31 JANUARI (2)

Nyss kommt hem.
Efter skolan kom mamma och hämta mig och Linus så drog vi till Marieberg, fick med mig lite grejer hem. Kan visa det imorgon :) När vi var klara åkte vi till Max och åt och då spillde Linus en hel cola över mig så blev helt dyngsur :( haha! Sen åkte vi hem till honom och lämna det han köpt och sen tog vi upp Tummen och så skjutsade jag och mamma dom till stan.
Nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig :) Är helt kladdig över hela benen, uuuuuuusch.


31 JANUARI

Sitter i datasalen och ska snart ha information och layout. Vet inte riktigt när jag slutar men då ska iallafall jag, mamma och Linus till Örebro och shopppa!!! :)

30 JANUARI (3)

Nu ska jag packa idrottskläder, duscha, äta, kolla solsidan sen sova!
Sovmorgon till halv elva imorgon, väldigt skönt.


söööt man va när man va liten ;)


30 JANUARI (2)

Är aaaaaas sugen på att shoppa. Tror jag ska till Örebro på onsdag så då får jag se till att handla massa nytt!

Kollade iallafall runt lite på internet efter kläder nyss och hitta det här snygga:







30 JANUARI

Marre kom till mig igår. Vi gick och hämta upp Hanna sen till ica och så upp till Häst. Men vid nio så skulle han till Motala så då drog vi tre upp till Gruvan hem till Emil. Där var det lite folk :) Så blev att vara där till två ungefär då åkte jag, Marre, Hanna och Linus epa med Robert hem. Men det var en rolig kväll tycker jag!

Idag har jag varit med Linus ända tills nu och vi har bara glott tv hela dagen.

Bilder från igår;

Häst och Hanna :)

Hanna och jag :)

Liten serie på mig, Häst och Marre :)





slut :)


Henka och Hanna :)

Nina, Johanna och Marre :)

Anders :)


29 JANUARI

Satt uppe hos Hanna igår en stund med henne och Marre. Efter ett tag kom Stoffe dit oxå. Sen gick vi fyra tll Jasmine där det var lite folk :) Så blev att vara där i några timmar och sen åkte jag, Marre, Stoffe, Alex, Mogge och Angelica till Västra Å där vi trodde att det va fest men det var väl ingen jätte hitt. Så mamma hämtade Marre och mig runt två. Så skjutsade vi hem Marre och sen skjutsade mamma mig till Linus så sov jag kvar där. Har nyss kommit hem och nu ska jag ta de lugnt tills ikväll då det blir partaj igen :)


Hanna :)

Stoffe :)

Marre och Stoffe :)

Marre och Jasmine :)

Marre och Niclas :)

Norrland, jag och Stoffe :)

Lite jag, Stoffe och Hanna :)

Hanna och jag :)

Norrland :)


28 JANUARI (2)

Nu är Marre hos mig, hon är knasig :) men jag gillart! ♥
Nu ska vi gå till Hanna och sen får vi se vad vi hittar på ikväll men hoppas att det blir great iallafall!


28 JANUARI

Tog tjugo över åtta bussen idag med Marre och Hanna. Så var i skolan vid nio och då fick vi några uppgifter att göra, sen lärde vi oss lite om stress. Intressant! Så mat och sen hade vi försäljning och service. Då fick vi leka kund och personal typ. Så jag va en kund åt Marre och ja, HAHA säger jag bara ;) Efter de kollade vi på varuhuset och sen halv tre bussen hem. Gick av på busstorget med Marre och då hade hon en fjäder i pannan, HAHA igen! Vi gick och tog ut pengar sen till ica, sen träffa vi på Sandra och Frida så prata lite med dom ;) Så gick hon till hennes brors jobb och jag gick hem. Har nyss ätit och snart blir det dusch och fix!


