20.47

Förut så frågade Linus om vi skulle käka pizza för han va i stan, så då följde jag med honom och gjorde det. Så följde han med mig hem en stund. Sen när han drog gick jag och mötte Marre, så gick vi och kolla när små knattar spela fotboll :), sen hämtade Bult&Tobbe oss så åkte vi en sväng. Sen träffade vi Linnéa vid ica, så då skjutsade vi henne till Persson. Sen efter en stund skjutsade dom hem mig. Så kom My så gick vi en sväng. Så kom typ nyss in. Och snart ska jag väl sova, känner mig trött i hela kroppen och har ont i halsen som fan :( Sen så är de ju skola i morgon igen, så lika bra att lägga sig tidigt..

Har inga bilder eftersom min data inte är inkopplad, för vi gör ju om i mitt rum.

19.25



haha  ;)

28 FEBRUARI

Linus sov ju som sagt här i natt. Mys :) Men han åkte för en liten stund sen, så nu har jag absolut ingenting att göra, träligt. Ligger iallafall i tvrummet och kollar på tv och ja, chillar. För min säng är ju här inne, haha.

Puss, hör av er


27 FEBRUARI

Hallu.

Igår kväll blev de upp till Häst med ett par kompisar, så satt vi och drack lite. Sen vid nio tog alla bussen till Motala parken. Så var vi där hela kvällen. Det var lite segt i början, men sen var det skit kul =) Kom hem vid tre typ, sen somna jag vid fyra-fem. Så sov jag till halv ett idag, eller ja Linus ringde och väckte mig :( Så gick jag upp vid ett och börja slänga ut grejer från mitt rum. Sen gick jag och träffa Hanna en stund. Och nu gör jag ingenting, men i kväll kommer Linus :)


hos häst

jag&marre på bussen

häst och tomas på bussen







titanix

the playtones


26 FEBRUARI

Cha cha.
Linus åkte hem vid två typ? Då åkte jag och mamma ner på stan och köpte en kavaj åt mig, sen hem och duscha och nu blire fix inför kvällen.

PEPPPPPAAA! :D


HAR´E BRA, HAJ!

Äntligen kommer Linus.


22.30

Bult hämta mig och Marre, så åkte vi och köpte pizza. Sen hem till honom och käka det, sen kolla på alla videoinklipp vi gjort. Sen åkte vi mest runt hela kvällen. Kom hem runt nio tror jag. Och sen dess har´e bara varit lugnt =)


mamma handla lite till mig idag :) ;



15.21

 

Snart kommer Marre, då blir käka pizza.

:*


25 FEBRUARI

Var och sola med Clara för ett tag sen, jävligt skönt. Just nu håller jag på och grejar lite i mitt rum. Mamma och pappa är och köper tapeter idag, så blir att fixa de i veckan tror jag. Senare kommer nog Marre hit, så blir att vara med henne. Och i kväll kommer Linus tror jag och sover här :)

igår köpte jag dethär;


24 FEBRUARI

Linus sov här i natt igen, mys!

Nu blir det Örebro med mamma :)

23 FEBRUARI

Varit med Linus hela dagen. Han åkte för typ en timme sen och nu ska jag nog städa lite i mitt rum, eftersom vi ska göra om. Fast först blire ut en svääääääng :)

:)

frågor om dig och din pojkvän

Du är tillsammans med- linus gustafsson :)
Och varför det- för jag älskarn!!
Har han fått något smeknamn av dig- läjnusan :)
När blev ni tillsammans- 20 januari 2009
Kände ni varandra innan ni blev ihop - aaapp
Hur gammal är han- 17
Älskar du honom- klart
Har du roligt med honom- haha ja
Skulle du kunna bo med honom- mja. om han inte skulle jävlas så mycke med mig så :)
Beskriv honom med tre ord- världens bästa pojkvän
Har du gjort ett sugmärke på honom- ohja, gott
Får han dig att skratta- ja
Vad för slags filmer ser ni på ihop- roligaaa
 Vad är det finaste du fått av honom- halsbaaaaaaand :)
Har ni samma humor- haha ja (y)
Vad gjorde ni senast ni träffades- stod på seveneleven, haha :D
Vad gör han när han inte är med dig- är hos niklas :ooooooooooo
Har ni bråkat nångång- om vi har
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst- en och en halv vecka tror ja
Har ni samma musiksmak- ibland
Är hans familj trevlig- ja
Är han romantisk- ibland :)
Gillar han sport- hah de tror ja inte
Är han en djurvän- han slår sin katt :((
Spelar han nått instrument- neje
Kan han laga mat- ja, bättre än mig iaf....
Är han envis- nejråååå
Tycker han om att resa- who know
Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist- jag minns inte
Vad är det sötaste han sa sist- haha de minns ja inte heller



