30 JUNI (6)

Nu kommer Linusjäveln hit och äter med oss och sen så ska jag och han hitta på något, sen sover han här i natt. Men vi lägger oss antagligen jätte tidigt eftersom han ska jobba i morgon :)
Men vi hörs i morgon, pussgodnatt!


linus och hans sötis katt :*


30 JUNI (5)

DAGENS VILL HA:  party och sol :D

DAGENS HAT: när linus är dryg  :((

DAGENS ATT GÖRA/GJORT: marieberg och shoppat!

DAGENS KLÄDSEL: leggings, linne, kofta, trosor,bh 

DAGENS VÄDER: varmt men molning

DAGENS SNYGGING:  vetefan alltså

DAGENS SMINK: ingenting

DAGENS FRISYR: haha ingen alls

DAGENS KÖP: massa grejer på marieberg, sen donken, så nya sleepin :D 

DAGENS GODIS: lite choklad :*

DAGENS LÅT: you're not sorry - taylor swift

DAGENS SAKNAD: ingen speciell


30 JUNI (4)

Fredag; motala festivalen med Marre?

Lördag; cruising i Laxå med Marre, och flera?!



Är de sommar lov så är de (d)



30 JUNI (3)

Idag blev det ju Marieberg och shoppa. När jag kom hem kom Linus förbi en stund............ Sen åkte jag och mamma och hämta min bror. Sen hem igen och nu har jag suttit här ett tag. :) Och nu tror jag att jag ska gå och duscha och sen blir de att käka grillat :*


det jag köpte:


klackdojjs

jacka, ring och armband

linnen

tröja

bh, rouge, mascara och örhängen


30 JUNI (2)

hej Marre! :)


30 JUNI

När jag hade solat i några timmar igår blev det att vara med Marre och Kim. Vi åkte döetta, sen åkte vi hem till Kim och kolla på tusenbröder. Sen gick vi ut och åkte döetta igen, så följde vi med när Hanna, Camilla och Krull skulle bada. Så kom Linus och Robin dit också. Så när dom var klara och så så åkte vi hem till Kim och kolla tusenbröder igen, sen kom mamma och hämta oss vi tio :)

Nu blir det att åka till Örebro!




skylten jag och marre har gjort! :)


29 JUNI

Linus kom och sov hos mig igår :*

I morse gick jag upp med honom lite över sex bara för att bara snäll. Så åkte han lite innan sju och då gick jag och la mig och sov igen. Vaknade runt tolv igen och sen dess har jag inte gjort något. Mamma kommer snart hem och då ska hon och jag ut till Harge och sola.


28 JUNI (2)

När jag kom till Marre gick vi en sväng sen hem till henne och prata massa, mest om pover meet. Vi måste dit!! Sen åkte vi in till Askersund och käka och sen gick runt och inte gjorde alls mycke. Sen vid åtta så mötte vi hennes mamma så då skjutsade dom hem mig så åkte hon hem. Och nu gör jag ingenting.




28 JUNI

Ungefär nu blir det att åka till Marre och va med henne, ingen aning om vad vi ska göra men att deee :)




27 JUNI (4)

Vi åkte upp till Kim där han och Erik var förut. Så var vi där ett tag. Sen låna jag och Marre Eriks moppe så drog vi en sväng i gruvan ;) Så tillbaka dit så tog jag, Marre och Erik epan. Så åkte Hanna och Kim moppe. Så åkte till till kiosken och träffa Peter, Linus och Robin. Sen följde dom med hem till Kim, så var vi där. Fast jag och Marre gick hem till min farmor och farfar och åt lite också. Och sen gick vi tillbaka till dom. Fastd då skulle Linus och Robin åka hem så vi andra gick in till Kim och prata lite. Så vid tio kom Marres mamma och hämta mig, Marre och Hanna. Så jag kom hem för typ en halv timme sen.

Så nu tänkte jag kolla på Cleo eftersom att jag missa de idag, men det är ju något stort jävla fel på svt play så det går ju inte att kolla ;s



27 JUNI (3)

När jag hade klippt klart gräset så blev jag så jävla badsugen. Så jag åkte och hämta Hanna på cykeln så drog vi ner till Haga och "bada" haha. Vi doppa oss faktiskt ;) Men de va rätt så jävla kallt.. Sen cykla vi hem igen. Så duscha och åt jag. Och nu ska jag och Hanna åka ut till Marre, sen kanske vi skulle till Gruvan och hälsa på Kim. Det märks sen, pusshaj!