27 JANUARI (3)

Jag och mamma åkte ut och övningskörde lite förut, haha det va kul kan jag säga! Sen kom Linus och hans pappa dit vi va också så prata med dom ett tag :)
Kom nyss hem så nu ska jag duscha sen blir det sängen.

♥♥♥♥♥♥♥ fredag i morgon ♥♥♥♥♥♥♥


27 JANUARI (2)

Nyss ätit och nu ska jag och mamma kolla på massa gamla bilder ;)


27 JANUARI

Sitter i klassrummet nu med Marre och Hanna :)
Fick tillbaka mitt branch prov och jag fick VG, grymt!

26 JANUARI (3)

Kom nyss hem så nu blir det duschen sen sova, är trött som ett liiiiiik!
godnatt


26 JANUARI (2)

Vi skulle inte ha någon engelska så blev halv tre bussen hem. När jag kom till busstorget så va Marre där och sen gick vi och skulle sola. Men i det solariumet som jag la i pengar i starta aldrig, jävla skitfan! Så det blev ingen solning för mig -.- 

Nu ska jag iallafall åka hem till Linus en sväng. Pusshaj


26 JANUARI

Vaknade vid sex i morse och gick upp, sen smsade jag och Hanna lite så bestämde vi att vi skulle sova en timme till och sen ta tjugo över åtta bussen till skolan istället :) Så det gjorde vi. När vi kom till skolan så satt vi och prata med Linus och Ronny tills vi hade administration, efter det hade vi teori i idrott. Då fick vi linda varandras knän med nån binda, as ont gjorde det, haha! Sen åt vi och nu har vi svenska. Men jag har ingenting att göra för det vi skulle göra klart idag blev jag och Marre klara med förra gången :)

Får se om vi tar halv tre bussen hem eller om vi är kvar på engelskan också, då blir det halv fyran hem. Blir iallafall ner och sola med Marre direkt när jag kommer till stan, sköönt! :)

25 JANUARI (3)

Nyss duschat och målat naglarna rooosa (a'
Linus kom till mig vid sex ungefär och är här nu med, så jag ska gå till tv-rummet nu och sociala lite med honom :) Senare när han åker hem ska jag sooova, så hoppas inte det blir sent, för jag är trött. Annars sover jag ändå, hihi!

Godnatt.



25 JANUARI (2)

Hade ju somsagt prov idag. Vet inte alls hur det gick, men känns ändå som det gick skapligt bra, så får hoppas att det gör det också :) Orkar inte med några omprov iallafall! När man var klar med provet så fick man gå så fick sitta i en timme och vänta på mattelektionen.. Slutade efter det och då var klockan lite över tre. När jag kom hem åt jag direkt sen la jag mig i soffan och kollde på bygglov och hemliga prinsessor, det är rätt kul att kolla på faktiskt :) Men nyss så gick jag upp och satte mig här.

Funderar på om jag ska gå och duscha nu, fryser som fan..

JAG VILL HA HELG!
Blir att vara med Marre hela helgen igen,
pusss



knepig bild, men ändå rätt fin? ;) haha


25 JANUARI

Sitter i klassrummet och har näthandel nuuu!

24 JANUARI (3)

Läste igenom det till provet en gång, sen åkte jag till Linus och va med honom :) Åtta hämtade mamma mig och då åkte vi och övningskörde lite, sen fick jag köra hem också, as fränt tycker jag. haha! Nu ska jag duscha, kanske kolla lite mer på provet och sen sooova! Goddnatt.


24 JANUARI (2)

Nyss kommit hem så ska alldeles straxt äta. Sen måste jag plugga.

Jag känner mig helt döööd och irriterad är jag också, jag vill ha helg igen. Orkar inte skola


24 JANUARI

Nu har jag slutat, en minut efter att bussen gått :) Kul, jätte kul! Så får sitta här till halvfyra.
När jag kommer hem måste jag plugga på bransch och produktkunskap, har prov i morgon :(

23 JANUARI (4)

Ska gå och kolla klart på time out nu, sen lägga mig. Känner mig fan trött även fast jag inte gjort något idag.

