26 februari

Idag har jag haft praktik som resten av veckan, sen jag kom hem idag har jag bara kollat på film och sen sovit en stund. Är så jävla trött.. Ska ta mig upp nu iallafall och äta sen får vi se vad jag hittar på.








23 februari

Ligger just nu i sängen och kollar på one tree hill, är as trött så kommer säkert somna snart haha. Annars idag har jag kollat hockeyn, sen var jag och mamma iväg och kollade när min lille kusin spela innebandymatch.
Igår tränade jag, sen på kvällen var jag med My så tog vi ett par öl o så :) I fredags hade jag praktik, på kvällen var jag hos mormor&morfar och fika o snacka skit :)






17 februari








17 februari

Idag var det praktik till halv 2, efter de föjde jag med mamma och pappa till marieberg. Köpte träningsbyxor &linne, bikini och lite smink :) Just nu ligger jag i sängen och kollar på one tree hill, är helt slut. Ska försöka ta mig upp och duscha, sen lägga mig och sova.

Helgen dåå, i fredags drack jag lite i Hammar. I lördags tog jag de lugnt, var iväg och sola med My. Igår tränade jag, fika med My sen var på donken med Robin.




13 februari

Har varit hemma några dagar från praktiken för har mått skit. Men imorgon ska jag dit så ligger i sängen just nu och ska snart sova ★ nightynighty










9 februari (2)

Nu har jag gymmat och väntar på mat, tacos! mmmm ♥










9 februari

Den här helgen har varit lugn. Har gymmat på dagen och kollat film på kvällen typ. Just nu ligger jag i sängen men ska snart gå upp och äta, sen dra till gymmet. Imorgon är de praktik igen, så ska upp vid sex :(




4 februari

Igår var jag till Örebro och satte i mer skit i tandställning, så nu känns de förjävligt i munnen igen och tror aldrig jag kommer vänja mig vid det. Kan inte gapa helt, knappt tugga och assvårt att borsta tänderna.... :)

Idag börja jag praktik på norrberga, gick väl helt ok. Så ska va där i 1 månad till att börja med. Men innan de hoppas jag på att jag fått ett jobb men de är ju inte troligt.. Annars idag har jag inte gjort nånting, imorgon börjar jag 7 så ska sova tidigt.




2 februari

Vakna precis så ligger i sängen och glor på datorn. Idag vet jag inte vad jag ska göra, troligtvis blir det bara lugnt :)

I fredags åkte jag till Mika på kvällen så satt vi + Daniel och Tobbe där och drack. Sen drog vi till Örebro och va på lite olika krogar, kul var de iaf :) Igår tog jag de lugnt hela dagen för var så jäävla bakis.












RSS 2.0