27 JUNI (2)

Här är lite bilder från midsommar, ingen vart väl bra. Men ändå ;)





eskil :)


stoffe och lars, och marres hand :)


lars och lite jag, haha


jag och marre :)


Linus åkte nyss ifrån mig. Och nu ska jag ut och klippa gräset, och det har jag inte gjort på flera år :oo ojoj.


27 JUNI

Igår kväll följde jag med My och Mathias till Haga för att dom skulle bada, fast de va bara My som tog ett litet dopp. hehe. Sen cykla vi hem igen, eller ja vi stannade vid farfarsbacken typ och stod och prata ett jävla tag. Sen kom Linus dit så prata vi lite till sen gick han och jag hem. Vi kolla på tv och sen somna vi typ. Och nu har vi precis vaknat och ska käka frukost :)

pusss



26 JUNI (3)

Igår kväll blev det hem till Marre. Satt och drack hemma hos henne med henne, Eskil, Leif och Morgan. Vi tio tror jag de va så gick vi ner till Harge. Hade faktiskt riktigt kul hela kvällen. Träffa massa trevligt folk. Var kvar där tills klockan blev tre, då hämtade mamma mig och Eskil. Så gick jag av hemma hos honom för att vänta på Linus. Men jag hann somna innan han kom hem, men ändå. Vi vaknade vid tolv, gick upp och åt. Sen tog vi hans moppe ner till affärn en sväng, sen hem till honom och bara chilla! Åkte hem vid tre, då kollade jag på film och tog det lugnt, var skapligt trött idag! haha. Sen städade jag lite i min garderob, sen duscha och åt lite och nu sitter jag här. Har verkligen jätte tråkigt. Linus ska ju komma till mig men jag har ingen aning om när han gör det. Så jag sitter ju bara här och väntar och får tråkigare och tråkigare för varje minut som går... Men nu tänkte jag fan i mig gå och kolla lite på tv och käka chips och dipp :)

Även fast jag tappade bort mitt örhänge igår och har fått ett blåmärke på låret så var ändå den kvällen en jävligt lyckad kväll! Jag hade aaaas roligt :D

Bilder kommer en annan dag]


26 JUNI (2)

I torsdags så var jag ju med Marre. Vi gick till Häst en sväng och prata. Sen gick jag och Marre i från honom och ner på stan. Så satte vi oss på en brygga i hamnen. Så kommer Tomas och Robin och ska lägga i Robins båt. Så vi kolla när dom höll på. Så när dom var klara så åkte vi ut en sväng på sjön, jätte hääärligt! Ah sen åkte vi hem till Tomas för han skulle duscha, sen hem till Robin och tog oss en drink ;) gött. Och så ner till sjön igen med dom + Tony, Markus, Kim och Per. Så åkte Robin och Per vattenskidor. Var skoj att titta på. När dom var klara med det så åkte jag och Marre hem till mig, vi fixade oss lite sen drog vi ut. Var mest vid sleven med Tomas, Robin och Markus. Hände väl lite grejer den kvällen iallafall. Snuten kom och grejer. Sen tog dom Wikvist för hans bil var olaglig på något sätt. Så då skjutsade jag, Marre, Tomas och Markus hem honom. Jag och Marre kom hem till mig runt tre ungefär. Då sov vi, på fredagen vaknade vi vid tolv. Typ direkt då åkte hon hem. Då fixade jag mig så åkte min familj till mormor och morfar och käkade och fika. Sen gick vi bort till Åmmebergs skiten som är tråkig, dom sjunger där, dansar runt midsommar stång och man kan ta lotter. Gick runt lite med Erik och Kim, sen skulle dom hem så då gick jag med mamma och pappa en liten sväng. Sen skjutsade mamma hem mig så jag fixade mig, så drog jag ut till Marre. Och midsommar kvällen kan jag berätta om när jag får in bilderna i datorn ;)

Bilder från i torsdags
 






26 JUNI

Våran bärbara dator har laggat ihop och på den hade jag bilder sen i torsdags i och massa. Men försöker att lägga in dom på den här datorn nu, hoppas det fuuuunkar. Det är ju as konstigt alltihop. Men när jag har ordnat det så tänkte jag berätta vad jag har gjort nu när jag inte har bloggat ;)


24 JUNI

Åkte hem till Linus igår så hann inte skriva något mer. Jag sov iallafall där i natt och idag kom mamma och hämta mig runt ett. Då blev det hem och duscha och äta lite, och nu snart så kommer Marre hit så blir att vara med henne idag :)

23 JUNI (2)



Har legat ute och solat ett tag nu, men det är så jävla varmt så jag orkar inte mer. JAG VILL BADA!