Jag vill ha loooov!


23 JANUARI (3)

Har legat i soffan och kollat på tv/sovit i stort sett hela dagen idag. Men för en stund sen åkte Linus hem och då åkte jag och mamma till bergkvist så jag fick köra lite :) Nu ska jag sitta här tills solsidan börjar och efter det ska jag väl sova. Har sovmorgon till halv elva i morgon, väldigt skönt!!


23 JANUARI (2)

Bilder från i fredags!


Marre och Kim :)

jag

jag och Marre ♥




Marre :) ♥

Erik och Marre :)


23 JANUARI

Igår gick jag, Marre och Hanna till Häst, satt där och drack och lyssna på musik :) Sen kom Tomas och hämta oss så åkte vi till sleven en sväng, sen upp till Häst igen så klippte jag Tomas lugg. Sen drog vi till Markus där det var lite folk, så blev att vara där hela kvällen. Kom hem runt två. Linus kom hit lite senare och då sov vi. Idag har vi bara tagit det lugnt.

Nu kommer massa bilder från igår :)


Marre, Häst och Hanna

jag

Häst. smygrökarn

Hanna däckad, haha

Marre

jag och Häst

Marre och Hanna

jag och Häst

Hanna och Häst

Hanna och jag

Haha jag och Marre

jag och Marre

Tomas och Jocke

jag och Hanna

Marre on tha skateboard :)


22 JANUARI

Igår åkte jag ju hem till Marre så var vi hemma hos henne ett tag, sen drog vi hem till Kim. Sen åkte jag, Marre, Kim, Hanna, Sären, Camilla och Krull in till stan. Så satt vi utanför hotellet och rocka :) Sen gick vi till puben en liiten sväng, sen hem till Olle där vi var hela kvällen :) Vid två typ så skjutsade snobbstoffe hem mig. Men kul hade jag iallafall!
Idag har jag varit med Linus hela dagen och vi har bara glott tv. Sen skjutsade jag och mamma hem han vid halv fem och sen åkte hon och jag till LBC så jag fick övningsköra lite, haha ;) Eftersom jag fick papprena igår.
Nu håller jag på att fixa mig och sen kommer Marre hit ♥

bilder kommer!


21 JANUARI (5)

Sitter hemma hos Kim nu och blir full, göttwe (y'

21 JANUARI (4)

Är hos Marre nu ♥
Fast nu ska vi dra till Kim där han Erik och Särén är, sen kommer Hanna och Camilla dit oxå hoppas jag :) Sen får vi se vad vi gör ikväll!

töööntigt


21 JANUARI (3)

Det jag köpte igår;
Allt är från Cubus

mjukisbyxor

tröja i siden typ

t-shirt med spets

kofta.

Har nyss duschat så ska börja fixa mig nu. Har oxå blekt mitt löshår men vet inte om de blir bra, det återstår att se. Ah sen när jag är klar så åker jag iallafall till Marre och sen får vi se vad som händer toonight! ♥


21 JANUARI (2)

Fan vad arg man kan bli på sin lärare alltså, helt sjukt. Alla fick en uppgift att göra och när man var klar med den så fick man sluta. Så jag, Marre och Hanna skyndade oss så vi skulle hinna med halv två bussen, men när vi ska lämna in det så är hon jätte otrevlig mot oss och säger att vi var tvungna att göra en uppgift till ;s Men andra i klassen som blev klara ungefär 5minuter efter oss fick sluta. Jävla idiot! Så vi fick åka hem halv tre istället. Så har nyss ätit och snart ska jag gå till Ica med Hanna och shoppa lite som jag och Marre ska ha ikväll :)


21 JANUARI

Sitter i bibblan med Marre och Hanna, och vi vill åka hem! Till våra underbara sängar :)
Hela förmiddagen har vi hållt på och textat, gjort en egen skylt, den blev asfin :) Snart börjar vi igen och då vet jag inte vad vi ska göra för något, hoppas vi får sluta snart!!!!!

