31 AUGUSTI (2)

Kom nyss hem, har ju som sagt varit ute och gått med Hanna. Det va trevligt! Och kul, Hanna fick fågelskit på benet. haha!

 

Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt, sen sova kanske? I morgon har vi sovmorgon, börjar typ halv tio. Skönt!


31 AUGUSTI (2)

Kom nyss hem, har ju som sagt varit ute och gått med Hanna. Det va trevligt! Och kul, Hanna fick fågelskit på benet. haha!

 

Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt, sen sova kanske? I morgon har vi sovmorgon, börjar typ halv tio. Skönt!


31 AUGUSTI

Skola idag.. På morgonen hade vi bransch och då trodde våran lärare att vi slutade tjugo över nio men vi slutade egentligen tjugo över tio. Så hon skulle släppa iväg oss så vi skulle sluta. Men då är de något smarthead i min klass som undrar vad vi har för lektion efter den, och då gick våran lärare och kolla på schemat och såg då att vi slutade tjugo över tio -.- Så de va bara att fortsätta ha lektion, eller vi fick lite rast ;) Näst sista lektion hade vi småföretagande och då hade jag så jävla ont i magen och så högg de i ryggen så jag trodde seriöst jag skulle döö. De va värre magont än vad man har när man har mensvärk, fyfan säger jag bara. Så då tänkte jag åka hem, men de blev lite bättre så jag stanna kvar på matten också. Och tur var väl de, för de va den roligaste lektionen idag! Det är två turkar som har matte med oss, och dom håller på och pratar på sitt språk och sen kollar efter oss och ja massa, as kul hade jag, My och Marre iallafall ;) Så när jag och My gick förbi några andra, dom bah; tjena tjejer. Vi bah; hejhej. Sen gick vi förbi igen, dom bah; ååh att de ska finnas så vackra tjejer. HAHAHA! Nu ska jag kolla lite på tv och senare blir de kanske att gå ut och gå med Hanna :)




Eskil, HAHA!


30 AUGUSTI (2)

Har varit ute och gått med Clara i två timmar nu, så har fått ont i benen haha. Men de va mycket trevligt :) Nu ska jag våga mitt löshår sen gå och duscha, ciaoo.


-

I was losing myself to somebody else
But now I see
I don't wanna pretend
So this is the end of you and me





???


30 AUGUSTI

Skola idag, var väl rätt skoj men hade så jävla ont i magen. Och det har jag fortfarande :( När vi slutade kom iallafall pappa och bror och hämta mig så drog vi till donken. Sen till stan så köpte jag ett till skrivblock, så kom nyss hem. Idag blir de ta de lugnt tror jag. Så tagga skola i morgon igen.. JAG VILL HA HELG!


29 AUGUSTI

Igår kväll så satt jag och Hanna hemma hos henne ett tag och snacka. Sen kom Anton och hämta oss så åkte vi till gruvan och hämta Erik. Så drog vi till mässan, men de va typ inge folk där så vi drog rätt snabbt. Så åkte vi genom Kumla och Hallsberg och så till stan. Men så ville Anton, Hanna och Erik hem så jag va kvar på sleven. Efter ett tag så kom Marre och dom så då va jag med dom, va först vid sleven sen åkte vi hem till Henka. Men jag, Häst och Linus åkte hem därifrån rätt snabbt. Kom hem runt fyra och då blev de att försöka soova. Annars idag har jag inte gjort så mycke, varit med Linus ett tag, sen gick jag och My en sväng. Och nyss så städade jag och mamma i min garderob så nu ser de lite bättre ut, hittar ju massa grejer jag aldrig använder men som är snygga så måste ta och börja använda de! Aja snart ska jag gå och duscha sen blir de tidigt i säng, skola i morgon...


hanna :)

jag



Linus och jag

marrre :)

jag

linus


:|



If you ever loved somebody put your hands up'


