30 MAJ

Igår blev det att va med Mika, skoj ;)

Och nu kollar jag på tv.

 

grattis på mors-dag mama :)


28 MAJ (3)


28 MAJ (2)

Mitt rum på tekniken.



28 MAJ

I morse var jag as trött och ville bara ligga kvar i sängen,men jag gick upp till slut ändå. Första lektionen var slööööjd, jag fick lacka om mitt jävla skåp. Men nu är jag nog helt klar med de, hoppas jag?!Efter det blev det att kolla på film på engelskan. Så matte och mat. Så idrott som jag inte va med på. Sist var de elevensval och då baka vi negerbollar, som vi har tjatat om sen första gången vi hade hemkunskap på elevens val ;) haha. Så vi sluta lite innan två, och då gick jag, Marre och Linnéa och sola. Eller Linnéa sola inte men hon släppte in mig och Marre. Och när vi var klara med det kom Linnéa&Persson så körde dom hem mig. Och nu chillar jag här en stund, sen blir det att va med Linus skulle jag tro :)

söta ankor jag och Hanna såg i onsdags ;)




marre :)


27 MAJ (2)

Duscha nyss. Förut var jag på Marieberg. Köpte två linnen, en bh, hårspray och en tröja.

 

Nu sitter jag i min säng och kollar på tv. Och snart blir det väl sova, är aas trött..

 


27 MAJ

Sitter i skolan och har svengelska nu. Slutar vid tre och då blir det att åka till Örebro :)


26 MAJ (2)

Jag åkte ut till Marre förut så drog vi och Ewe ner till Harge så tog Ewe lite kort på oss :)

Så när vi gjort det åkte jag och Marre till Askersund. Och där hände det massa grejer, så vi blev vittnen till grov misshandel. Så det blev förhör och sen visste dom inte om vi skulle få åka på rättegång..

 

Men men, nu är jag hemma iallafall och typ nu ska jag sova!


marre och jag ♥


marre och jag ♥





marre sötnos :)


26 MAJ

Skola på förmiddagen. Sen gå till husaberg och tillbaka med Hanna och Johan. Sen sällskap hem med Hanna och träffa Marre en stund. Och nu är jag hemma och har sviiiiiiiiiiin tråkigt..


25 MAJ

Blev att bowla idag då, rätt skoj. Sen käka pizza.. Och när vi var klara med det så gick jag, Marre och Mika till Allé. Ville ju gå på en sitesighting, men Anton hitta ju tydligen inte där även fast han gått där i två år. Så vi kolla runt lite bara, haha. Sen blev det buss hem halv två. Så hem och fixa lite, sen åkte jag till Linus. Vi tog de lite lugnt och så. Sen cyklade vi ner till affären i spöregn, väldigt kul.. he he.. Så kom pappa och hämta mig lite över åtta och då blev det duscheeen :')




24 MAJ (4)

Gick ner till busstorget förut då. Där Marre, Linnéa, Ylva&Persson va. Men Linnéa och Persson drog rätt snabbt. Men vi andra satt kvar och prata en stund. Sen drog Ylva och gjorde syntest. Så kom hon tillbaka och sociala, så dunka vi musik ur hennes högtalare ;) Sen skulle hon hem. Så då gick jag och Marre en sväng, så blev de så att vi käka lite pizza :$, så satte vi oss och prata utanför Statoil. Sen blev det ett att gå en sväng runt stan. Sen hem till mig, så åkte hon hem runt nio. Då blev det duschen för mig och sen blåsa&platta håret, och snart blir det sussa.

pusss


24 MAJ (3)

Nu går jag och träffar Marre&Linnéa så får vi se vad vi hittar på :)


24 MAJ (2)

I morgon blir de att gå i skolan till klockan halv tio. Sen ska min klass på klassresa, haha.

