29 november

Är as trött men kan inte somna om, så ska slå på en film och glo på.

Igår var jag ju i Örebro. Köpte en jacka, jeans, linnen o lite grejs. :)




27 november

Sitter och kollar på paradise hotel just nu, när det är slut ska jag gå och lägga mig och sova. Idag har jag inte gjort så mycket, känner mig lite sjuk. Förkyld, ont i huvudet..

Imorgon ska iallafall jag och marre iväg till örebro, handla lite o äta oså :)




25 november

Idag har jag varit i örebro hos tandläkaren.. När jag kom hem därifrån träna jag och sen åkte till bult o drack kaffe med han och marre. Nu ikväll har jag färgat håret och nu ska jag gå och lägga mig :)




23 november

Igår skulle jag ha tagit de lugnt, men de blev ändrade planer. Så blev att dricka massa öl i gruvan, motala och harge. Var skojigt :), men de har jag ju fått sota för idag, har mått as dåligt haha..
Så idag har jag bara legat i sängen och sovit, kollat på film. O just nu ligger jag i soffan hemma hos Becca och kollar på american pie, men blir väl hemåt snart för är sååå trött..




19 november










14 november

Hejhej!
Idag när jag vaknat och fixat mig så kom Marre hit så drack vi kaffe och sen åkte och panta massa flaskor huhu! När hon åkt hem åkte jag hem till My en sväng och prata lite. Och efter jag kom hem därifrån så har jag bara tagit det lugnt, kollat tv och ätit chips&dipp mumsmums.
 
Imorgon ska jag och mamma städa&greja massa här hemma och på kvällen blir det att ta en drink! :) eller två, eller tusen..

 

10 november

Igår blev det att va på dop hela dagen. Så när jag kom hem åkte jag direkt till Becca där Marre och Linus också var. Satt där och drack lite sen åkte vi hem till Morgan. Sen åkte vi lite raggarbil, kom hem tidigt för hände inte så mycket. Men de känns skönt idag att inte må så dåligt :)

Idag ska jag inte göra något speciellt, ta en funderare över saker&ting och ikväll är det massa bra på tvn jag ska se :)








9 november

Har precis vaknat, ska straxt gå upp och fixa mig sen iväg på dop :) Ikväll blir det lite partaj




3 november

I fredags eftermiddag blev det hem till Mika med Becca och fixa lite, sen åkte vi hem till Linnea& Robert och förfesta där det var lite folk, sen drog alla till moatala parken. Var skojs! Igår var jag död typ hela dagen, va så jävla bakis.. Drog iallafall hem till Becca på kvällen och kolla film. Sen kom hon, jag och Linda på att vi skulle klä ut oss och gå en sväng till en trappa upp, så det gjorde vi. Men va inge kul så gick till Becca och åt mat och sen tvärslockna jag..

Idag har jag legat i soffan hela dagen och kollat på Wallander filmer, och nyss sov jag lite med. Ska inte göra nånting resten av dagen heller, kolla olika program på tvn bara.














RSS 2.0