28 AUGUSTI

Jag och Marre gick hem till Hanna igår så var vi där ett tag. Sen gick vi ner till hamnen så hämta Anton oss där :) Så drog vi till gruvan och prata med Camilla och Eskil, sen tillbaka till stan. Där var de bara epa raggare kvar så de va inte så kul, så vi åkte en sväng. Först skulle vi till Vretstorp, och på den vägen så står Peter mfl som hade fått fel på epan så vi stanna och prata med dom och Anton hjälpte dom tror jag? Sen drog vi till Vretstorp och så vidare till Brändåsen. Och tillbaka till stan, så var vi vid sleven typ hela tiden, men de va ändå rätt kul :) Vid typ ett eller två så åkte jag, Marre, Jessica, Anton och Sanna till brandstation för där va de väl typ fest eller vad man ska kalla de. Men de va inte så jävla skojsigt så jag och Lars gick ner till sleven igen så köpte han nått att äta, sen gick vi tillbaka dit. Eller jag, Marre, Jessica, Sanna, Lars och Stoffe satte oss på en bänk och prata. Så vid fyra gick jag och Marre och satte oss vid ica jouren och prataa. Och vid halv fem var vi hemma hos mig så sov vi! Och för ett tag sen åkte hon hem och jag är vråååålhungrig nu så måste äta...







TJAAARÅÅÅ

Nu kommer Marrre hit och sen blir de party :*


27 AUGUSTI

Idag i skolan gjorde vi inte alls mycket. Först hade vi klassråd eller vad man ska kalla det. Så rast och efter de skulle vi fixa iorning i klassrummet. Jag, My, Marre, Hanna och Eskil gjorde en skylt till våran dörr, eller vi gjorde lite olika varianter ;) haha. Efter de åt och och sen kollade på en kort flm. Så klockan ett gick vi till aulan och lyssna på en socialdemokrat som snacka. Men jag kan ungefär ingenting om politik så jag fatta inte så mycke.. Lite innan två var de slut så då gick vi mot bussarna och satt och vänta där tills halv tre. Nu sitter jag här och har träningsvärk i mina armar som faaan! Det går inte att ha idrott alltså, man har träningsvärk i flera dagar efteråt..

Igår var jag ju hos Linus, vi kolla på tv och sen kom Niklas förbi en sväng så då gick vi ut och prata med honom. Sen in en snabbis och dricka vatten, haha. Sen kom Tummen, Tomas och Harry så skulle dom fixa ljud i bilen. Och de tog ju inte lite lång tid. Stod där ute i minst två timmar, as tråkigt!!! Så drog dom vid halv nio. Och då duscha Linus och jag kolla på tv. Så direkt när han hade duschat klart så kom Tummen så skulle dom in till stan så då skjutsa dom hem mig. Så somnade jag runt tio eller något sånt?

Aja, nu ska jag iallafall äta kycklingsallad. Muuums! :)



haha den fick vi inte ha..

marre och eskiiil :)


26 AUGUSTI

Hemma nu. Dagen har varit lååång och jobbig, men det är bara att kämpa på ;) hehe. Nu ska jag duscha och sen åker jag till Linus en sväng!


25 AUGUSTI

Idag fick vi sluta tidigare bara för att vi sa att de va marknad i Askersund, haha. Så det blev halv tre bussen hem så gick jag, Marre och Eskil och åt sen gick vi lite på marknaden men det är ju lika tråkigt som vanligt. Eller en sak var kul. Det va tre småungar som kasta smällare mot oss, så går Eskil mot dom och ser arg ut och dom sprang iväg och skrek, hahah! Vid kvart över fem kom mamma ner till stan så gick hon och jag och köpte parfym, sen gick vi till letex för de va halv rea priset på nästan alla kläder. Så jag köpte en kofta och en längre tröja :) Nu sitter jag i sängen och tar de luugnt. Ska sitta här ett tag till sen blir de fan sängen ;o

Ska försöka ta bilder i skolan i morgon eller nått så jag kan lägga ut dom här, ser så tråkigt ut utan bilder. hehe


24 AUGUSTI (2)

Har varit hemma ett tag nu, så jag har duschat och ätit. Nu ska jag blåsa håret och sen åker jag hem till Linus en svääng! :)


24 AUGUSTI

Igår på Marieberg köpte jag två par skor, mascara, skjorta, två linnen och en t-shirt.

Nu är jag i skolan och har data. Våran matte lärare är nog inte är här idag så vi slutar tio i två, gött! :)


23 AUGUSTI (2)

Hemma nu. Matte läraren var sjuk så vi fick en låång håltimme innan vi hade småföretagande. Och då jobbade vi med några frågor. Så frågade jag, Marre och My om vi fick sluta när vi var klara med dom. Då sa läraren ja. Så skyndar vi oss as mycke och tog inte änns rast, så blev vi klara kvart över två ungefär. Så trodde vi att vi skulle få sluta, men då sa hon att vi var tvungna att vänta tills alla var klara ;s och då fick vi sluta kvart i tre, så fick vänta 45 minuter på bussen. Vadå taskig lärare...

