27 JANUARI

Hela helgen har varit lugnt as gött :) I lördags så var jag och fira kusinen som snart fyller 20år, och sen träffa jag Clara och Mikaela :)
Idag följde jag med pappa och åkte på isen med hans kompis, kuuul! Kom hem för en stund sen, så ska duscha och äta snart. Är jääätte trött..
 

27 JANUARI

ögon som glittrar, läppar som ber'

23 JANUARI

  
                

15 JANUARI 2013

 
Ligger i sängen just nu, alldeles sjuk.. Feber, ont i huvudet och förkyld :( Ska slå på en film och sen sova, blir hemma ifrån skolan imorgon.. Så hoppas jag att jag mår bra så jag kan gå på torsdag.
 
I måndags började min måndagspraktik som håller på ända till sommaren, blir nog bra. :)
 
Min helg har varit bra :)
I fredags så drack jag. Började hos Robin med Marre och sen drog hon och jag hem till Robert lite senare. Dit kom Mikaela också. Vi åkte till en trappa en liten sväng och sen åkte vi + massa mera folk hem till Cirre :)
I lördags var jag helt dööö! Men vid 9 på kvällen så åkte jag hem till Marre en sväng och sen så gled hon och jag lite, men var helt dött så blev hem tidigt och sova.
 
 
 

9 JANUARI (2)

Idag började skolan, skitul.. noot! Men hade bara en lektion som började tjugo över tolv och slutade vid ett så det var skönt :)  Efter skolan åkte jag, Marre och Linnéa till Bult och drack kaffe och åt pizza. Vid fem åkte jag och mamma och fika med Frida och Carro. Efter det åkte jag hem till Marre och drack kaffe sen tog vi ett gli' varv. Imorgon är det skola igen så ska väl snart försöka sova, men det kommer ju inte gååå. Godnatt iaf♥
 

9 JANUARI

No more tears, my heart is dry
I don't laugh and I don't cry
I don't think about you all the time
But when I do - I wonder why
 

6 JANUARI

I fredags var jag med Mikaela. På kvällen åkte vi hem till Morgan så var vi där en stund, sen åkte vi tre runt lite :)
Igår hämta Marre mig så åkte vi och drack kaffe med Bult och John och sen åkte vi fyra till brändåsen, och sen runt Kumla och lite. Var hemma vid halv två men kunde inte somna förens vid fyra.. Så har nästan precis vaknat.
 
Ska börja att städa mitt rum nu som jag skulle ha gjort för jätte länge sen haha. Sen får jag se vad som händer, söndagar brukar ju vara rätt tråkiga
John extraknäcker som döden.. ;)

3 JANUARI 2013

En vecka kvar på jullovet, suug. Vill inte tillbaka till skolan..
 
Aja vaknade för en liten stund sen, så ska ta mig något att äta sen får vi se vad dagen har att erbjudaaa' Men kan ju skriva lite först ;)
 
Mitt nyår var bra! Åkte hem till Mikaela först så började jag och hon där, sen drog vi hem till Danne där det var lite folk. När han skulle dra därifrån gick några av oss andra hem till Carina och sen hem till Linda. Jag och Mikaela gick därifrån efter ett tag och ner till shell där vi åt lite. Efter de gick vi till hamnen och kollade på raketerna (haha!) och sen så avslutades kvällen på en trappa :) Dagen efter mådde jag sääämst så då blev det bara lugnt framför tvn..
 
Igår tog jag det lugnt på dagen, kollade tv osv. På eftermiddagen hämtade Mikaela upp mig så åkte vi till IKEA och kolla lite. Sen åkte vi till Marieberg och åt och kolla i lite affärer. Vid nio så gick vi på bio, mammas pojkar. Den var as bra haha! Efter det blev det hemåt :)
 
 
 

1 JANUARI 2013

~  Hur ofta du än besöker det förflutna, så finns det inget nytt att se ~
 

RSS 2.0