20 JANUARI (2)

Blev halv tre bussen hem med Marre idag :)
Sen jag kom hem har jag inte gjort ett någe. Alldeles straxt ska jag, mamma och Linus åka till Marieberg en sväng :)

TAGGA HELGEN!


20 JANUARI ♥

Sitter i klassrummet med Marre och skriver en berättelse på svenskan. Den blir alldeles kanon bra!

-

För varje minut som Du är arg förlorar Du sextio sekunder av glädje


19 JANUARI (4)

Nyss duschat, as varmt och as skönt!
Nu ska jag äta en semla framför tvn och sen sova, är skapligt trött.

I morgon tror jag att det skulle komma några från nian och va med på våra lektioner för att kolla hur handel är, om dom vill söka det sen och så. Undra om det är någon från Askersund som man känner, det skulle ju vara kul isåfall :)


19 JANUARI (3)

Nyss kommit in :) Jävlar va kallt det va, usch. Jag vill ha värme!

Ska sitta här ett tag nu och kolla runt lite hade jag tänkt, sen ska jag duscha och sova :)


19 JANUARI (2)

Nu ska jag ut och gå med Sandra en sväng, var länge sen jag träffade henne så det blir nog trevligt :)
Tjeerå.


19 JANUARI

Skola idag som vanligt. Fast jag hade bild för första gången, dög väl. Men så jävla lång lektion! På svenskan idag så redovisade jag och Marre om September, gick bra :) Slutade innan två så blev halv tre bussen hem. Direkt då gick jag och Marresnuttan och solade, skönt! Sen gick jag ner till busstorget och träffade Hanna och Robert och så skjutsade dom hem mig så jag kom nyss hem :) Nu ska jag äta för jag är vrååålhungrig.

Längtar till helgen! Blir att vara med Marre både fredag och lördag. ♥


18 JANUARI (2)

Har legat och kollat på tv sen jag kom hem, är aaaset trött. Ska gå och duscha nu och testa silverschampot mamma köpte åt mig idag, får se om det blir någon skillnad ;p Efter det ska jag väl sova eller något liknande.


Fick två mascaror, silverschampo och nya skrivhäften till skolan av mamma idag :)


18 JANUARI

Har information och layout nu igen till klockan tolv då vi har mat, sen bransch och sist matte så slutar vi typ tjugo över tre, sseeegt!

Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra. Hade ju tänkt att jag och Marre skulle sola igen men hon har ju bränt sig, haha. Snygging ♥

17 JANUARI (4)

Nyss kommit hem :) Så ska duscha nu och sen gå och lägga mig, börjar tidigt i mooorgon, orka!


17 JANUARI (3)

Nu åker jag till Linus en sväng :)


17 JANUARI (2)

Jag hann med halv tre bussen. Jag och Marre gick av på busstorget så gick vi och sola 20min skönt! Sen kom pappa och hämta mig och nu väntar jag på pizza :)


17 JANUARI

Sitter i skolan nu och har information och layout. Första lektionen vi har det så vi gör inte så mycket. Hoppas på att få åka halv tre bussen hem!

16 JANUARI (3)

Nu går jag och lägger mig, pusstjaaa! (:



sommar, sol, bad, partaj och vänner! ♥


16 JANUARI (2)

Bilder från igår;


Matias och Goffe :)

jag

Camilla :)

jag och Marre :)


16 JANUARI

Blev örebro igår med Marre, Hanna, Camilla, Matias och Goffe :) Åkte runt lite i Örebro och sen va på mässan. Sen åkte jag och Marre ett varv i Anders raggarbil med han, Häst, Laayen och Norrland medflera. Trevligt var det! :)  Kom hem runt tre och lite senare kom Linus så sussa han här. Har varit med honom hela dagen och är fortfarande och vi hara bara tagit det lugnt och glott tv.

