27 NOVEMBER

Idag hade jag naturkunskapsprov i skolan som gick skit, haha men inga sura miner för de :) Efter det drog jag och Marre till Marieberg en sväng så köpte jag ett par nya skor. Sen tiilbaka till skolan där vi skulle ha bild men om man var klar behövde man inte va där så jag kom typ nyss hem.
 

25 NOVEMBER

I fredags blev det partaj med folk hemma hos Sanna. Massa idioter där som inte kunde låta andras saker vara, men bortsett från det så var det kul :) Igår tog jag det lugnt, var med Kim en stund på kvällen. Idag vaknade jag rätt så tidigt så har hunnit plugga lite körtkort och kollat på filmen Ted. Snart ska jag väl gå och duscha och sen hitta på något vettigt, tjoo.
 
 
 
 

22 NOVEMBER

Idag körde jag statskörning från 8-10. Sen skulle jag egentligen tillbaka till skolan men hade inga fler lektioner så kom hem jätte tidigt :) Och nu är det helg för min del, ända tills tisdag eftersom lektioner är inställda, skönt ♥
 

18 NOVEMBER

Sitter och väntar på mina brudar som snart kommer och ska fira mig lite eftersom i morgon blir jag 18år :D
 

17 NOVEMBER

Igår runt sex åkte jag och Mikaela ut till Marre så började vi att dricka där :) Senare på kvällen åkte vi hem till Christer en liten sväng och sen gick vi över till Kim&Emil. Och till slut hamnade vi hemma hos Wikvist. Trevligt kväll!
 
Idag är jag trött och seg så har bara tagit det lungt sen jag vaknade. Ska nog starta en film nu och kolla på och dricka massa cooola!♥
 
 
 
 
 
 

13 NOVEMBER

Idag var jag i skolan, men var en kort dag :)
Börja kvart över nio och sluta tolv.
 
Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt. Kollat på andra avenyn och nyss läste jag ut en bok och skrev bokrecension på den till svenskan.
Imorgon förmiddag ska jag och Marre till marieberg och fixa lite som vi behöver till vårat projekt arbete. Sen är de skola från 12.20 till 15.20. :)
Ne nu ska jag ta mig något att äta sen fortsätta kolla på andra avenyn.
 
Haha Mika och jag för några helger sen :)
 
 

11 NOVEMBER

Sitter här och försöker plugga.. Men det är så tråkigt så det går inte så bra.
Väntar på att klockan ska bli 8 så blir de Solsidan! :)
 
Annars igår så tog jag de lugnt på dagen, och sen på kvällen så hämta Mikaela upp mig så åkte vi till Örebro och glodde lite :)
I fredagskväll så kom Marre hit så börja vi dricka lite, sen drog vi hem till Christer. Sen åkte vi tre taxi till Askersund och sen till Skyllberg haha.. :)
De va min helg de, och imorgon börjar en ny skolvecka -,-
 
 
 

RSS 2.0