Vi ska åka till Hallsberg och Bowla ;) Det är vad våra pengar räcker till, haha. Dom andra niorna, ska tex till Spanien och Tyskland. Men våran klass är ju så lat så vi har inte inte änns försökt att få ihop pengar.. Men det blir väl bra det där ;)

Så på onsdag så är det klassiker dagen. På tre år så ska man ha cyklat, gått, simmat och åkt skidor. Eller iallafall tre av grejerna så får man ett diplom. I sjuan gick jag, i åttan cyklade jag. Och på onsdag skulle jag ha simmat. Men nu kan jag verkligen inte göra det, så jag, Marre och Linnéa måste ordna så vi får göra det en annan dag. För jag vill ju ta klassikern.. Men ja, får hoppas att det löser sig.. :)


24 MAJ

Sovmorgon idag till tjugo över nio, fick sova en timme längre än vanligt iallafall. Skönt!

Första lektionen var elevtid, då prata vi om skrinda och så till avslutningen. Sen var de svengengelska, men våran lärare hade tydligen glömt bort oss, så vi fick rast. Sen blev det svenska, mat och so. På so;n satt jag, Marre och Linnéa på bryggan och stekte ;) Och sist skulle vi ha dubbla pass i No. Men då behövde bara dom som hade omprov och sånt vara kvar, så jag fick sluta. Jääävligt skönt. Så nu är jag hemma, sitter och kollar på familjen annorlunda. HHAHAH,herreguudd.



23 MAJ (2)

Nu går jag till Hanna sen går vi ut en sväng :)

ciaoo


23 MAJ

Blev att va med My igår kväll. Skojsigt var det. Vid klockan tio så träffa vi Linus, så följde han med mig hem och My gick hem till sig :) Så sov han hos mig. Så blev att va med han idag till fyra. Då jag, mamma och pappa skjutsade hem honom. Sen åkte vi hem till Frida och fira henne för hon har fyllt, så kom alldeles nyss hem.


22 MAJ (2)

Var och träffa Marre en stund förut, trevligt.

När jag kom hem igen så kollade jag på slutet av hockeyn, och jävla Sverige helvete att ta timeout när dom hade chansen att vinna.. Så till slut så vann Tjeckien på straffar....

 


22 MAJ

Hann aldrig att skriva nått här igår. För först var det skola, sen så åska det jätte mycke så vi fick dra ur alla sladdar och så. Och sen blev det fixa sig så kom Marre till mig. Då gick vi till Hanna där Clara va. Så efter ett tag kom Camilla&Mattias. Lite senare drog dom till seven eleven. Men jag och Marre satte oss i et trapphus eftersom att de regna. Sen så ringde Robin så gick hon och jag till Tomas där han, Robin och Markus var. Och lite senare kom även Hanna, Camilla, Clara, Linnéa och Mattias dit. Sen drog några till Zinkgruvan. Men jag var kvar hos Tomas ett tag till. Så drog vi ut. Så gick typ jag och Linnéa runt och ragga, haha. Men hon drog hem vid halv två-två ungefär. Så då gick jag, Robin och Markus ner till seven eleven och var där ett bra jävla tag. Sen kom Marre, Mika, Tomas och Joel. Så följde jag med Tomas att skjutsa dom till Hammar. Sen kom jag hem runt fyra typ. Då blev det att försöka sova...

Nyss kollade jag på film Wallander-arvet, den va helt okej. Och nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske gå ut i de vackra vädret ;)


20 MAJ (2)

Blev ju till Allé då, verkar väl rätt bra ;) haha.
Kom hem för ett tag sen, så nu blir det lugnt.