23 JUNI

När jag kom till Marre igår så gick vi till Harge direkt. Satte oss vid hopptornen och snackaa. Men sen blev det lite kallt där så vi drog hem till henne och kolla på färjan. Sen fick vi en fixidé att cykla. Så vi tog hennes mammas rääääcer och cykla till gruvan och hälsa på Peter och sen tillbaka. Skoj var det. Men liiiiite jobbigt också ;) hehe. Kom till henne vid halv elva och då hämta mamma mig så hämtade vi Linus så åkte vi hem och soov :)

 

Idag har jag inte gjort så mycke, hjälpt mamma att hänga upp tvätten, annars ingenting. Senare ska jag vara med Linus :)



när vi åkte dit såg vi kossssoor :)


jävlar att de gick i nerförs backarna :DD


22 JUNI (2)

Nu är Linus här, vi har nyss ätit. Och snart ska väl han åka hem och då drar jag till Marre och leker med henneeee :)


22 JUNI

Mamma väckte mig runt tio idag, gick upp efter en stund, men gick då istället och la mig ute i solen. Det är verkligen as varmt ute idag. Så nu har jag gått in en stund innan jag flyter bort där ute, men ska väl alldeles strax gå ut och lägga mig igen, hehe.. Måste bli brruuuun!

 

 


21 JUNI (3)

Jag och Marre gick ut förut. Vi gick runt lite på stan sen satte vi oss i hamnen och prata och drack cola. Haha, vi har druckit typ två liter cola var idag xd Ah iallafall, sen gick vi upp till torget och prata med Anton och Kim. Så åkte vi en liten sväng. Så stanna vi på torget och prata med Pata och Fredde, sen så skjutsade dom hem mig. Och snart så kommer Linus till mig och sover här igen :)


21 JUNI (2)

Nu kommer lilla Marre hit och är med mig :)

Förut var jag ute och gick en sväng med Hanna, sen gick vi hem till henne och käka jordgubbstårta och prata, sen gick jag hem!


21 JUNI

Sitter här och gör ingenting, har grymt tråkigt. Vad händer idaag??

Nu går jag och duschar iallafall så får vi väl se vad som händer sen..


20 JUNI (4)

Nu är jag hemma igen. Snart kommer Linus och sover här!


partyyyy :(


20 JUNI (3)

Nu går jag till Hanna en sväääng så får vi se vad vi hittar påå :)

 



20 JUNI (2)

 Nya söta örhängen :)



1år & 5månander med Linus idag!


20 JUNI

Linuuuus åkte nyss iväg på moppen ;) haha. Och nu ska jag gå och duscha, bybye

 


19 JUNI (3)

Gick en sväng runt stan med My förut. När jag kom hem var Linus här. Fast just nu duschar han, men sen ska vi kolla på film och mysa så han sussar här ;*

 

Vi hörs i morgon igen!



19 JUNI (2)

Och idag gifter sig ju kronprinsessan också, så det är ett jävla gallej på tv;n. Men men, kolla lite förut och hon va väl fin så dom får väl leva lyckliga i hela livet nu om dom vill :)


19 JUNI

Igår satt jag hemma hos Marre och drack lite med henne, och efter en stund kom Anton&Kim och hämta oss där. Så åkte vi runt lite i stan. Sen drog vi till mässan en sväng och Marre bara fläääker ut sig hela tiden -.- hahah! Ah efter ett tag så fick vi höra att de va mycke folk i stan så vi drog tillbaka dit istället. Så blev det att vara där och träffa folk, kom hem lite över två typ. Men iallafall, den här kvällen har varit den bästa utekvällen på länge!!!!! :DD



jag och lite av marres hår ;)


marre sötan :D


marre och lite kim :)


jag


hahah


marre och jag :)


jag på mässan :)


18 JUNI (2)

Sitter hemma hos Marre nu och dricker massa cider, mm vad gott ;)
Om ett tag kommer Kim&Anton och hämtar oss så åker vi ivääääg :D

tjeao


18 JUNI

Har varit med Linus hela dagen, eftersom han sov hos mig. Vi har inte gjort så mycke men ändå. Han åkte hem för en stund sen iallafall och då passar jag på att sitta här en stund. Ska snart hoppa in i duschen och fixa i ordning mig.