 

Ajaaaa, typ nu drar jag och mamma till Marieberg en sväng :)


23 AUGUSTI

Tjatja.
Sitter i skolan och har data nu. Innan hade vi engelska och då gjorde vi nått test sen fick vi sluta. Sen har vi idrott, hoppas vi gör någe skoj. Slutar väl tjugo över tre skulle jag tro.. Då blir det hem och sen får jag väl hoppas att jag kommer på något kul att hitta på, om jag inte är för trött vill säga.

Pusshejjjjj.


marre och my är mina vänninor! :)


DAGENS

DAGENS VILL HA: sööömn

DAGENS HAT: att jag inte har några tygskor förutom mina vita..

DAGENS ATT GÖRA/GJORT: inte mycke

DAGENS KLÄDSEL: trosor och tröja

DAGENS VÄDER: molnigt tror jag, har knappt varit ute idag.

DAGENS SNYGGING: ?
 
DAGENS SMINK: inget alls

DAGENS FRISYR: knut

DAGENS KÖP: ingenting

DAGENS GODIS: två rutor choklad :)

DAGENS LÅT: roll deep - good time

DAGENS SAKNAD: vet inte...


22 AUGUSTI (2)

Nu har jag duschat, packat väskan inför skolan i morgon (har idrott), målat naglarna, käkat och kollat på Cleo så nu är jag redo för att gå och lägga mig :) Ska göra det alldeles strax, för jag är jätte trött och fryser som fan. Undra om man börjar bli sjuk?


22 AUGUSTI

Igår var jag ute och gick en sväng med Hanna :) När jag kom hem duscha jag sen la jag mig och kolla på tv och då somna jag i en timme, gött! Vid åtta kom Linus hit så käka vi och fixa oss lite. Så ett tag efter kom Marre, Henka, Anders, Christer och Laayen och hämta oss så åkte vi till Hallsberg sen till Örebro. Jag och Linus kom hem till mig runt tre och då sov vi. Just nu sitter vi och kollar på tv men snart ska han hem och då vet jag inte vad jag hittar på. Måste till Örebro och köpa nya tygskor med mamma jobbar och pappa ska snart åka och jobba så jag vet inte vad jag ska göra.. :(


21 AUGUSTI

Igår när Marre kom till mig så gick vi hem till Häst. Så satt vi tre på hans balkong och drack lite, trevligt. Sen kom Anders, Ida, Henka, Maier och Laayen och hämta oss så åkte vi runt lite :) Men så skulle dom till Motala och dit ville inte jag följa med, så jag gick av och så gick jag till Linus så var jag med han och lite olika folk resten av kvällen. Klockan två åkte vi med Per hem till Linus så sov jag där. Så hämta mamma mig kvart över nio idag eftersom han skulle iväg och jobba. Och nu blir de ta de lugnt för jag är trööttt! Idag kommer kungafamiljen till Stjärnsund men vet inte om jag orkar följa med dit och kolla. Mamma och Carro ska dit med Frida skulle inte med så då tror jag jag skiter i de också, + att de regnar ute...



20 AUGUSTI (4)

Min och Mys saga;

Det var en gång en känga som var ute på promenad. Han traskade ner mot stranden för att köpa en glass, men glassen var slut så det fick bli en sockerbit istället. När kängan gick iväg med sin sockerbit kom gamle gubben gummiband och tog sockerbiten i från honom. Kängan sprang då efter och sparka honom. Sen tog han tillbaka sockerbiten och knalla hemåt.

slut!


20 AUGUSTI (3)


1 år och 7 månader



Idag blir det lite partyparty :)


DAGENS

DAGENS VILL HA: ny väska eftersom min har gått sönder

DAGENS HAT: att jag inte hittar dom kläderna jag vill ha på mig

DAGENS ATT GÖRA/GJORT: skola, parteeey

DAGENS KLÄDSEL: i skolan; tights, linne och t-shirt. i kväll; tights, linnen, kort skinnjacka och klackar ;)

DAGENS VÄDER: sol och ibland molnigt

DAGENS SNYGGING: meeee
 
DAGENS SMINK: foundation, puder, rouge, ögonskugga och mascara

DAGENS FRISYR: i skolan; hade jag lite vågigt och inge löshår. ikväll; platt och löshååår

DAGENS KÖP: vitlöksbröd, bulle och festis ;$ sen lite smått och gott till kvällen ;)

DAGENS GODIS: inge

DAGENS LÅT: ?

