21 januari

Hejhej!!
Idag när jag vaknade kom My typ hit direkt så har vi suttit och druckit kaffe och pratat skit, så gick hon för en liten stund sen :) Så nu ska jag väl ta en dusch och göra mig iordning lite, börjar jobba kl 16.
 
Annars i veckan då.. I måndags jobbade jag delad tur, så gjorde inget mer än de typ. Igår tränade jag på förmiddagen och sen var jag hemma hos mormor&morfar och sydde lite :) På kvällen hade jag och mamma myskväll med film och hemmagjord pizza, :)
 
 
Åååååh va jag vill ha sol och värme!!
 

17 januari

Igår åkte jag och Marre hem till Morgan så laga vi taco och drack lite. Trevligt :) Idag har jag inte gjort ett någe, ligger i sängen fortfarande och kollar på blå ögon. Blir en lugn kväll oxå.

I veckan har jag inte gjort alltför mycket.. Tränat och umgåtts med vänner typ :)






11 januari

Den här veckan har jag inte gjort mycket alls, har inte fått någon jobb bokning heller så de är lite segt.. Har mest bara legat hemma och sovit sen träffat lite vänner.

Helgen har oxå varit väldigt lugn. Bara hängt med vänner och glott på tv, druckit kaffe o så typ.

För ett tag sen var jag och mamma iallafall ute och gick i kylan, och nu tänkte jag ta mig en dusch och sen äta något. Sen går jag väl och lägger mig och sover. Imorgon ska jag köpa gym kort så då ska de bli träna av 💪💪








5 januari

Den här helgen har jag inte gjort så mycket, har inte känt mig helt frisk heller. Så är nog bra att jag bara varit hemma i stort sett.. Aja igår var jag iallafall iväg till laxå med Mika och Daniel och tatuera mig :) Sen på kvällen var jag hos mormor och morfar.

Idag ska jag och mamma städa massa här hemma, tråååkigt.. Sen får jag se va jag hittar på senare :)






2 januari

Idag skulle jag jobba 14-21 men fick gå hem vid åtta för mådde dåligt, så nu ligger jag nerbäddad i sängen med feber och en jobbig hosta :( trist..

Aja, nyårsafton var iallafall kul! Började hemma hos Becca med trevligt folk, sen åkte jag o några hem till Marcus på fest. Vid tolv åkte jag till hamnen och kolla på raketerna och sen va jag på puben o olearys. Igår va jag jätte seg så sov i stort sett hela dagen haha..






RSS 2.0