Klockan åtta ska jag kolla på solsidan och sen ska jag väl sova eller något. Har fått nytt schema i skolan nu så på måndagar har jag sovmorgon till halv elva, riktigt skönt.


15 JANUARI (3)

Nu blir det Örebro och hedra Eddie Meduza ;) haha! Hoppas på att det blir en kanon kväll!


15 JANUARI (2)

Såhär ser färgen ut på mitt hår nu, ungefär iallafall :)


15 JANUARI

Linus kom igår så han är fortfarande hos mig :) Vi vaknade vid elva idag typ och sen dess har vi kollat på karate kid, haha!

Nu är nästan allt löst till ikväll, eller ja vi har ett stort problem kvar. Men det måste lösa sig!!!


14 JANUARI (8)

Kom hem för en stund sen.
Jag och Marre gick till tullplan och träffa Sandra, Frida och Sebbe, sen gick vi till torget. Dit kom Tomas och Marcus så åkte vi med dom tills klockan blev halv tolv då dom skjutsade oss till mig och så kom Marres mamma och hämta henne här :) Ska sitta här nu ett tag innan jag går och lägger mig har jag tänkt. Får se om Linus kommer hit senare och sover, men man vet ju aldrig hur det blir.

I morgon hoppas jag att allt löser sig så vi får har kul och rocka!



i löve you sistaah


14 JANUARI (7)

Sitter hemma hos mig med Marre nu, vi gör inget speciellt. Förut var vi nere och sola 20min as skönt! Sen gick vi hem till mig och kolla The Anna Gina Show och nu gör vi ju inget speciellt som jag skrev. Får se om vi hittar på någonting snart :)


14 JANUARI (6)

Nu kommer Marre hit och då ska vi sola och sen ska vi hitta på något lugnt att göra :)


14 JANUARI (5)

gammalbild

Hur kan man ha så långt äkta hår som Marre har på denhär bilden? Jag bara undrar. Själv har man ju inget hår typ..


14 JANUARI (4)



All my life i've been good, but now
I'm thinking what the hell


14 JANUARI (3)

Nyss slutat så sitter i klassrummet och väntar på att bussen ska komma. Sen blir det hem och ta de lite lugnt innan Marrepullan kommer :)

14 JANUARI (2)

Sitter i klassrummet med Marre nu och rockar musik. ;) Gött ärdet!
Vet inte när vi slutar idag men hoppas att de är snart. Ikväll ska jag vara med Marre och vi ska bara ta det lugnt och tagga inför i morgon då det blir Örebro! (D)

14 JANUARI

Nu drar jag och mitt blonda hår till bussen och sen iväg till skolan :)

Eller ja, blonda och blonda, det är bra mycket ljusare iaf! ;)


13 JANUARI (2)

Fick sluta så jag hann med halv tre bussen idag, skönt! Så kom hem för ett tag sen och nu är jag jätte hungrig. Sen har jag ont i bröstet. Fick de förut idag när jag hosta och nu gör det ont när jag andas också, as jobbigt.

Idag kanske jag ska färga håret igen och sen va med Linus :)


13 JANUARI

Sitter i bibblan nu med Marre och Hanna. Om ett tag har vi matte sen mat. Idag vet jag inte vad som händer.
Jag vill ha lördag! :) (D)

12 JANUARI (2)

Alldeles trött är jag.
Duschade nyss iallafall, så tänkte att jag ska sitta här en liten stund sen krypa ner i sängen och sova. I morgon ska jag försöka gå till skolan iallafall :)


12 JANUARI

Igår kom Linus till mig på kvällen så sov han kvar här. Kvart i tolv idag var jag och mamma nere på vårdcentralen för min hosta. Vet inte vad jag hade för fel men fick pencelin och hostmedicin iallafall. Nu ska vi käka, byeee!


