis kollat klart på bigbrother så nu ska jag väl sova eller göra något annat roligt.


2 JUNI (3)

Sitter här och gör inte så mycket..
Om en stund kommer Marre hit och då drar nog vi hem till Häst :)


2 JUNI (2)

NYTT!
kjol, klänning & linne




2 JUNI

Nyss kollat bigbrother och senare ska jag va med Marre ♥


1 JUNI (3)

Jag och Marre gick ut och gick en sväng direkt när hon kom hit. Sen satte vi oss vid skolan ett tag :) Sen gick vi igen och då träffa vi på Stoffe som hade fått körkort idag, grattis! Så gick vi typ till ica så träffa vi Maier och prata med han ett och sen gick vi upp till Häst och drack lite kaffe. Runt halv nio åkte vi med han hem till hans föräldrar och sen gick vi hem till mig så hämtade Marres mamma henne här.
Jag kom precis ur duschen så nu ska jag och mamma åka till ica och hämta lite kläder som jag har beställt :) Sen kommer Linus och sover här ♥


1 JUNI (2)

Kom hem vid två idag och nu har jag nyss kollat klart på bigbrother.
Om en tag kommer Marre hit ♥


1 JUNI

Jag och Marre tog tjugo över åtta bussen till skolan idag. Så när vi kom fram vid nio gick vi till bilden och lämna in våra uppfiter.
Nu har jag personlig försäljning tror jag. Håller på att skriva om en produkt jag har kommit på själv som jag sen ska försöka sälja till min lärare. Får se hur det går.
Det är iallafall en extremt bra penna jag ska sälja, haha! ;)
såhär ser den ut ungefär.. :)


RSS 2.0