30 DECEMBER

Imorgon är det sista dagen på året 2012! Då blir det fest med vänner ♥ taggad tjej!
 
bild från förra nyår
 
Helgen har varit bra :) I fredags åkte jag till Marre så kollade vi på snabba cash 2. Sen var vi ute och åkte med lite folk på kvällen. Igår så åkte jag och Mikaela hem till Marre så började vi att dricka lite, sen åkte vi hem till Kim och va där med lite folk. Lite senare åkte jag och Marre till Kårberg, men det va dö trist så då drog vi hemåt.
 
Idag kom jag hem ifrån Kim vid 2tiden. Och sen dess har jag bara legat i sängen och kollat på pretty little liars, är helt fast i den serien nu. Haha! Ska fortsätta kolla nu och sen ska jag väl sova rätt tidigt eftersom jag inte har något vettigare för mig.
 

26 DECEMBER (4)

 
I wanna scream and shout and let it all out
 And scream and shout and let it out

26 DECEMBER (3)

Det jag fick i julklapp :)
Jättenöjd
 
pads, mascara & ögonskugga
 
sminkborste & foundation
 
choklad, film & pengar
 
glas, plunta, parfym & armband
 
sminkväska, parfym & bodylotion
 
 
 
 
navelpiercing
 
telefon, fast den fick jag innan julafton eftersom min gamla la ihop helt höhö..

26 DECEMBER (2)

Kan ju berätta lite om min jul :)
På julafton vid klockan ett åkte jag och familjen upp till farmor och farfar och åt mat och kolla på kalle anka osv med släkten på pappas sida. Runt sex åkte vi hemåt så kom mormor och morfar hem till oss så öppnade vi alla paket och åt lite mat. Mikaela kom och hämtade mig vid nio så åkte vi ut till Hammar och tog ett par öl med några trevliga människor :)
 
Igår tog jag det lugnt hela dagen. Sen på eftermiddagen gick jag och My en lång promenad :) På kvällen åkte jag hem till Kim och va med honom, vi kolla film och sen vid två åkte vi och hämta Erik och Marcus i Motala.
 
Idag har jag bara tagit det lugnt. Sovit hela dagen i stort sett, men är fortfarande trött. Sjukt..
 

26 DECEMBER

Denna fina är nu min
 

22 DECEMBER

That's what you get...
 

19 DECEMBER

Jullov nu, gött jävlar :) Imorgon blir det in till Örebro till tandläkaren, fy.. Hoppas det går bra. Sen på fredag ska jag sätta i nytt löshår :)
Just nu sitter jag och kollar på one tree hill, men det är snart slut och då ska jag kolla på julkalendern och annars idag vet jag inte vad som händer.
 
 

15 DECEMBER

huhuuhhuhuh
 

5 DECEMBER

KÖRKORT!!! :D
 

2 DECEMBER

I fredags blev det parken, var roligt :) Annars i helgen så har jag tagit det lugnt och pluggat, som jag gör nu också. Tjotjooo
 
 

RSS 2.0