21.11

jag&Bult åkte och hämta Marre förut, så åkte vi in till stan och satt med Jon för han skulle äta. Så busa jag och Marre lite, haha. Sen åkte vi runt lite i stan, sen ut till Hammar och lämna nått hos Bults föräldrar, sen åkte vi hem till honom och fika och kolla på film. Sen skjutsade han och jag hem Marre, så skjutsade han hem mig. Och nu kollar jag the grudge och väntar på att Linus ska höra av sig.

22 FEBRUARI

Igår kväll så var jag&My ute och gick en sväng, men så blev de så jävla kallt så vi gick hem till mig och kolla på superhero movie. :) Och när vi sett halva typ så ringde Bult och fråga om vi skulle med till Hammar och skjutsa hem Marre, Mika, Basse&Ewe. Så då gjorde vi de. Sen tillbaka in hit och åkte runt lite överallt, sen stanna vi vid sleven och träffa Linus&Korven, så kom jag hem vid elva eller något tror jag. Då kolla jag och mamma på Hannibal, sen sov jag. Och nu håller jag på att fixa mig, sen blir att va med sistaah :)

21 FEBRUARI

Igår kväll kom Marre till mig, då gick vi och skulle kolla på fotbollscup, men när vi kom så var den slut. Så då gick vi till lanet och prata med Jesper, sen till grillen och satt sällskap med Maier :) Sen gick vi hem till Linnéa&Persson. Så hämta mamma&Linus mig där lite senare, så sov Linus hos mig. Och han är här nu meeeeeed. :)


^^

det står player skrivet i pannan, ;)


(Y)

S P O R T L O V !

Sköööönt somfan!






BORT MED ÄCKEL SNÖ

Faaaan att jag längtar till sommaren nu alltså! Eller iallafall våran. Just nu är det ju fan hur mycke snö som helst, men ändå så snöar det mer. Jag blir galen på det! Kan ju inte gå utanför dörren utan att typ blåsa bort eller bli helt blöt, åhhh. Vad trött jag blir, bort med skiten -.-

SOMMAR SKA DE VA!!!


20 FEBRUARI

Igår efter donken blev det hem till Bult en stund, där jag och Marre gjorde värsta dansen. Sen gick vi ut, så hem till Persson. Där vi spela lite musik och sådär. Efter ett tag så hämtade Krull mig&Marre så åkte vi till Hanna och träffa henne och Kim en stund. Sen åkte vi till Malte för Krull skulle göra något, sen hem till Sääv för där skulle han också göra något. Sen skjutsade han oss två tillbaka till Linnéa&Persson. Efter ett tag så kom häst också.. Trevligt hade jag iallafall. Fast jag&Marre var jätte trötta och hade ont i huvudet, så när vi satt i köket och åt så fick vi värsta garvet och det gick inte att stoppa. haha! Så till sist sa Linnéa att vi inte fick skratta mer, det va ju kul också :( haha, men men. JAG VILL SVÄRA! HAHAHHAHA! Vid tolv iallafall hämtade Marres pappa henne och mig, så skjutsade dom hem mig. Så var jag vaken ett jävla tag. Eftersom jag hörde nått som trilla ner i typ köket eller något. Så jag smsa mamma så fick hon gå och kolla, och de va bara ett par byxor som hade trillat ner i tvättstugan -.- Ah, och efter det så sov jag!

sistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ♥


17.10


 

ha en bra fredag :*


16.50

Hoppade över sista lektionen idag, som var någon föreläsning om internet, så slutade vid lite över tolv.Skööönt!

