29 OKTOBER

Hejhej!
Igår förmiddag körde jag farmor och farfar till Örebro för farmor skulle operera ögat. Sen när jag kom hem åkte jag till Becca och drack kaffe, sen åkte vi till Dollarstore och handla lite. Efter de åkte vi till Bult och drack en liten kopp kaffe och sen hem till Linda och kolla film med henne, Joppe och Jocke. Sen blev det hemåt och sova.
 
Nu ska jag gå och duscha och sen får jag se vad som händer idag.
Vill ha helg vaaa!
 
 
 
 

27 oktober

Den här helgen har varit helt lugn :), I fredags på dagen var jag och Marre iväg till Örebro en sväng och shoppa, sen på kvällen var jag med henne och Becca. Igår kväll var jag, Becca och Jocke iväg på bio, vi såg about time.

Idag har jag inte gjort så mycke, träffat Linda en sväng och nu kollar jag på film.




22 oktober (2)

Har i stort sett bara kollat på tusenbröder idag, men har varit så seg så de har vart skönt att inte göra så mycket. Eller, jag & Rebecca va iväg och fika med John och Tobbe, och sen va Marre hos mig en sväng :) Nu ligger jag iallafall nerbäddad i sängen och ska väl snart försöka sova, ska bara kolla klart det här avsnittet hihi!






22 oktober

Har hållt på och städat mitt rum nu på förmiddagen, så nu är de fint och fräsht igen.

Nu sitter jag i soffan och kollar på tusenbröder och äter mat, får väl se vad som händer sen :)




20 oktober (2)

Kom nyss hem. Har varit hos mormor & morfar och fikat och pratat, och efter det åkte jag och träffa Becca och Jocke en sväng.

Nu sitter jag och väntar på att solsidan ska börja och efter det ska jag kolla på bron :)




~




20 oktober

Igår kväll åkte jag hem till Mika så fixa vi lite gottis, sen kom Linus och Patrik så kollade vi på film och bara tog de lugnt. Åkte hem rätt tidigt för jag var så trött och då somna jag på direkten.

Idag vet jag inte vad som händer, ska nog städa iordning lite iaf.




19 oktober

Ligger i sängen och kollar på film som jag gjort i stort sett hela dagen.

Igår börja jag och mika att dricka hemma hos henne sen åkte vi till strömpis där broiler spela. Var kul och aaaas mycket folk :)

Nu tänkte jag försöka komma upp ur sängen och gå och duscha. Sen får jag se om jag hittar på någonting eller bara blir hemma :)











8 oktober

Sitter hos Rebecca just nu och dricker kaffe och snart ska vi gå ner till stan en sväng. I eftermiddag ska jag skjutsa jocke till Hallsberg så han får göra prov och sen får jag se vad som händer :)




6 oktober

Har precis vaknat så ska snart äta något och sen se om det händer något idag :)

Igår gjorde jag inte så mycket. Skjutsa + hämta mamma och sen satt och prata strunt med Rebecca och Linda :)




5 oktober

Igår på förmiddagen åkte jag och jocke till östansjö och sen till Hallsberg en sväng. Vid halv sex kom becca till mig så åt vi och fixa lite. Senare på kvällen kom de lite mer folk så spela vi beerpong och så. Sen drog alla till en trappa upp, så blev att va där och sen åka runt :)

Just nu ligger jag i sängen, ska slå igång nån film :)






-


RSS 2.0