DAGENS SAKNAD: vetej


20 AUGUSTI

Nu har jag gått i skolan i en vecka. Det har varit bra, men man blir helt slut av att gå upp kvart i sex och komma hem fyra varje dag. Men man vänjer sig väl till slut! Idag hade vi bara lektioner som heter "tema". Då har vi våra klassföreståndare hela dagen och så jobbar vi bara med handel. Det skulle egentligen komma en och föreläsa idag men den kunde inte så de kanske blir nästa fredag eller ännu längre fram. Idag fick vi presentera varandra inför klassen sen göra lite samarbetsövningar. Sen skulle man skriva en saga två och två. Och i sagan skulle orden känga, sockerbit och gummiband vara med. Haha, min och Mys saga blev ju jäävligt bra ;) Så fick vi svara på lite service frågor sen berätta en av våra lärare som har jobbat i affär lite om de och sen fick vi sluta lite över två och då blev de halv tre bussen hem. Så gick jag, Marre och Eskil av på busstorget så gick vi och tog ut pengar åt mig sen gick jag hemåt. Och nu sitter jag här och tar de lugnt :)

Just de. Idag berätta vår klassföresetåndare att hon hade varit hos en spåtant för länge sen, så hade hon berättat massa om hennes liv. Och allt hon berättade hade hänt i hennes liv och det hon berätta skulle hända har hänt nu också. As häftigt och intressant. Det vill jag också göra, fast jag vill inte veta alla tråkiga saker som kommer hända i mitt liv, som tex när jag ska dö och sådär. Men annars skulle jag vilja det!


dagens klädsel

my i bussen för några dagar sen!


DAGENS

DAGENS VILL HA: en säng, täcke och kudde

DAGENS HAT: att få gå upp så tidiiigt på morgonen

DAGENS ATT GÖRA/GJORT: skola, mys med Linus

DAGENS KLÄDSEL: i skolan; jeans, linne, tröja och kort skinnjacka. Nu; mjukisbyxor, t-shirt och tjocktröja

DAGENS VÄDER: regn

DAGENS SNYGGING: linuuuuuuus bby :)
 
DAGENS SMINK: foundation, puder, rouge, ögonskugga och mascara

DAGENS FRISYR: platt och löshår

DAGENS KÖP: vitlöksbröd i skolan och så choklad ;)

DAGENS GODIS: chooklad

DAGENS LÅT: love attack - shakin stevens

DAGENS SAKNAD: sommarlooov!!!!


19 AUGUSTI (2)

Har varit med Linus sen jag kom hem fråån skolan :) Vi har varit på Bella's och käkat pizza och sen var vi nere på stan och kolla på skor till mig men det fanns inga.. Så har vi badat och sen bara tagit det lugnt. Jag är as trött och de känns som jag kan somna när som helst. Så ungefär nu ska jag och mamma skjutsa hem honom sen blir det hem och sooova (s)

 

3 månader tills jag blir 16 ;)


19 AUGUSTI

Sitter i bibilioteket nu och har turism. Vi ska svara på massa frågor och det är aaas klurigt. Jag och My har kört fast och Marre och Eskil kunde inte heller tror jag :( Och vi måste hinna klart till tjugo över tre, streeeeess. När jag kommer hem blir det att va med Linus trorja.

18 AUGUSTI

Fick sluta kvart över två idag, as gött. Så åkte hem med halv tre bussen så har varit hemma ett tag. Typ nu kommer Linus till mig så blir att va med han ett tag :)


17 AUGUSTI (2)

Nyss kommit hem, så nu får jag skynda mig att duscha. För jag ska sova klockan tio har jag bestämt ;ooo


17 AUGUSTI

Skolan idag va helt okej, sluta tjugo i tre så blev halv fyra bussen hem. Har nyss ätit och nu ska jag dra till Linus en svääng.


16 AUGUSTI (3)

Va ute och gick med Hanna förut, najsnajs! Nu har jag nyss duschat och snart blir de sängen för jag är trött somfannn!