När jag kom hem blev de att äta, städa köket, duscha och fixa mig, och de är jag snart klar med. Då kommer Marre, Linnéa &Bult och hämtar mig så drar vi till donken. Sen vet jag inte vad som händer mer ikväll, hoppas på buuuuuuuus!!!!


19 FEBRUARI

Sitter och väntar på att My ska komma hit, så ska vi knalla ner till skolan :) Först blir de att ha slöjd, och de hatar jag.. Aja, jag och Mika ska iallafall göra ett lock till våra lådor tror jag ;) Efter skolan blir det att åka till Kumla och hämta Marres kusin tror ja, sen blir de att va med lite folk


21.18

Blev att åka en sväng med Marre, Bult, Linnéa&Persson förut. Treeeeeeevligt. Men nu så ska jag snart sova trorja, för i morgon blir de skola hoppas jag :)


jag älskar dig så jävla mycke!


16.45

Håller på att plugga lite nu då.. Sen kollar jag på film också, och väntar på att Hanna ska höra av sig, så ska jag träffa henne en stund. Och så snart ska jag väl duscha och greja

kollar på deeeeen


18 FEBRUARI

Blev att va hemma från skolan idag eftersom jag är as förkyld och hade ont i huvudet. Så jag har varit med Linus istället, vi har bara kollat på film och så :) Men han åkte hem för ett tag sen så nu ska jag städa mitt rum lite, och sen öva lite till idrottsprovet i morgon -.-




i helgen blir det att ta de luuugnt :(

17 FEBRUARI

Cha cha ;)
Idag var de skola som vanligt.. Efter den så hämta Persson mig, Marre&Linnéa så skjutsade dom mig till Linus, så jag har varit där hela dagen. Eller jag är kvar fortfarande, men ska hem snart :)
pusssssssssss

Linus hundjävel som bet mig i våras.......


DUSCHHHH!!!

Kom nyss hem. Jag&Marre gick till Bults farmor där han&Linnéa höll på att städa hans bil, sen när dom var klara skjutsade han oss till Persson. Där blev det att kolla småstadsliv och sen sandor slash ida. Så kom Bult igen så skjutsade han hem mig och så skulle han skjutsa hem Marre också.. Men nu ska jag iallafall duscha. Och mina fingrar är fulla med lim eftersom mina lösnaglar låtsar och jag måste limma dit dom hela tiden, råka ju fan limma ihop två fingrar och de tog ett jävla tag innan jag fick låss dom. haha. ;)


DUSCHHHH!!!

Kom nyss hem. Jag&Marre gick till Bults farmor där han&Linnéa höll på att städa hans bil, sen när dom var klara skjutsade han oss till Persson. Där blev det att kolla småstadsliv och sen sandor slash ida. Så kom Bult igen så skjutsade han hem mig och så skulle han skjutsa hem Marre också.. Men nu ska jag iallafall duscha. Och mina fingrar är fulla med lim eftersom mina lösnaglar låtsar och jag måste limma dit dom hela tiden, råka ju fan limma ihop två fingrar och de tog ett jävla tag innan jag fick låss dom. haha. ;)


16 FEBRUARI

Är med Marre nu, vi har nyss fixat oss och ska snart gå och smyga på Linnéa&Bult tror jag, ahahhaa mogna (y)

På svenskan idag blev det fight mellan tjejerna och killarna, de va riktigt kul ;) Marre orka inte hålla käften längre, så hon sa precis vad hon tyckte och tänkte till den där polisong grabben vi har i klassen. HAH

haj


16 FEBRUARI

Är med Marre nu, vi har nyss fixat oss och ska snart gå och smyga på Linnéa&Bult tror jag, ahahhaa mogna (y)

På svenskan idag blev det fight mellan tjejerna och killarna, de va riktigt kul ;) Marre orka inte hålla käften längre, så hon sa precis vad hon tyckte och tänkte till den där polisong grabben vi har i klassen. HAH

haj


21.00

Efter Marre varit hos tandläkaren så åkte vi och försökte få tag i ett solkort, tillsist så låna Dennis ut. Tack typ! Så solade vi, sen gick vi hem till Bult. Sen åkte vi och lämna de kortet, sen hämta vi Linnéa, sen åkte vi till bergqvist och sladda.  Sen hem. Och nu ska jag fan lägga mg och sova.