Ikväll blir det åka bil och dricka lite :)



Grattis Hannapoo på 16årsdagen :)) <3


jag och hanna för fleeeeeeeera år sen ;)


17 JUNI (3)

Stter hemma hos John nu med Marre, Linnéa, Bult, Robin och John
Snart kommer mamma och hämtar mig, sen så ska Linus sova hos mig

Vi hörs när vi höörs heajdå


17 JUNI (2)

När jag hade käkat, duschat och fixat iordning mig så gick jag och träffa Linus en sväng. Sen kom Linnéa&Bult och hämta mig vid Närlunda så åkte vi ut till Marre och åt smörgåstårta och kalastårta ;) Så fick hon presenter av oss. Sen kolla vi lite på solsidan. Och nu sitter jag vid datorn lite hemma hos henne, vet inte riktigt vad vi ska göra nu. Men det märks!


17 JUNI

I morse väckte mamma mig vid tio så drog vi ut till Harge och sola. Jag träffa också Marre, Linnéa och Bult en stund. Men nyss kom vi hem och nu ska jag käka.



GRATTIS MARRE SISTAAH PÅ 16ÅRS DAGEN :DDD <3


16 JUNI (2)

När jag kom till Marre så drog vi ut typ direkt. Vi gick till Harge och kolla om de va några folk, men de va de typ inte. Så efter ett tag kom Kim&Anton dit, så då åkte vi lite runt lite. Och sen hem till Kim en sväng, så åka och tanka och gliiiiida lite i gruvan ;) Och till sist hem till Kim och kolla lite på solsidan (tror jag de hette?). Lite över tio kom mamma och hämta oss.

Nu sitter jag, mamma och bror och kollar på nån film, men snart blir det sova. Är gryyyymt trött.


16 JUNI

Åkte till Marieberg vid två idag. Handla present till Marre och Hanna, och sen så blev de ju lite till mig själv också. Kom hem vid fem ungefär. Och nu ska jag ut till Marre en sväng :)

dethär köpte jag:






15 JUNI (4)

Jävlar i havet att jag är trött, men förstår tamefan inte varför..

Men iallfall, godnatt. Vi hörs i morgon!



15 JUNI (3)

Jag och Marre åkte upp till gruvan idag vid halv fyra. Vi gick till Maier där han och Stoffe var, där sminka vi Stoffe ;) haha, eller ja Stella. :) Så gick vi ner till kiosken en sväng, sen hem till Maier igen. Efter en stund så kom Stoffes mamma och hämta oss så åkte vi in till Askersund så storhandla Maier. Sen åkte vi runt lite i stan, eftersom att Stoffe övningskörde. Sen till gruvan igen så käka vi och så. Så kom Lars förbi en sväng så satt vi ute och prata i de vackra vädret :) Så vid halv tio ungefär kom mamma och hämta mig och Marre.  Så skjutsade vi hem henne så när jag kom hem gick jag och My en promenad runt stan. Så jag kom hem för bara en liten stund sen. Och nu blir det lugnt.


stella :)


maier va trött :)


hahahah


stoffe :)


marre och stoffe :)


<3



15 JUNI (2)

Min blogg har blivit omgjord, och jag tycker att den blev jätte bra!

Stort tack till Jennie. Hennes blogg hittar ni på mina länkar :)


15 JUNI

Igår kom Kim och Anton hit och rökte och prata en sväng. Ett tag efter att dom hade åkt så kom Linus så duscha vi, åt och kolla på tv. Sen somnade vi vid tolv typ? Och i morse drog han ifrån mig lie innan sju för att han skulle jobba. Men jag sov vidare till klockan tolv, så jävla trött var jag! Men nu vet jag fan inte vad jag ska göra, börjar få riktigt tråkigt..

