15 september

Somnade om igår efter jag hade bloggat och vaknade runt tolv och mådde as dåligt. Ont i huvudet och halsen. Visade sig att jag hade feber så blev hemma från jobbet och låg och vila hela dagen. Mår inte så bra idag heller så stannar hemma och hoppas jag mår bättre imorn så jag kan jobba.. 

Ligger och kollar på freaky friday just nu och ska väl snart försöka äta något. Annars så blir de ligga och vila hela dagen..



Har skickat efter ett par nya pjucks 


14 september

Har precis vaknat, ska straxt gå upp och äta frukost :) Sen vet jag inte va som händer, börjar jobba kl 4. 

I fredags eftermiddag drog vi ju iväg till Göteborg och stannade tills igår. Har varit en bra och skoj helg :) 🍷 




6 september

Ligger i sängen och ska strax sova, jätte trött. Idag gick vi upp tidigt och åkte till Karlsborg där Emil körde crosstävling. De tog ju typ hela dagen, var hemma vid sex trorjag och då gjorde jag matlådor, duscha o åt. Och nu ligger jag då här, :) Igår gjorde vi inte så mycket. Handlade, och sen var jag hos marre på en kopp kaffe ☕ I fredags jobbade jag ju till halv tio och efter de åkte jag, Emil, Erik och Kim en sväng men blev hem tidigt och sova.

I veckan vet jag inte va som händer mer än jobb. På fredag drar vi till Göteborg tills söndag, blir nog skojs 👌🍷



1 september

Ligger i soffan hemma hos Emil och kollar på paradise hotel :) ska snart åka hemåt o ladda upp inför jobb.. Helgen som var va ganska lugn, i lördags var jag med Emil på crosstävling och i söndags städa jag och greja sen var jag och Marre på dollarstore en sväng :) 

Förra lördagen va jag och Emil ut på sjön och sola och bada hela dagen, va as skönt :) På kvällen blev de några öl med lite folk 🍻 

Markus Eriksson var på jobbet och prata lite i onsdags då vi hade invigning på en maskin. 


RSS 2.0