Tagga skola i morgon igen då...


SANT!

Den ädle ställer krav på sig själv, den simple ställer krav på andra.


16 AUGUSTI

Hejsan.

Idag var de första dagen i skolan. Går ju i Hallsberg nu, handelsprogrammet. Det verkar helt okej. Var inga vanliga lektioner idag, lärarna prata bara massssaa! Slutade tjugo över två och åkte med halv tre bussen hem.

Idag blir de lugnt för jag är heeelt trött.


marre och eskil! :)


15 AUGUSTI (2)

Var ute och gick med My förut, riktigt treeevligt! ;)

 

Nu hade jag tänkt att måla mina naglar och sen blåsa håret och platta de. Sen ska jag nog sova. Har ju bara sovit ca 5 timmar inatt/dag. hehe...


15 AUGUSTI

Blev Sverigeträffen igår med Marre, Anton, Kim och Erik. Det var skooojsigt! Vet inte riktigt när vi åkte därifrån, men då åkte vi iallafall till typ Ingelsby och hämta Henke och två till, så åkte vi till sleven och var där ett tag. Så skjutsade jag, Anton, Kim och Erik, Korven till Åmmeberg så drog vi vidare hem till Kim. Så kom Marre och några fler dit. Fast sen drog alla utom jag, Marre, Kim och Erik. Så då spela vi kort och lite sådär. Sen gick vi ut och sväng och då kom Emil hem från jobbet och så kom Anders så gick vi hem till Kim igen. Så la jag och Marre oss i soffan där nere och skulle sova. Men dom andra satt där uppe och prata. Men så blev det tyst och vi bah: åh vad skönt nu kan vi sova. Så sätter dom på världens högsta musik -.- Haha! Så blev inge sova i natt.

Mamma hämta mig och Marre vid halv nio, nio. Så skjutsade vi hem henne och sen hem hit och så somna jag och sov till två och då åt jag och nu sitter jag här.


I morgon börjar skolan..




vi fick punka mitt i Örebro ;)





marre liiiiiiite trött :D


14 AUGUSTI

Igår blev det att sitta uppe hos Hanna med henne, Marre, Clara, Camilla Kim och Erik och dricka. Runt tio drog vi ut och träffa folk och hade de trevligt :) Kom hem runt fyra tror jag? Sen lite senare kom Linus så somna vi runt sju -.- Så är rätt trött idag, men det är bara påt igen ikväll ;) hehe



clara, hanna och camilla :)

marre och jag :)

igen :)

och igen :)

marre och skylt :)

olle :)

marre och emil :)


DAGENS


DAGENS VILL HA: en drink ;)

DAGENS HAT: inget tror jag

DAGENS ATT GÖRA/GJORT: PARTY MED MY GIRLS! :)

DAGENS KLÄDSEL: strumpbyxor, linne och skinnjacka

DAGENS VÄDER: varmt.

DAGENS SNYGGING: no one
 
DAGENS SMINK: foundation, puder, rouge, ögonskugga och mascara

DAGENS FRISYR: platt och löshår

DAGENS KÖP: inget än

DAGENS GODIS: ingee

DAGENS LÅT: moppe - bert and herman hunters ;)

DAGENS SAKNAD: linus älskling


13 AUGUSTI (2)

Följde med Hanna till stan förut och tog ut pengar. Sen följde hon mig till Närlunda så skulle jag gå hem men så blev det helt svart för ögona så börja jag roppa på Hanna att hon skulle komma tillbaka, så satte jag mig på backen så kom hon. Då fick jag ringa mamma så fick hon komma med dricka till mig. Hade ju glömt att ätit eller druckit innan jag gick ut. Sen gick vi hem och då hade jag världens huvudvärk. Har blivit så för mig några gånger nu och det är as äckligt.. Men ja, nu mår jag bättre när jag ätit och så :) Håller föresten på och fixar mig nu, senare kommer Marre hit så går vi till Hanna :)


13 AUGUSTI

Fredagen den 13.... vad kommer hända i kväll egentligen? Något hemskt antaligen..