20 MAJ

Just nu sitter jag och Marre på biblioteket. Eftersom vi har rast till två, då har vi teknik. Ska jobba som fan med mitt rum ;) Innan dethär hade vi svengelska, då spela jag, Marre och André typ in en film på busstorget, hehe..  Och så har vi ju haft lite andra lektioner idag också, men dom har bara varit tråkiga. Efter tekniken slutar vi och då ska Marre med mig hem. Så lite innan fem åker hon och jag till Alléskolan och träffar den klassen vi ska ha i höst ;)

sommar bild


19 MAJ

Skola idag. Sen hem och käka, så kom Marre så gick vi och mötte Linnéa. så ner och sola. Sen hem och duscha. Och nu ska jag blåsa håret sen åka hem till Läjnusan en stund :)


18 MAJ (3)

Blev att va med Hanna, Marre&Linnéa förut. Skojsigt :)

Och nu sitter jag och kollar hockey, Sverige lär vinna ;)


18 MAJ (2)

Jag har jätte tråkigt, men jag har ingen aning om vad jag ska göra.

Måste komma på nått snart innan jag dör av tråkhet -.-


18 MAJ

Igår kom Marre till mig. Vi var hemma hos mig ett tag och åt lite och sådär. Sen gick vi hem till Hanna. Så kom Tomas och Robin och hämta oss där så åkte vi och kolla lite på fotboll. Så åkte vi runt lite. Sen drog vi till brändåsen en sväng. Sen så åkte vi mot Kumla och tävla med nån konstig grabb. Men vi vann ju ooooofc ;) haha. Så åkte vi runt lite i Kumla, så genom Hallsberg och Åsbro. Sen skjutsade dom hem mig. Då kom Linus till mig så åt vi och kolla lite på tv sen sov vi. Och nyss åkte han iväg till skolan. :)


Marre ♥

Tomas var lite kameraskygg ;)


17 MAJ (4)

MIN VECKA!


Måndag: ledig, va med Marre, Linus sova här?

Tisdag: ledig, vet inte vad som händer.

Onsdag: skolan börjar, sola kanske?

Torsdag: skola. Hälsa på Alleskolan och dom som ska gå i min klass klockan fem.

Fredag: skola (äckel slöjd), ?

Lördag: Va med Linus antagligen

Söndag: sola?




17 MAJ (3)

Vaknade alldeles nyss. Så sitter i sängen med datorn och så kollar jag lite på tv. Idag får vi se vad som händer, tror jag ska va med Marre iallafalll :)


17 MAJ (2)

Gick och träffa Hanna förut idag. Vi gick en sväng runt stan, sen satte vi oss på busstorget och stekte i kylan ;) Så kom My och Mathias så då prata vi med dom en stund. Så gick Hanna och jag hem till henne och kolla lite hockey och så drack cola och käka godis. Efter en stund kom hennes lillasyster och deras kusin hem, så då spela vi tecknet med dom. Fast sen så skrev Martin från Kumla till Hanna att han va i Askersund. Så då tog vi Hannas pappas racer cykel och cykla ner till torget och prata med dom. Sen när vi hade åkt därifrån så skrev dom att bilen sluta funka så då fick vi cykla ner till Hamnen. Så kom Linus&Tummen. Så fick dom putta igång bilen, så funka de sen. Då cykla jag och Hanna hem igen och spela klart tecknet, jävla bra vi va. Vann överlägset ;) Och vid halv tolv kom mamma och hämta mig..

 

Nu sitter jag i min säng och kollar på a cinderella story, länge sen jag såg den. Men ska väl sova om en stund hade jag tänkt. Är ju ledig i morgon, men behöver ju inte va uppe till fem fördeee.


17 MAJ

Jag är en sån jävla avensjuk person av mig, så det blir jävligt jobbigt. Både för mig och den personen det handlar om. Jag försöker att inte va det, men det går fan inte. Försöker att inte bry mig alls, men det går verkligen inte! Vad gör man för att komma i från de? Eller kommer jag alltid vara så. Jag vet fan inte vad jag ska göra ;s


16 MAJ (2)

Nu är äntligen mitt rum rent :D





Vad ska man göra nu då??


16 MAJ

Linus drog hem för en timme sen ungefär. Och jag håller nu på att städa mitt rum, det är bara liiiiiite äckligt..


