24 februari

I fredags gjorde jag inte mycke, på kvällen var jag med Marre och bara tog de lugnt :) I lördags blev de några drinkar med folk, trevligt 🍸
I söndags åkte jag till Emil och va med han och igår var vi iväg till marieberg en sväng.

Just nu ligger jag hemma i sängen och glor på tv, får se vad som händer idag.

Imorgon, torsdag, lördag och söndag vankas det jobb 👍💰




18 februari

Ligger i sängen och har precis kollat på ett avsnitt av mordet. Tänkte gå upp och äta frukost nu och sen fixa lite. Idag jobbar jag 16-20, skönt med ett kort pass :)

Igår så var jag med Marre hela eftermiddagen. Sola, drack kaffe, kolla tv osv :) I måndags var jag iväg till marieberg med Hanna och Joppe. Hitta en vinterjacka på rea 👌👍 Sen köpte jag 3 par skor och tights.

Resten av veckan vet jag inte va som händer, förutom på lördag för då blir de drink 🍻🍸🍹👌






15 februari

Godmorgon!! Har precis vaknat så ligger fortfarande i sängen. Ska snart gå upp och fixa lite osv sen åka och dricka en kopp kaffe med Marre. Sen får jag se vad som hittas på, är ledig idag.

Veckan som varit har typ bara bestått av jobb, sen har jag vart hos Emil lite. Fredag och lördag jobbade jag med så de har iallafall varit en lugn helg 😊







8 februari

Sitter och kollar på Morran och Tobias och väntar på att min mat ska bli klar :) sen får jag se vad jag ska hitta på för något idag..

I fredags var jag och mormor iväg till marieberg hela dagen. På kvällen var jag på relaxen tillsammans med My, Emil och Erik, sen va vi på puben och lite. Skoj :) Igår var jag så trött så tog de bara lugnt. Träffa Tomas en sväng på kvällen och glodde film.

På tisdag har jag jobb inbokat, annars vet jag inte vad som händer i veckan.






2 februari

Från i torsdags till igår så har jag bara jobbat hela dagarna så det har alltså varit en händelselös helg, men gött med lite cashis 💰 Idag var jag iallafall ledig så har umgåtts med My :) druckit kaffe och varit ute och gått, trevligt.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på p.s. i love you, men ska alldeles snart sova tänkte jag. Imorgon bitti ska jag träna och kl 15 börjar jag jobba.






RSS 2.0