 

Igår när jag hade ätit så åkte jag och mamma en sväng för vi hade tråkigt, hehe. Vet inte när vi kom hem men de var inte så sent. Då la jag mig och kolla på tv så somnade jag runt två skulle jag tro. Och nyss gick jag upp! :)


JAY KAY - PRINCESS


DAGENS

Var ett tag sen jag körde med den här, men tänkte börja lägga upp den varje dag igen :)


DAGENS VILL HA: fredag

DAGENS HAT: inget tror jag

DAGENS ATT GÖRA/GJORT: vart med linus sen varit med hanna och marre

DAGENS KLÄDSEL: jeans, linne, tröja och jacka

DAGENS VÄDER: varmt, men sen blev det jätte kallt :((

DAGENS SNYGGING: -
 
DAGENS SMINK: foundation, puder och mascara

DAGENS FRISYR: toffs

DAGENS KÖP: energidricka

DAGENS GODIS: choklaaad

DAGENS LÅT: jay kay-princess

DAGENS SAKNAD: ingeet trorja


KLÄDER

Igår var mamma, pappa och mormor i Ullared. Jag fick lite grejer av dom därifrån så tänkte visa de sååklart ;)



bh, grått och svart linne

kjol

hårspray, raklödder, linnen


12 AUGUSTI (3)

Jag och Marre gick till Hanna förut så satt vi utanför henne och prata. Sen gick vi en runda runt stan sen satte vi oss utanför henne igen. Så hem till Hannas mamma och hämta något, och då gick jag och Marre hem till mig så hämtade hennes mamma henne här för en stund sen. Och snart ska jag käka!

Tagga i morgon (d)


12 AUGUSTI (2)

Heeeelvete vad varmt det är här inne ;oo Ska gå och duscha nu och sen fixa mig lite och käka, sen ska jag va med Marre  :)


12 AUGUSTI

Linus sov här i natt, men nyss åkte han hem och idag vet jag inte riktigt vad som händer..

Igår cyklade jag, My, Hanna och Clara till Stjärnsund. Fyfan vad jobbigt de va ;o haha. Men kul! Satt på bryggan där och prata och hade de allmänt skoj. Sen när vi skulle cykla hem så hade Hanna fått punka på sin cykel, så hon kom knappt framåt och cykeln lät as mycke. HAHA! Så då tog vi stora vägen hem eller ja, till Husaberg. Sen följde Hanna med mig hem för de börja regna och åska och jag är livrädd för åska.. Vi satt och snacka, och sen kom Linus. Så då spela vi lite kort och efter en stund åkte Hanna hem och då duscha jag och Linus, sen laga mat och kolla på tv. Så somna vi runt tre tiden?








söööööt ;*




hanna taffsarn ;o

parkering förbjuden..





<3


11 AUGUSTI

Gjorde ju som sagt inte ett skit igår. Men på kvällen så kom Marre förbi en sväng och prata, najs :) Somnade runt ett halv två tror jag. Och idag vaknade jag strax innan tolv, men gick upp alldeles nyss. Ska äta nu och sen fixa iordning mig lite. Sen blir cykeltur med mina tjejoor :)



10 AUGUSTI (3)




10 AUGUSTI (2)

Har suttit och läst massa bloggar och skit sen jag kom hem. Och nu tror jag att jag ska kolla på tv faktiskt, haha. Rolig dag.. Ne men jag har grymt ont i halsen så får ta de lugnt så jag inte blir sjuk. För i morgon ska jag cykla med Clara, My och Hanna. hihi! Och på fredag ska jag vara med massa brudaaar och ha skoj.
Vi hörs senare ;*


10 AUGUSTI

Tjetje, har nyss ätit och ska snart gå och möta Marre och ge henne sin plattång som hon glömde här igår :)

Igår var jag ju somsagt med Marre, vi var ute och gick och prata, sen kom vi på en låt också ;) Den blir gryyym, hah! Så åkte vi en sväng med Tomas och Jocke. Men så skulle Marre hem vid nio ungefär så då släppte vi av henne vid ica så åkte jag en sväng med Tomas och Jocke, sen hoppa Ida och Nellie i så åkte dom också med. Men så vid tio halv elva så släppte dom av mig hemma hos Hanna så gick hon och jag en sväng, så följde hon mig hem också :) Då blev det att susssa typ. Men nu smsa hon så nu måste jag gå, hejdåå


9 AUGUSTI

Sov till ett idag, göttt. Nu ska jag platta håret för snart är Marre här, :) Blir att va med henne idag alltsååå!