15 MAJ (2)



 Har varit as fint väder hela dagen, jävligt skönt. Jag, Linus och mamma var och hämta en moppe åt honom förut, så vi kom hem typ alldeles nyss. Och nu ska vi snart äta, hungrar fan ihjäl snart!!


15 MAJ

Igår gick jag&Marre upp till Häst en liten sväng. Sen kom Anders, Jennie&Clas och hämta oss. Så åkte vi med dom till Zinkgruvan, Askersund och så Örebro en sväng. Så tillbaka till Askersund för Marre hade glömt sin plattång hos Häst, så då va hon och jag där ett tag. Sen gick vi och träffa Hanna så gick vi ner till torget. Så var vi där en stund. Så kom Anders och dom igen så skjutsade dom mig till Linus, sen kom Maier, Robin&Laaayen och hämta oss så åkte vi till Askersund igen. Så stod vi vid seven ett tag. Sen så skjutsade dom mig och Linus till mig så sov vi :) Och idag vaknade vi klockan två.. Då blev det upp och käka lite frukost och sen chilla. Och för en stund sen åkte han hem. Men han kommer tillbaka lite senare. Så nu ska jag duscha och fixa mig lite tror ja :)


marre och jag ♥






häst :)


14 MAJ (3)

Nu kommer hon så, ciao.


14 MAJ (2)



Blir att va med Marre ikväll och dricka lite.


14 MAJ

Igår blev det Örebro. Jag köpte avslutningsskor, klänning och en tröja.

Sen åkte vi hem till Linus mamma och var där i några timmar. Så åkte vi hem och käka lite sen somna jag och Linus vid elva redan. Haha. Idag gick vi upp vid elva, åkte ner till stan med mamma och kolla lite. Sen hem och kolla på tv och äta. Och lite innan tre åkte han hem och då gick jag ner till solstudion och mötte Marre så sola vi och greja lite. Sen skjutsade Bult hem mig. Så duschade jag och nu sitter jag och kollar på bröllopsfotografen. :)


jag


marre och linnéa :)


marre och jag i onsdags tror jag de va ;)


13 MAJ

Snart åker jag, Linus och mamma till Örebro och kollar efter avslutningsskor till mig.
Sen skulle vi nog åka till hans mamma en sväng också,  :)
Sen tror jag att Linus sover här i natt också, myspys <3


12 MAJ

Hejsaan.
Igår var det skola, så var jag med Marre en stund. Sen åkte jag till Linus :)

Idag var det skola igen, så gick jag, Marre och Linnéa och sola. Sen skjutsade Linnéa&Petter mig och Marre till mig, så käka vi och fixa till oss lite. Sen kom dom och hämta oss så åkte vi en sväng till Zinkgruvan och sen till Kårberg. Sen åkte vi och hämta Linus och så hem. Så nu är jag med Linus, eller ska gå ut till han nu så han inte blir sur på mig :) Så sover han här i kväll. tjapuss


10 MAJ (2)



Åh vad kul jag har, naaat!
Blir nog fan att sova nu alltså, godnatt sötingar.


exakt en månad till skolavslutningen idag, längta!!!!


9 MAJ

Skola idag då. Jag och Linnéa har konstaterat att det spökar vid gamla syslöjden, as läskigt är det där nere..
Efter skolan gick jag, Marre och Linnéa till ungdomsmottagningen för jag skulle dit. Sen åkte jag och Marre hem till mig och gjorde taco, så käka vi det. Sen träffa vi Linnéa så gick vi och solade, skönt. Så gick jag och Marre hem till mig igen så åkte hon typ hem direkt. Och nyss duscha jag så snart blir det väl sängen även fast klockan inte är mycket, är faktiskt riktigt trött. Gött att vi bara går i skolan till onsdag!!!