 

I natt drömde jag iallafall en mardröm, som jag har drömt en gång innan, mycke läskigt. Sen fick jag för mig att Linus och Dt var två olika personer och att jag sov över med båda dom i natt. Så jag väckte Linus och fråga vart Dt va. Men han visste inte det, haha. Så jag gick upp och kolla i huset om han var där. Och skorna va ju kvar så jag tyckte de va väldigt konstigt. Men jag la mig iallafall i sängen igen och somna om. HAh, men lite knäppt alltså :p


14 JUNI (5)

Linus var här nyss och tog en röka och prata lite, och nu har jag tråkigt och är jätte hungrig. Så jag gör ett test nu för att fördriva tiden innan jag får maat :)



OM MIG
Namn- Lisa Karlsson
Bor - Askersund
Syskon - en bror
Ålder - 15
Född -  19 november 1994
Ögonfärg - grå gröna typ
Längd - 1,65?
Höger eller vänster hänt - högerhänt
Stjärntecken - scorpion
 
Hårfärg - bruuuunt
Födelseort - örebroo

 
OVÄRT ATT VETA OM MIG
Gillar du någon just nu - japp
Tycker du om godis - ja
Äter du oftast nyttig mat - neee, inte så ofta... :p
Tycker du att du att du själv är smart - jag kan om jag vill
Gillar du skolan - den är mest jobbig
Har du någon gång skolkat - har hänt
Spelar du något instrument - haha, jag är nog rätt omusikalisk ;)
Sporter/aktiviteter har du gått i - jag har spelat innebandy, fotboll, orienterat, dansat och gått på gumnastik. men ingenting nu


BRUKAR DU...

Ta mediciner du inte borde ta - hah nej,
Röka - ao..
Snusa - nej
Drömma mardrömmar - jaaaa, jävligt ofta faktiskt
Gå i skolan - haha ja, fast inte nu när det är sommarloooov :DD
Ljuga - nej, men det är klart det händer
Vilja dö - neeeejj

NÄR...
Åt du senast - runt tolv idag typ?
Köpte du något senast - när jag va ute med My
Svor du senast - det minns jag inte
Sjöng du senast - hhah nu :D

HAR DU...

För många vänner - nej
Någon psykisk sjukdom? - nejföfan
Skadat någon? - ne det tror jag inte
Färgat håret -  ja ett par gpnger
Några piercings - noooo




<3


14 JUNI (4)



hahahhahahh söööööta

Nu går iallafall jag ut med My en sväng ;)


14 JUNI (3)

Älskar eller älskar inte, snälla blomma ge ett svar?


14 JUNI (2) JAG UNDRAR

Varför tar polisen mindre åriga när dom dricker alkohol, men inte när dom röker? Dom frågar vem som har köpt ut spriten, men dom frågar inte vem som har köpt ciggen. Är inte båda sakerna lika olagliga att köpa till mindre åriga? Rätta mig om jag har fel.



bild från google


14 JUNI

Första riktiga dagen på sommarlovet idag! Känns inte alls som de, menmen..

 

Igår somnade jag vid halv ett, var så jävla trött. Så ringde Linus och väckte mig idag vid halv tolv, så va väl lika bra att vakna då. Ska snart ta mig något att äta tror jag. Sen får vi se vad jag ska hitta på. I kväll ska jag nog iallafall vara med Linus, men det visar sig.


13 JUNI (2)

Igår blev det ju till Åsbrorocken till klockan tolv typ, sen drog jag och Marre till Henka och var där ett tag. Sen hämtade min mamma oss så skjutsade vi hem Marre. Så efter många om och men så åkte jag hem till Linus och sov där.








Idag vaknade vi vid halv tolv ungefär, gick upp och käka frukost. Så hämta mamma mig vid ett. Då duscha jag och tog det lite lugnt. Så kom Marre till mig. Vi gick och prata med Hanna en sväng. Sen gick hon och jag hem till mig och käkade. Så kom Kim och Anton och hämtade oss så åkte vi runt på massa vägar som jag aldrig har åkt på. Så åkte vi hem till Anton för han skulle äta. När han var klar åkte vi hem till Kim så grejade dom med Antons bil och så lacka dom nått skit. Och jag och Marre gjorde en fin skylt till Kims epa. Runt tio kom Marres mamma och hämta oss så skjutsade dom hem mig. Och nu sitter jag här och bloggar lite och kollar på tv :)





13 JUNI

Hitta en skjorta i min garderob. Och jag har ju velat ha en as länge, men ingen har suttit bra. Fast jag ville ju ha en med långa ärmar. Men den här med korta satt faktiskt bra :)

 

 


12 JUNI (2)

Nu blir det att åka och kolla läget på Åsbro rocken. Sen får vi se vad som händer :D





12 JUNI

Igår blev det upp till häst och dricka lite med Marre, Hanna, Häst och Linda. Men det var inte så jävla kul så vi drog hem rätt tidigt.

