27 april

Hejhej!!
Ligger fortfarande i sängen o kollar på gilmore girls, orkar inte gå upp hehe.. Igår kväll var jag på bio med Emil, Hanna o joppe, fast and furius 7 👍 I lördags va jag på bilträff i Örebro, var skoj. I fredags var jag på marieberg och shoppa lite. Resten av förra veckan så jobbade jag bara :)

På torsdag är de valborg så då blir det väl nog en drink eller två, annars vet jag inte va som händer i veckan .







14 april

I fredags grillade jag, Hanna och Becca. Sen drack vi lite vin och gick till olearys och bowla, trevligt! :) I lördags va jag hos Emil, i söndags jobbade jag delad tur och igår jobba jag 7-4. Idag har jag inte gjort så mycke, förutom ikväll då vi firade pappa med lite tårta o så kom de lite folk :)






9 april

Påskhelgen var bra! Påskafton blev de mat hos farmor och sen fika hos mormor. På kvällen blev de drinkar med folk 🍸 skoj. Söndagen tog jag det tvärlugnt.

I måndags och tisdags jobbade jag. Igår tog jag en kaffe med Marre på dagen och på kvällen var jag med Tomas och käka o kolla film :) Idag har jag varit iväg och gjort ett nytt pass eftersom vi ska utomlands snart, wiiiiiee! 🌞🌞












3 april

Långfredag idag, och de känns haha. Har inte gjort ett någe idag så dagen har gått väldigt segt. Men har varit skönt med, var på olearys igår kväll och bowla och tog några drinkar så har varit lite trött o seg idag. Men kul var det :)

Annars så förra helgen jobbade jag bara. I måndags var jag och mamma ute och åt mat :) trevligt! Tisdags jobbade jag och annars i veckan har jag väl bara tagit det lugnt..

Imorgon ska jag till farmor och äta påskmat med släkten och på kvällen blir de drink 🍸








RSS 2.0