 

pusss


8 AUGUSTI (2)

Var ute och gick en sväng med Hanna och My förut, de va riktigt kul faktiskt :)
Nu blir det att glo tv eller något

HAHA!


8 AUGUSTI

I fredags blev det att sitta uppe hos Häst med massa olika folk och dricka, det var kul :) Vid två så gick jag och Linus hem till mig, vi somnade typ runt fyra.

I lördag vet jag inte riktigt när vi vakna, men då spelade vi iallafall monopol med mamma. Och fyfan vad dåligt det gick, jävla Linus bara fuskar!!!! Sen duscha jag och gjorde mig iordning, så skjutsade vi hem Linus. Så drog jag och mamma vidare till Örebro. Jag handla bara puder, läppglans och en ögonpenna. Och så en keps till Linus :) Vi åkte hem lite efter sex, eller ja jag åkte till Linus. Så var jag med honom, men vi gjorde inte så mycket. Senare på kvällen så åkte vi in till stan en sväng med Ronny och Erika, så träffa jag Marre så blev att prata lite med henne :) Så skjutsade dom hem oss till Linus, så gick vi in i hans rum så var de en aaaaaas stor geting där, så slog Linus till den så vi trodde den var död. Så gick vi och kolla på tv i tv-rummet istället. Sen skulle jag gå in och lägga mig i hans rum. Så hör jag ett sur, så ser jag den där getingen igen, så springer jag och hämtar Linus så fick han slå till den igen. Så då flög huvudet av, haha. Men kroppen hitta vi i morse xd Ah vi somnade runt två iallafall för vi var så jävla trötta. Idag när vi vaknade så åkte vi ner till kiosken och köpte pizza. Sen hem till honom och chilla, sen åkte vi och fiska med Ronny, Erika och Korven. Fast det börja regna så då åkte vi typ hem. Mamma kom och hämta mig hos honom runt fem, så har varit hemma ett tag nu. Men tänkte gå och duscha lite för fryser jätte mycke och har ont i halsen som fan :((


bilder från i fredags;

hanna ;)


eskil, hanna och häst


jaag

eskil och hanna

häst och michaela

linnéa

michaela, matias och camilla

marre och jag haha

häst och så marres hand

jag xd

jag och marre

igen


 :)


6 AUGUSTI

Snart ska jag äta sen blir det att gå till Häst och dricka lite. :)


6 AUGUSTI

Åååh, idag har jag massa att göra tycker jag. Har nyss tagit bort mitt gamla nagellack så nu ska jag måla på ljusrosa, sen ska mamma göra manikyr på mig. Sen ska jag fixa nya löshåret, så ska jag duscha och raka benen och så ska jag kunna bestämme kläder tills i kväll sen ska jag sminka mig och platta håret. Sen ska jag parta, Hur fan ska jag hinna med allt?;ooooo

jag ska noppra ögonbrynen också, AJ


5 AUGUSTI (2)

Tjeeennna.

Blev att åka in till Örebro förut, vi käka direkt. Sen gick vi och handla lite. Sen drog vi till Marieberg så klacka dom om mina skor :) Så åkte vi hemåt. Så nästan direkt åkte jag till Linus. Vi kolla på tv som vanligt, sen åkte vi ner till affärn en sväng, sen hem till honom igen och kolla på tv och mös som man alltid gör :) hihi. Sen drog vi ut och åkte lite moppe. Så kom mamma och hämta mig runt tio.

Nu ska jag snart äta lite pastasallad sen blir de väl sova eller något???




väska - 100 kr

jacka - 300 kr

skor  - 79 kr

riktiga klipp jag gjorde idag tycker jag! :D


5 AUGUSTI

När jag kom hem igår gick jag och mötte Hanna så gick vi en sväng, så hem till henne och spela kort med hennes lillasyster och kusin. Alltid lika kul ;) Så vid tolv gick jag och Hanna ut en sväng igen, sen följde hon mig hem eftersom jag är så mörkrädd. Sen så sov jag :) Nu har jag nyss klivit upp och ska göra mig iordning lite, sen åker jag till Örebro med mamma och pappa.