Idag så väckte mamma och pappa mig vid tolv och fråga om vi skulle åka till Örebro. Så det gjorde vi. Jag köpte jeans leggings, en randig tröja, en tjock tröja, foundation och så tussar som man har till foundation, haha. Kom hem vid fyra halv fem och då fixa jag mig lite. Sen åkte jag ut till Marre och nu sitter hon och jag hemma hos henne och dricker lite :) Och om ett tag så tror jag att Kim, Erik och Erik kommer och hämtar oss så drar vi till Åsbro rocken :DD


11 JUNI (3)

I kväll blir de att hitta på något skoj med Marre :)



bild från avslutnings middagen


11 JUNI (2)


11 JUNI

Igår blev det hem till Marre och dricka lite med henne, Linnéa, Johanna, Hanna, Josefin och Eskil. Lite senare på kvällen kom Anton och hämta oss så var vi i stan hela kvällen.

 


eskil :)




hanna, linnéa och marre :)


josefin :)


johanna :)


jag och linnéa :)


igen :)


Nu var de slut på bilder. Men ska se om Marre&Linnéa kanske har några :)


10 JUNI SOMMARLOV!!!!

På morgonen blev det ner till Landskyrkan med alla nior och lyssna på lite sånger och sådär. Sen tillbaka till skolan och få betygen, jag fick fyra VG och resten G och det är jag faktiskt nöjd med :) Efter det blev det att gå ut på trappen och sen åka skrinda, föör kul :D När det var färdigt så åkte jag hem och fika med mamma, Linus, bror, farmor, farfar och morfar. Sen när dom åkte hem så var jag med Linus, så åkte han för en stund sen.

bilder från idag























9 JUNI (3)

Nu kommer My till mig. Och om en stund kommer Marre, Linnéa och Marres bror och hämtar oss så åker vi på avslutningsmiddag :)


9 JUNI (2)



;)


9 JUNI

Först på morgonen idag blev det att städa skåpet och bänken, och det var vi klara med runt halv tio-tio. Då hade vi rast till tolv.. Då var de dags för sunedagen, men jag tror knappt att nån i min klass klädde ut sig, eller var med på det. Typ alla tjejer i min klass hade vatten krig, askul var de! Vi blötte ner våran lärare totalt, haha. Fast när vi hade gjort de så skulle han blöta ner oss, så då sprang vi iväg. Och sen åkte vi hem ;)

 

Ska duscha och äta nu :)


8 JUNI

Brännboll idag då, inte kul alls. Vi förlora tre matcher och vann en, haha sämst är vi. Fast det var ungefär 10 st från min klass som va med, så inte så konstigt att det gick dåligt kanske.. Efter skulle de ju va drag kamp men de orka inte jag och Linnéa. Så hon, jag, Linus och Johan gick till Netto och prata lite med Eskil. Sen gick jag och mötte Linusälskling som kom med bussen. Så gick vi hem till mig och käka och kolla tv, sen panta vi lite också, mm pengar :))) haha. Sen hem och kolla på en film vi köpte, sen skjutsade jag och mamma hem honom. Och nu sitter jag med färg i skallen och ska äta lite, sen duscha och så sova.

Imorgon är det sungedagen i skolan, och det brukar alltid vara lika tråkigt :)

Btw, grattis sötis Clara på 16års dagen :) <3


?