Fick våra typ avslutnings kläder idag.

byxorna


tröjan fram


tröjan bak


8 MAJ (4)

Var ute och gick med Hanna en sväng förut :)

Så när jag kom hem åkte jag och pappa och hämta Daniel i Åmmeberg. Så när vi var påväg hem så såg jag My gående så då hoppa jag av och tog sällskap med henne hem istället, så nyss kom jag in. Och nu ska jag ta jag sitta här ett tag, sen sova. Skola i morgon :(



8 MAJ (3)


9 MAJ (2)


målade mina naglar igår,.



Vad händer? Jag har inget att göraaaa.


9 MAJ

Kom nyss hem från Örebro med en ny mobil :D Min var ju inte den bästa, haha. Efter vi köpt de så skjutsade vi hem Linus också, så nu är jag ensam :( Får se vad som händer sen..


8 MAJ (3)

Faaan vad hungrig jag är..

Ah, är med Linus just nu iallafall, vi sitter vid varsin dator och gör typ ingenting? Finns fan inget att göra. Men snart blir det väl att äta tror jag. Sen kolla på film kanske? Sen sova för i morgon måste vi upp nio för ska till Örebro  :)


8 MAJ (2)



Konstig bild, men lite brun har jag fan blivit ;)


8 MAJ

Tjatja.
Blev att gå upp till Häst med Marre igår och dricka lite, sen kom det lite fler folk. Trevligt var det. Jag och Linus kom hem runt tre så då blev det sängen.

Idag vakna vi vid tolv och då käka vi lite snabbt och sen åkte vi ner på "stan" och köpte foundation till mig, och nu ska vi gå ut lite och sen får vi se vad som händer :)


7 MAJ (2)

Var och sola med Marre&Linnéa förut idag, as skönt. Sen har jag varit med Linus, och så har jag färgat håret. Och nu är Marre här och nu ska vi dra ner till Häst en sväng, sen får vi se vad som händer i kväll. pusstjao


7 MAJ

Stockholm igår var kul, förutom att inte Linnéa kunde följa med :(
När vi kom fram till Stockholm så gick vi på national museet, skit tråkigt. Och så var den nån jävla tjej där som putta till mig as hårt så jag höll på att trilla ner från trappen.. Sen gick vi på riksdan och det var lika tråkigt där. Sen gick jag och Marre på stan och shoppa lite. Jag köpte en tröja till Linus, en till min bror, en kofta och en tröja till mig. Sen möttes alla upp vid bion vid halv sex. Men min, Marres, Hannas, Lindas och Camillas bio börja inte förens halv sju så vi fick sitta och vänta ett tag. Sen kollade vi på farsan. Och när vi har kollat klart och ska gå ut och typ samlas så ser vi Paow, så då fick vi ta ett kort med henne. Hon verkade jätte snäll :) Sen kom hennes pojkvän också, så då fick vi ta kort med båda dom. Sen gick vi till bussen och så åkte vi hem. Kom till Askersund tjugo över tolv ungefär. Då hämtade pappa mig vid skolan. Sen hem och väcka Linus som låg och sov hemma hos mig, så blev det lite mys med han.

påväg till Stockholm


jag

mikaela och sandra :)

jag och marre ♥

linda och jag :)

:)

:)


5 MAJ

Idag hade vi nationella prov i fysik hela förmiddagen. Kunde ingenting.. Sen hade vi musik och sen livsviktigt. Så slutade vi. Då gick jag, Marre och Linnéa och sola, jätte skönt! Sen åkte jag hem och tog det lugnt., Så vid halv sex gick jag till Hanna så gick vi och tog ut pengar och sen hem igen. I morgon blir det att gå upp halv sex, sen klockan halv sju går bussen till Stockholm. Ska dit med våran klass + A, B och G. Får hoppas på att det blir roligt. Sen är vi lediga på fredag och det är ju inga fel ;) Men nu måste jag gå och duscha, byee


4 MAJ (2)

Jag och Marre gick och träffa Eskil en stund förut, sen busa vi as länge på netto. HAHA. Så gick vi hem till Hanna och här har vi vart ett tag nu, skojskoj. Men snart kommer mammma och hämtar mig så ska vi hämta Linus så sover han hos mig i natt. pusss


4 MAJ

Sitter hemma hos mig nu med Marre. Så blir att va med henne idag, vad vi ska göra vet jag inte. Men det märks som vanligt :)


3 MAJ (4)


mys på Linnéa&Perssons balkong idag.


