30 mars

Idag har det varit as härligt väder så har varit ute hela dagen. På förmiddagen var jag och Frida ute och gick, sen var Robin här på kaffe. Och nu ikväll har jag varit hos Carro och fikat :)

Igår gjorde jag inte mycke tog det bara lugnt. I fredags hade jag praktik till halv två, efter de var jag och My på Marieberg och handla lite. På kvällen var hon och jag på krogen :)

Nu ska jag snart försöka sova, imorgon ska jag iväg på arbetsintervju och sen till Örebro en sväng.









24 mars

Helgen har varit skapligt lugn. I fredags gjorde jag ingenting, i lördags drack jag vin med Mika, Becca och Daniel. Igår tog jag de bara lugnt, va och kolla innebandymatch.

Vaknade för ett tag sen. Idag börjar jag praktiken kl 3, innan de ska jag sola och träffa My :)










16 mars

Den här veckan har de varit fin väder så när jag inte haft praktik har jag suttit ute med vänner och druckit kaffe, alldeles härligt :)

Helgen har varit helt lugn, skönt de. Har haft ont i ryggen sen i fredags och igår började jag få halsont, som jag fortfarande har. Så idag har jag bara legat i sängen och sovit + kollat film. Ska strax gå upp och duscha sen gå och lägga mig och sova igen. Imorgon är det praktik igen om jag inte blir sämre i halsen under natten. På tisdag är jag ledig, men ska då in till tandläkaren och greja med tandställningen, blöööö!!










9 mars

Precis vaknat så ligger i sängen och kollar på tv, får se vad som hittas på idag :)
Igår tog jag det lugnt hela dagen, på kvällen var jag och drack kaffe med robin och oskar. I fredags vid typ nio åkte jag och My till Fredrik och var där ett tag, sen åkte jag på fest hos Morgan.






1 mars

Igår blev de parken med mika, daniel och tobbe. Var skojsigt! Sen jag vakna idag har jag bara glott på tv och de ska jag fortsätta med hela kvällen för mitt humör är inte på topp idaaag..








RSS 2.0