11 JANUARI (2)

Jag tror att håret blev lite ljusare, men måste färga mer mer mer! När jag hade sköljt ut färgen så gick jag och la mig i soffan igen och somnade. Vakna vid sju och då kolla jag på Beck och den tog slut nyss. I morgon blir det att stanna hemma iallafall..


11 JANUARI

Va bara i skolan en stund idag. Mådde inte alls bra. Så jag och Marre tog halv tolv bussen hem för hon kände sig inte heller bra. Och sen dess har jag legat i soffan och sovit. Just nu sitter jag med hårfärg i och försöker bli lite ljusare i håret, får se om de funkar eller om de blir skit av det :o


10 JANUARI (2)

Skolan idag var helt okej, matte läraren var inte där och på dom andra lektionerna gjorde vi inte så mycket. Slutade klockan tre. Jag, Marre och Hanna åkte med Mickie hem och när jag kom hem va Linus här så är med han nu. Men vi slockna i soffan typ direkt när jag kom och nu har vi precis vaknat. trööööööött!


10 JANUARI

Nu är jag färdigfixad så ska alldeles straxt börja gå mot bussen. I natt somnade jag vid halv två, väldigt lyckat. Aja, ciao..


9 JANUARI (3)

Vart med Linus idag, vi har inte gjort så mycket. Eller nyss kollade vi på filmen kick ass, den dög väl. Nu ska jag snart gå och lägga mig och försöka sova. Eftersom det är jävla skit skola i morgon, oooooooooorka!


9 JANUARI (2)

Har nyss duschat och nu ska jag äta, sen kommer Linus hit en sväng :)


9 JANUARI

Vaknade vi elva halv tolv idag, men gick inte upp förens nu..

Igår åkte jag, Marre, Clara, Matias och Eskil till Örebro. Var först vid mässan och sen åkte vi lite i Örebro. Så skulle vi släppa av Clara för hon skulle åka hem, men det fatta inte Matias så hon höll på att aldrig få gå av, HAHA! Skoj var det ;) Sen så hoppa Sandra och Erika över till våran bil. Nån gång så skjutsade vi dom till Kumla och sen åkte vi till Askersund så jag kom hem vid två halv tre kanske? Somnade inte förens fyra menmen. Nu ska jag duscha och äta :)


renat och Clara :)

vem kan de va?

Marre och Clara :)

Marre, blanda blanda blanda :)

jag

Matias :)

Marre :)

Eskil, Sandra och Erika :)

Eskil :)


8 JANUARI 3

Nu åker jag,marre,clara,hanna,matias och eskil till Örebro! tjoooosan :)


8 JANUARI (2)

Linus sov ju hos mig i natt så idag har jag varit med honom och vi har inte gjort någonting. Skjutsade hem honom vid halv fem ungefär. När jag kom hem igen la jag mig och kolla på tv, sen mådde jag lite bättre så då gick jag och duscha och åt lite. Och nu kom Marre hit :) Ikväll blir det att va med henne och Hanna, vet inte vad vi ska hitta på men något busigt blir det!


8 JANUARI

Kvällen igår var kul.
Var först hemma hos Häst med lite folk, sen hem till Olle där de va lite party :) Sen drog jag och några till tillbaka till Häst lite senare igen. Vid tre tror jag de va kom Linus, Maier och Matias och hämta mig så skjutsade dom hem mig. Nu har jag nyss gått upp för har inte mått så bra. He he.


7 JANUARI (2)

Var och träffa Clara förut, mycket trevligt! :) Kom hem runt halv fem och börja fixa mig och jag är redan klar, duktig duktig! Snart kommer Marre hit och sen blir det partajj med henne, Hanna och Häst :) (D) skål!