Marre klippte mitt hår, fan vad kort det blev. Men bättre så :)


3 MAJ (3)

Kom nyss hem. Så nu ska jag och mamma åka till mormor&morfar och hälsa på, så ska jag träffa Linus en stund också :)

I morgon har vi sovmorgon till klockan tio för att min klassföreståndare ska träffa dom barna han ska ha sen ;) Lite gött.

 

Hörs sen, pusss :*


3 MAJ (2)

Sola efter skolan, as skönt vare!!
Efter det drog jag, Marre och Linnéa upp till Perssons lägenhet. Så satt vi på balkongen och hade det trevligt. Men nu har vi gått in för det börjar bli lite kallt :( Så nu vet jag inte vad vi ska hitta på, :)




bild från nyår

3 MAJ

Tjenaaaa.

Sitter i datasalen och har So nu. Jag, Marre och Linnéa ska göra typ ett arbete om nån gud. Skapligt tråkigt, men vi har skrivit ut nått papper om honom. Så nu lyssnar vi på väääälidgt bra musik istället ;) he he.
Efter skolan ska jag med dom två och sola sen får vi se vad som händer :)

pusssa


2 MAJ (2)

Har varit ute med My typ hela dagen. Gått runt lite överallt. Sen nu i kväll följde vi med Bult och Robin till Zinkgruvan, så lämna vi Robin där och åkte hem. Så jag kom hem för ja, en liten stund sen. Och typ nu ska jag gå och lägga mig. Är as trött och har jätte ont i huvudet :( skola imorgon, suuuuck -.-












2 MAJ

Linus den jäveln åkte i från mig för en liten stund sen.. Så jag sitter alldeles ensam och kollar på tv och är trött, hahaa. Vad som händer idag märks väl senare ;b

1 MAJ (3)




'

Nu ska jag och Linus lägga oss och kolla på en film som vi hyrde nyss, efter den blir det nog att sova skulle jag kunna tänka mig.

Den här blir det, är den bra? Får hoppas det..


1 MAJ (2)

Jag och Linus har legat helt döda i min säng och kollat på program på datorn tills nu. Men nu blir det äta mat sen vet jag inte.

"köping hillbillies" och "arga snickaren" ;)


1 MAJ

Igår drog jag och Marre till Häst en sväng, där det var lite folk. Så kom Hanna dit efter ett tag. Sen Linda. Så drog vi ut till Pungh och Billy så åkte vi med dom ut till Kårberg, till Pata. Där var det riktigt kul faktiskt. Vid elva ungefär så tänkte vi dra till Skyllberg och kolla på brasan. Men vi hittade ingen skjuts dit så vi fick gå huuuuur länge som helst, men skoj varé ;) Så när vi kommer fram var det inte en jävel där. Men sen kom Linus och några, och sen efter en stund drog vi hemåt. Så sov jag över hos Linus, ville inte gå upp idag för jag var så jävla trött. Men ja, efter han tjatat på mig hur länge som helst så gick jag upp till slut. Och då följde vi med hans pappa och Lena till Godegårdsmarken en stund. Gick runt och kolla lite. Så åkte vi hem runt tre, och då efter ett tag så hämtade mamma han och mig. Så nu sitter vi hemma hos mig. Ska käka grillat om en stund, sen vet jag inte vad vi ska göra, men han sover här iallafall!

Bilder från igår, alla snodda från Marre som vanligt :)


Linda, Hanna och jag


Nellie, jag och några andra

Josefine och Sanna


Ida och Johanna

Josefine, Lars och jag

Marre och Hanna

Marre och jag. HAHAHHA


RSS 2.0