27 maj

Igår på dagen åkte jag och My till grönebacke och sola, var as gött! På eftermiddagen gjorde jag inte så mycke. Träffa Marre en sväng och sen kom Hanna och Joppe förbi en snabbis :)

Idag kl 4 ska jag till tandläkaren, annars vet jag inte va jag ska göra. Imorgon kväll ska jag iallafall jobba.




25 maj

Hela veckan har jag typ bara legat i solen och göttat mig :) Har ju vart dö varmt..

I fredags fick jag jobba på kvällen. Annars var de lugnt. Igår åkte jag marre hanna sandra och emil till kristinehamn på cruising, va skoj :) Idag har jag tagit de lugnt. Kollat hockey sen va jag och becca ute och cykla en sväng. Och just nu ligger jag i sängen och kollar hockeyfinalen.




18 maj

I fredags sola jag typ hela dagen. På kvällen gick jag till Becca så käka vi taco och drack vin, senare åkte vi till Motala och gick på nya harrys.
Igår sov jag hela dagen. På kvällen träffa jag lite folk, åkte en sväng och va hos Tomas och kolla tv.
Idag ska jag kolla hockey, sen vet jag inte va mer jag ska göra.










11 maj

Helgen har varit lugn :) I fredags jobbade jag till 9, sen va jag med Hanna vi åkte runt lite och träffa folk. Igår på dagen var jag och My iväg och sola. På kvällen var jag och Becca hos Tomas och kollade på tv och sen va vi hos Henka en sväng.

Idag vet jag inte va jag ska hitta på, ska snart stiga upp och äta mat iaf.






5 maj

Idag var jag iväg till Marieberg med mamma och Rosmarie, handla en tröja och ett par skor :) Sen idag har jag solat och vart med My och just nu sitter jag hemma hos Marcus och glor på film med han, Becca och Alex.

I fredags tog jag det lugnt, var med Hanna och åkte runt lite :) I lördags kväll var jag på cruising i Tidaholm, skoj skoj :)

Imorgon ska jag nog städa min garderob för det ser ut som ett bombnedslag där inne, annars vet jag inte va jag ska göraaaa..











~

If you don't fight for what you want, don't cry for what you lost ♡




1 maj

Nu är min praktik slut, lite trist. Får hoppas jag får komma och jobba lite :)

Valborg var kul. Idag har jag vart as seg, var iallafall nere på stan och åt med Becca och sen va vi hos Tomas en sväng. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så ska vi kolla på nån film :)






RSS 2.0