22 november

Igår kväll blev de film, chips och dipp med Marre, trevligt 👍 Kom hem runt halv ett, ett men kunde inte somna förens flera timmar senare.. Idag blev jag väckt vid 8 och var tvungen att sticka iväg och jobba, slutade kl 1 så nu sitter jag och väntar på mat sen ska jag lägga mig och vila en stund, börjar jobba halv 5 igen. Imorgon får jag se om de blir jobb igen 👌






18 november

Tur jag la mig i skaplig tid igår, för imorse fick jag sms om att jag skulle jobba så det var bara upp :) Men slutade redan klockan 1, skönt. Sen dess har jag inte gjort alltför mycket. Joppe kommer hit nu så ska vi dricka en kopp kaffe och sen får jag se om jag ska iväg och sola, annars blir det bara lugnt.

 
bild från i somras trorjag haha
 
 
 

17 november

I lördags hade jag lite kalas för släkten eftersom jag fyller år på onsdag :) Annars så har helgen varit lugn. Skönt!

Idag har jag jobbat en sväng annars har de inte hänt alltför mycket. Ligger i soffan just nu och glor på tv, ska ta mig något och äta sen blir det snart att gå och lägga sig, är as trött.








8 november

Idag följde jag med My till Marieberg en sväng för hon skulle köpa en present, sen åt vi lite oxå :) Annars har jag bara tagit de lugnt idag, ligger nu i sängen och ska straxt sova 💤

Igår mådde jag inge bra alls så va hemma hela dagen, fast på kvällen gick jag till My så åt vi pizza och kolla lite på tv. Men gick hem tidigt och sov, och bra var väl de eftersom jag vaknade upp lite friskare :)

Imorgon är de söndag och de är en tråkig dag så händer väl inget speciellt, på måndag blir de lite jobb 👌











:)

 Min önskelista !
 

 

5 november

Idag har jag inte gjort så jätte mycket. När jag vaknade i morse så jag kände jag mig lite hängig och det gör jag fortfarande.. Är väl nån vinterförkylning på G skulle jag tro.. :( Men jag har i alla fall träffat Marre en stund och sen My :) Imorgon ska jag nog också bara ta det lugnt tror jag, och till helgen får vi se vad jag hittar på. Hoppas på att få jobba lite, cash behövs ju alltid lixom.
 
Nu ska jag nog i alla fall snart dra igång en film och glo på en stund innan jag somnar :)
 
 
 
 

RSS 2.0