7 JANUARI

Kom hem för ett tag sen. Så ska gå och duscha snart och sen kommer mamma hem med mat :)


6 JANUARI (2)

Marre kom till mig förut så gick vi till Hanna. Där satt vi och prata massa, mest och gamla minnen när vi har druckit. Haha! Kul grejer vi har gjort! ♥ Sen kom Häst och hämta oss så åkte vi till Brändåsen och käka på donken. Sen skjutsade han oss till Hanna igen, sen efter ett tag så åkte Marre och då gick jag och Hanna en sväng. När jag kom hem så skjutsade mamma mig nästan direkt till Linus så nu är jag här :) Fast han är sjuk och tråååååkig :(


gammal jävla bildjävel

6 JANUARI

Nyss åkte Linus hem och nu ska jag vara med Marre och Hanna ♥


5 JANUARI (3)

Tjoo.
Förut åkte jag och mamma och hälsa på min syssling eftersom dom har flyttat, jätte fint bodde dom :) Och stort var det! Vid sju-halv åtta åkte vi hem och då var Linus och Matias hemma hos mig. Vi kolla tv och så. Vid halv tio åkte Matias och nu ska jag och Linus kolla på den nakna pistolen.. Godnatt!


5 JANUARI (2)

Nu går jag och duschar och sen får jag se om de händer något överhuvudtaget idag.. puss


jag vill ha fredag!!


5 JANUARI

Nyss vaknat!



just come on and come on and raise your glass


4 JANUARI (3)

Jag vill förändra mig.

Så jag blev as sugen på att färga håret. Till någon av dom här färgerna:


Sen skaffa längre löshår. Fast vet inte om någon av färgerna skulle passa på mig? Men jag vill ha en förändring. Har haft mörkbrunt hår alldeles jätte länge nu. Så vill gärna, men får väl se om det blir något av det. Hoppas det. Annars kanske jag kan fixa det tills sommaren. Fast orkar nog inte vänta så länge :P haha! 

blondes have more fun, eller?


4 JANUARI (2)

Linus har inte åkt än så vi sitter och spela bejeweled blitz på facebook, haha! Kul värre. Men sen när han åker ska jag väl bara chilla :) puss


Linus för typ två år sen :) hihi


4 JANUARI

Har varit med Linus hela dagen och är fortfarande. Fast han ska snart dra tror jag. Då vet jag inte vad jag ska hitta påå'

kysss



3 JANUARI (3)

Var ute och åkte lite med mamma förut, så handla vi och så. Köpte aaas äcklig host medicin :( blää! Nu ska jag iallafall äta fruktsallad och glass och sen kommer Linus hit trorja.


3 JANUARI (2)

Skolan börjar om en vecka, jag orkar inte..

Har nyss duschat iallafall. Ont i nacken har jag också, tror jag har sovit konstigt. Gör jätte ont när jag vrider på huvudet :( Och förkyld som satan är jag med, men inget att göra åt alls. Får se vad som ska hittas på nu, om jag orkar göra något!


3 JANUARI

Nu är jag hemma.

Satt just och läste min och Marres årsresumé. Och fan vad glad jag kände mig då, är sugen på att göra massa kul nu nu nu!


2 JANUARI (5)

Robert kom och åkte lite bob med oss också, as kul var det :) Sen gick jag hem och åt och sen åkte jag, mamma och Daniel till mormor och morfar och nu sitter jag hemma hos Linus med han och Matias. Blir att jag sover här ikväll, pusss

2 JANUARI (4)

Nu ska jag och Hanna åka bob i farfars backen, GUUUUUUULD! Över hoppet och bara flyyyyyyga fraaam!


2 JANUARI (3)

Sitter hemma hos mig med Hanna nu, vi har nyss kollat på film och käkat chips och dipp. Muuums! :) Förut var vi och Clara ute och gick en sväng, väldigt trevligt! PUSS!



2 JANUARI (2)

Håller på och fixar mig nu, sen ska jag äta och sen blir det att va med Hannababee! :)


2 JANUARI

Nyss gått upp, så sitter och spelar Bejeweled blitz på facebook och lyssnar på gamla låtar med Britney Spears. Guld!


