27 maj (2)

Imorgon ska jag till skolan en sväng så ska snart försöka sova, måste bara se klart prisonbreak haha, beroende av de just nu :) Men börjar inte förens tio så kan ju va vaken ett tag till..








åt jordgubbar o glass förut, sskapligt jäla gotttt!


27 maj

Idag laga jag mat till mig o mamma, pastasallad med bacon, vart gött :) Annars har jag inte gjort så mycket idag, handlat, duschat och nu kollar jag på film.




26 maj

Blev hemma ifrån praktiken hela veckan eftersom jag blev sjuk, är fortfarande förkyld men har inte feber iaf :)

Idag har jag varit hos farmor och ätit mat, annars har jag bara legat i sängen helt döö haha! Igår så drack jag, först med bara Mikaela och sen hemma hos Kim med lite folk :) skojkväll.

Nu tänkte jag kolla på ett avsnitt prison break och sen sova. Imorgon är jag ledig så ska sova lääänge!




20 maj

Idag var de praktik igen, men var bara där tills lunch för då kände jag mig dålig och de visade sig att jag hade feber. Så sen dess har jag legat i sängen och sovit. Men nu har jag vaknat till så kollar prison break. Inorgon blir jag hemma från praktiken, men måste iaf iväg till tandläkaren..




18 maj

Igår tog jag de lugnt på dagen, sola osv för de var as fint väder! På kvällen kom Marre hit så skjutsa vi Kent och sen åkte hon, jag, Tomas och Morgan runt lite. Sen drog vi till Kim där det var fest, kom i säng vid fem halv sex.. :) Just nu kollar jag prisonbreak men ska nog snart ta mig en dusch.







16 maj

Idag blev jag klar med truckutbildningen, så om ca 1 vecka kommer mitt truckkort. :) Imorgon är jag typ ledig, så nu är det helg, skapligt skönt! Ligger just nu i sängen och kollar på prison break, sen får jag se vad som händer senare...




14 maj




13 maj

Somnade 3 eller 4 inatt, så när jag skulle gå upp imorse var jag satans trött.. Och är fortfarande! Gick iallafall bra första dagen på truckutbildningen, slutade vid kl 3 och sen jag kom hem har jag bara läst ur boken 50 nyanser av honom. Tänkte snart hoppa in i duschen och sen kolla på en film eller något, ska ju upp 6 imorgon bitti igen..






12 maj

Ligger i sängen och försöker sova, men det går inte så bra.. Imorgon börjar jag min truckutbildning, så ska upp klockan 6..

Idag har jag inte gjort alltför mycket, bara tagit de lugnt. Igår tog jag det oxå lugnt hela dagen. Sen på kvällen var jag hos mormor och hälsa på och sen hos kim en sväng :) I fredags hämta jag marre nån gång vid 4-5 så åkte vi hem till mig och satt på altan och drack, senare åkte vi hem till mogge och sen hamna vi hos liljeblad. Var hemma runt halv fem och då tvärslockna jag..

Nä nu måste jag försöka sova igen fast det inte kommer gå.. natti!




RSS 2.0