26 decenber

Min julafton var bra :) Åkte till farmor och farfar vid ett och åt mat osv med släkten. Vid sex åkte vi hemåt så kom mormor och morfar så fikade vi och öppnade julklappar, fick massa bra saker. Så är jätte nöjd!!

Igår drack jag lite med My, Tomas, Erik och Tony. Drog till Motala och kolla läget men de var inte alls kul där.. Så då åkte vi till olearys en sväng och sen hemåt. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, har inte ens klivit ur sängen än. Är så trött på allt...








22 december

Förra veckan jobba jag tisdag, onsdag och torsdag. På fredag förmiddagen var jag och bowla med mina små kusiner, och på kvällen umgicks jag med Becca och Tomas. :) I lördags kväll blev de drinkar med lite folk, kul 👍 Igår var jag iväg och käka keebab med Becca annars låg jag i sängen typ hela dagen.
Idag tror jag att jag ska byta julklapp med Marre annars vet jag inte va jag ska göra. :)








15 december

Precis vaknat, ska snart gå upp och fixa mig lite sen dra iväg till marieberg en snabbis..

Annars förra veckan så jobba jag typ bara. På fredagen körde jag och Marre på några och i lördags blev de lite drinkar med folk, trevlans 🍸🍻
Imorgon och torsdag har jag jobb inbokat, men hoppas på att få fler dagar.

byebye






1 december

I fredags drack jag några glas vin med härligt folk, kul :) Igår låg jag och Emil i soffan hela dagen och glodde film, så somnade vi rätt tidigt. Idag har vi inte heller gjort mycket, jag kom nyss hem så ska kolla på torpederna. Annars.idag vet jag inte va som händer.
Imorgon och onsdag står de jobb på schemat :)






RSS 2.0