7 JUNI (2)

Jag och Marre gick ut i regnet förut. Fast först stod vi och prova massa jackor hemma hos mig ett jävla tag, haha. Vi gick iallafall till mammas jobb och fick lite pengar. Sen gick vi till solstudion och satt och prata med Hanna medans Clara solade. Så när hon var klar och så, så kom Linnéa dit så solade hon, jag och Marre en halv timme, as skönt! Så gick jag hem och duscha och nu sitter jag här en stund innan jag ska sova :)


I morgon är de brännbolls dag i skolan, -.-



söta vi är :D






henke, niclas, gustav och andré, dom ända killarna man kommer sakna i klassen.haha


7 JUNI

Tjenaaaaa

Skolan idag va slapp som vanligt. Kolla på någon talang grej, haha. Och på eftermiddagen gick klassen till hotellet och körde bilbana och sen käka en liiiiitenliten bit kladdkaka och glass. Sen gick jag, Marre och Linnèa och prata med Mc ett tag. Och sen åkte Linnéa hem och då gick jag och Marre hem till mig och nu ska vi göra något kul :D för marre har damp


6 JUNI (2)

Idag är det Sveriges National dag,

och idag fyller min morbror 38år (?) Grattis grattis :)


6 JUNI

När jag kom hem från Linus idag så gick jag direkt ut och sola. Och så vid fyra kom My förbi här så gick vi en sväng, sen upp till Ip och kolla på lite fotboll, och så hem igen. Så jag har varit hemma ett tag nu, sitter och kollar på film men den är dålig, så jag har as tråkigt. Sen så är jag hungrig också, men snart blir det taco :)


5 JUNI

Nu ska jag och Linus ut och sola :) Eller ja, det är väl bara jag som ska för han kommer bara gnälla att det är varmt ;) Men ja, senare sen så ska han och jag åka hem till honom så ska jag sova där.


4 JUNI (3)

Just nu sitter jag och har jätte tråkigt och väntar på Linus :)

 

Förut så gick vi ju till Hanna en sväng, så gick vi till skolan och satt och prata med Maier en stund. Sen blev det att gå ett varv runt stan. Så hem till Hanna, och efter en stund kom Tomas, Tony, Robin och några mer dit. Eller ja utanför. Så då åkte jag och Marre ett varv med Tomas och hans vän. Sen så skjutsade dom hem mig och nu är jag här ;)


4 JUNI (2) GÄSTBLOGGNING!

tjatja Marre här! ;)
Lisa plattar håret så passar på att blogga åt na ellernej för nu tar hon på sig tröjan fast nu ska hon på toa. Sen ska vi gå till hanna sen blir det väl ut och kolla läget i askersund? säkert mycket drag .. sen kommer lisa dissa oss någon gång när linus kommer hem från göteee menattde ;) nejrå det är chill, nu ska vi iaf kila ut ha det bra pussss :*


4 JUNI

Igår hängde Marre med mig hem efter skolan. Vi käka och sen kom Mattias och Eskil och hämta oss så åkte vi med dom till busstorget. Och där träffa vi Hanna och Clara så jag och Marre va med dom. Men sen skulle Clara hem och då gick vi och träffa Mickie. Vi gick till sleven och satt där en stund, sen blev det busstorget igen :) Sen skulle Marre och Mickie hem och då gick jag och Hanna och handla pizza sen hem till henne och käka de, så ut och gå en sväng sen hem.


Idag var det först slöjd, gjorde ingenting. Fick ta hem mitt skåp ;) Sen engelska då vi fick glass och sen satt jag och Marre ute och stekte. Så matte då spela vi plump och så fick vi reda på nationella i fysik och så betyget i fysik. Blev iallafall ett G. Efter det var det mat och så idrott. Men jag orka verkligen inte va med på den. Så jag och Marre gick och sola istället opps. Och så kom pappa och hämta mig och då blev det ut och sola på gräset och nu har jag kommit in :)



3 JUNI

Nu är jag klar inför skolan så jag drar mig väl ditåt nu.

 

Senare idag, vad händer då?



2 JUNI (2)

Bilder från idag!








föööööör söta






















<88


2 JUNI

Skolan idag va as chill. Behöver inte jobba någonting längre, så känns ju lite onödigt att änns vara där menmen.

Efter skolan så sola jag&Marre 30 min. Haha, väldigt nödvändigt när det är as fint väder ute ;)

 

Snart ska jag duscha iallafall, sen åker jag och mamma och hämta Linus sen åker vi och hälsar på hans mamma en sväng. :)





inte fler på en bänk? :)


1 JUNI

Idag är det sommar :) haha

 

Nu sitter jag i skolan och chillar. As gött äre, behöver inte göra något på lektionerna typ :)

 

Men snart slutar jag för dagen och då blir det att va med Marleneee (marre) :)


RSS 2.0