29 april

idag var första dagen på min praktik på venus choklad :) ska vara där i tre veckor. det gick bra, slutade vid tre och nu sitter jag och väntar på mat, senare ska jag sola och sen vet jag inte vad som händer :)




27 april

igår åkte jag till marre vid halv fem så börja vi dricka, vid sju drog vi till linnea&robert där de var lite folk :) sen drog vi alla till parken. sov hos kim och idag har jag i stort sett bara sovit..






24 april

idag va de skola från tolv till halv tre. efter de solade jag sen hem och åt. åkte ner till mikaela efter de så gick vi på marknaden ett varv men de regna och var tråkigt.. så gick hem rätt snabbt igen. så kom marre till mig så åkte vi en sväng.

ska snart sova, är jätte trött.. så godnatt! :)




22 april

idag var sista måndagspraktiken. slutade vid halv sex så har inte direkt hunnit gjort något sen dess. snart jag plugga samhäll iaf eftersom jag har prov imorgon. bläää!!!


21 april

nyss vaknat :) idag har jag tänkt att tag i lite skolsaker jag måste göra, men får väl se hur det blir med det.. igår kväll va jag med hanna, vi gjorde inte så mycket, åkte runt typ. i fredags va jag oxå med hanna, vi åkte till linnea och hälsa på, sen körde vi erik&marcus så dom fick köpa mat. sen åkte vi runt lite överallt och på natten fick vi köra hem lite folk. kom i säng vid fem och tvärslockna :)




18 april

idag har jag gjort muntliga nationella i svenska, skönt att ha de gjort! slutade vid elva så nu är jag hemma och bara tar de lugnt. lite senare ska jag plugga exponering för imorgon har jag prov i det..

16 april

idag har det varit aaaas gött väder! slutade skolan jättetidigt oxå. så idag har jag och mamma grillat för första gången för i år, sen har jag gjort klart lite skoluppgifter. i eftermiddags hämta marre mig så åkte vi lite och sen drack kaffe med robin & Oskar.
snart ska jag hoppa in i duschen sen sussa :)




15 april

idag hade jag praktik och efter den åkte jag hem och åt o greja. sen åkte jag hem till mormor så fixa vi massa med min klänning.

nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. börjar 8.20 imorgon och då ska vi redovisa projektarbetet..




14 april

ligger i sängen och ska snart sova, är riktigt trött.. idag har jag firat pappa lite för han fyller :) och sen har jag träffat hanna en sväng.

igårkväll så drack jag lite med hanna marre Linus Harry och Matilda hemma hos Linus. sen åkte jag och hanna ett varv med Joppe och sen körde dom mig till kim. i fredags börja jag, marre & Linus att dricka tsm sen åkte vi till mogge där de var fest så var där hela kvällen!



11 april

skola idag men sluta tidigt. efter skolan åkte jag och marre en sväng. sen va jag och mamma nere på stan och fixa klipptid och praktikplats till mig. och ikväll har jag och hanna varit ute och åkt lite.

nu ligger jag i sängen och ska snart sova. imorgon, fredag och party!

10 april (2)


10 april

idag var jag inte i skolan utan jag och mormor åkte till örebro och löpte tyg och grejer till min studentklänning. kom hem bara för en liten stund sen så vet inte vad jag ska hitta på resten av dagen..




9 april

sitter i skolan och har precis gjort prov. nu är de evigheter tills nästa lektion börjar, bara massa håltimmar på tisdagar känns det som. hoppas vi kan sluta tidigare iallafall ;)




8 april

idag blev jag hemma ifrån praktiken så ligger fortfarande i sängen och kollar på gossipgirl..

igår tog jag de lugnt, var och solade 20min och på eftermiddagen var jag hos marre och drack kaffe och sen åkte jag en sväng. i lördags var de lugnt hela dagen, gled lite på kvällen, och i fredags drack jag!




RSS 2.0