4 AUGUSTI

Idag har jag inte gjort ett skit, bara tagit det lugnt. Men de har varit rätt skönt ändå. Fast nu drar jag och mamma till ikea en sväng, tjaao


GODNATT

Kom hem från Linus vid tio. Och nu har jag suttit här en stund, men börjar blir så jävla trött så jag går och lägger mig. pussss :*


3 AUGUSTI (3)

Jag, mamma och pappa stanna i Laxå och åt på burger king, uääk. Donken är mycke godare ;) hehe. Sen åkte vi till mammas moster, så stanna vi och fika där. Och jag klappa hunden, duktig jag är. heheh ;) Sen åkte jag och pappa hemåt, så kom nyss innanför dörren.

 

Snart åker jag till Linus.


;))


molly :)


MAGNUS UGGLA - IQ


3 AUGUSTI

Vaknade för ett tag sen och nu ska jag hoppa in i duschen. Sen följer jag med pappa och skjutsar mamma till hennes moster som bor några mil härifrån. Sen får vi se vad som händer!


2 AUGUSTI (3)

Blev att åka till Linus förut. Vi käka pizza och kolla tv, sen åkte vi moppe ner till affärn och sen tillbaka hem. Och jag fick massa stötar och brände mig på moppen ;o haha. Sen tog vi de bara lugnt och glodde tv och så. Kom hem lite innan åtta iallafall, och då drog jag och målade en timme. Så nu är jag klar med det. Fast jag kunde få måla lite mer om jag ville, så får se om jag gör de. Mera caaash behövs ju alltid lixom! Men det märks, nu ska jag käka lite och sen får jag se vad jag gör :)


2 AUGUSTI, 12.09

Har nyss duschat och tagit på mig kläderna så nu ska jag hitta på något. Mamma fråga om jag skulle med henne och pappa till farmor&farfar. Men jag tror att jag hoppar av hos Linus faktiskt. Får se om han och jag kommer på något att göra. Vi hörs sen, puss!


2 AUGUSTI

Åh fyfan, de är redan augusti. Snart börjar skolfan! :(


Har inte hunnit att blogga något nu i helgen, men nu ska jag berätta vad jag gjort och så blir de massa bilder :)

I fredagskväll gick jag och Hanna i spöregn hem till Häst. Där satt vi och prata och sen börja vi kolla på sex and the city 2(?). Vi börja gå hemåt lite efter tolv, så vi hann inte se klart hela filmen. Men det får vi göra någon dag.  Sen när jag kom hem blev det att försöka sova.

På lördagen gick jag upp vid kvart i sju och börja göra mig i ordning. Vid halv åtta kom min faster och hennes man hit så åkte vi iväg mot Stockholm. Vi stanna några gånger så vi var framme runt elva ungefär. Så gick vi och kolla lite i affärer och skratta massa åt pappa och Kent, dom blir helroliga tillsammans, haha! Så vid ett skulle pride paraden vara, så vi gick och ställde oss på ett ställe där dom skulle gå förbi. Men det tog jätte lång tid innan dom kom, så de va skapligt tröttsamt att bara vänta. Men när dom väl kom så blev det drag och de va jätte kul att kolla på! Vid fyra gick vi där ifrån. Då fick vi lite panik för affärerna stängde klockan sex, och vi ville ju kolla på massa. Och de tog ett tag att gå därifrån vi stod till alla affärer. Men vi hann in i några affärer så lite nytt blev inköpt :) Fanns världens bästa hm där, var bara kläder för unga, sen inte alls dyrt. På marieberg hittar man ju nästan aldrig något på hm så man blev lite chockad. Sen gick vi och åt. Så mot bilen och så dra hem. Var hemma runt tio typ? Men kul var det!

Idag åkte jag och mamma till Marieberg för jag måste ha nått att hänga på väggarna i mitt rum, skulle ha kollat på de i Stockholm men de glömde vi helt bort + att vi aldrig skulle ha hunnit det. Men jag hitta inga tavlor eller så som jag ville ha på Marieberg heller, men jag köpte två kuddar med blommar på, så söta. Så runt halv sju åkte jag hem till Linus så var jag där till tolv. Och nu ska jag sitta här ett tag, sen blir det sova eller kolla på film.


jag haha

en liten och en stor ;)

på paraden kom först snuten

sen en trampmoppe erller cykel eller jag vet inte ha ha









babbsan







där bakom står amir, gaybloggen ;)

Dethär köpte jag;

två linnen&tröja

t-shirt&linne

t-shirt&kofta

tjocktröja


RSS 2.0