1 JANUARI (4)

Kollade på fångarna på fortet förut när bloggarna tävlade, haha! Nu kollar jag på rally brudar, fast precis just nu så är de nyheterna så jag sitter lite här :) Mår fortfarande inte helt bra så de va skönt att jag stanna hemma nu ikväll istället för att dricka!


1 JANUARI (3)

Igår mötte jag Hanna och Camilla vid sex och så gick vi till Häst där Linnéa och Persson var. Lite senare kom de mer folk dit. Så var vi där och drack och hade de trevligt :) Lite innan tolv åkte jag med Sandra, Albin och Henke ner till hamnen. Sen var jag där och kolla på raketerna, sen strosa jag runt lite överallt. Sen skulle jag till Häst och hämta min väska men när jag kom dit hade han somnat så då skjutsade Norrland, Robin och Laayen mig och Linus till mig så var vi hemma vid två.

 TREVLIG KVÄLL!


Häst :)

Camilla och Hanna :)

Robert och Linnéa :)


2010

JANUARI!


jag och Linnéa på donken

jag och Pata, fest hos Robin C

jag och Linus

Robin fyllde, då fick han en negerkuk av mig och Marre ;)

FEBRUARI!


jag, Marre och Persson

bussen ner till parken

Marre putta ner mig i snön och tvinga mig ligga kvar tills Linnéa hade tagit kort

jag och Marre på parken

fest hos häst, jag, My och Robin

jag och Marre

parken

Titanix va på parken

MARS!


fick gullig hälsning av Clara i skolan

jag och Marre va på öppet hus på Alleskolan

Mika och Sebbe

Mika

tapetsera om mitt rum

coolingar bakom bt


APRIL!


niornas avslutningskort

Persson och Linnéa påväg till elmia

Hanna påväg till elmia

påväg till elmia

elmia

jag och Marre hade picknik i hamnen

Stoffe

rosa pantern :*

valborg

valborg


MAJ!


bowling med klassen

Ewe fota

Ewe fota

Häst

Hanna

Marre och Linnéa

Stockholm med klassen

Stockholm med klassen och träffa på Paow och Hugo Rosas

låg på bryggan och jobbade istället för i klassrummet



JUNI!



skolavslutning

skolavslutning

skolavslutnings kvällen

skolavslutningskvällen

båttur med Tomas och Beppin

jag och Marre

Eskil på midsommar

Stoffe och Maier

Marre och Stoffe

moppeåkning i gruvan

åsbrorocken

JULI!


cruising

Häst och Anton

jag och Marre

Hanna, Marre och Beppin

jag och Marre. Den kvällen fick jag en kubbpinne på benet (gjorde as ont) och trilla i Beppins damm, haha!

Hanna


sommarjobba lite hos min morbror



Tomas med mitt örhänge

Markus, jag, Beppin, Marre och Mika

åkte fyrhjuling med Marre

AUGUSTI!


cykla till stjärnsund med Hanna, Clara och My

stjärnsund


Hanna

Linus, Laayen och jag

Häst och Mikaela


Marre och jag

Olle


pride

sverigeträffen

sverigeträffen, fast hemma hos Kim

första dagen i skolan, Eskil

SEPTEMBER!


Hanna hade damp i skolan

debatt i skolan

Robert och jag

efter rallyt

klubben


Erik


Marre

OKTOBER!


åkte bil hela natten med Kim, Sären och Häst

jag och Marre

Henka och jag

jag och Emil

Billy och Erik

Camilla

Clara och Kim

Häst och Marre

hos Clara. Mika, Sam och Hanna

Hanna

NOVEMBER!


Johanna och Marre

Henka och Marre

min födelsedag, Marre och Häst

min födelsedag

Jesper och Hanna

Clara och jag

DECEMBER!


Jag och Marre

Nellie, Sanna, jag och Marre



jag och Marre

skaffa burnbook


1 JANUARI

Uuusch vad jag mår illa, hoppas jag inte blir sjuk. Får se vad som händer senare, om jag mår bättre oså!


RSS 2.0