15 FEBRUARI

Nu är jag med Marre, snart blir det att följa med henne till tandläkaren, sen vet jag inte vad vi ska göra.

Och nu har jag lösnaglar så deär as svårt att skriva, haha


20.42

Marre, Bult & Jon kom och hämtade mig förut, så åkte vi hem till Bult och fika. Sen gjorde vi videoinlägg sen tog massa kort, och dom kommer upp snart, eller i morrn ;) Sen åkte vi en sväng, sen upp till Persson där Linnéa va, så fick hon sina presenter av oss. och vi fick våra. Jag fick lösnaglar av Marre och hårnålar&choklad av Linnéa :) Jag åkte hem vid sju och färga håret, så är klar med det nu. Så ska fixa naglarna nu tror ja, sen blir det sängen

dagens outfit ;)



igår påväg till örebro

14 FEBRUARI

Alla hjärtans dag idag :')
Så Linus sov här i natt, så det blev massa mys. Fast han åkte nyss.. Så nu ska jag fixa mig och sådär, sen blir det att träffa Marresistaaaaah ♥


13 FEBRUARI

Blev att va hemma hos Häst igår med lite folk, det var riktigt kul faktiskt. :)

Och nu ska jag och mamma åka till Marieberg och shoppa lite, så kommer Linus i kväll.

bilder från igår, tagna från Marre som vanligt ;)


jag

marre

jag, marre &persson

cläry och marre

jag, my &robin

12 FEBRUARI

Efter skolan idag så åkte jag och mama ner till stan och handla alla hjärtans dag present till baby, Marre &Linnéa :) Och nu håller jag på och fixa mig för fullt för senare blir det ner till Persson med folk. Sen hoppas jag att Linus sover hos mig också :)


20.47

Blev som sagt upp till Persson efter skolan. Där vi laga taco, gott :* Sen busa jag och marre massa hos honom, haha. Sen kom Bult&Robin och hämta oss, så åkte vi och körde lite bil. Så kom jag hem för en stund sen, så nu blir äta lite och sen sovaaa :)

11 FEBRUARI

Marre, Linnéa, Bult och Robin hämta mig hos Linus igår. Så åkte vi runt lite, sen till legopac där jag och Marre fick köra, kuuuuuulllll! :') Så kom jag hem vid tio.

Ah och just nu har jag svenskengelska.  Från tjugo över åtta till elva idag har vi haft nationella prov, skit träligt. Så det här är första lektonen, för vi har haft as lång rast. Fast snart har va lång rast igen, sen har vi teknik sen slutar vi. Så efter skolan blir det upp till Persson med Marre&Linnéa :)

10 FEBRUARI

Hihi, Linus kom till mig igår när jag låg och sov. Det va mycke gulligt tycker jag :* så sov han ju också här som ni förstår, haha.

Efter skolan idag gick jag och Marre och sola. Och Linnéa och Persson satt utanför och prata, sen kom Bult, så skjutsade han hem mig. Och nyss duscha jag så blir det fix sen blir de att åka till Linus :)

den snygga bilden från igår ;)


HEJ

Bult kom och hämta mig och Marre förut, så åkte vi och köpte pizza sen hem till honom, där Robin&John var. Så när jag och Marre hade ätit klart så gick vi in på toan och kolla på videoinlägg, sen gjorde ett nytt. Alltid lika roligt ;) Sen gick hon och jag ut och skulle träffa Linnéa&Persson men dom kom ju aldrig, så vi fick sitta i trapphuset i evigheter, sen kom dom. Då åkte vi och sladda lite. Sen hem till Bult igen, och då följde Linnèa med också. Så va vi där och inte gjorde någonting. Sen åkte jag, Marre, Linnéa, Robin&Bult en sväng. Så fick Marre köra, och det va en riktig upplevelse kan jag tala om, haha! Sen skjutsade dom hem mig och jag duscha. Så trodde jag att Linus skulle komma, men det blir tydligen för sent. Så det blir väl sova snart.


marre

jag

;)






Och nu cpar allting här, så jag får lägga in den bästa bilden i morgon eller nått ;)


9 FEBRUARI

Sitter hos mig med marre nu :) så blir att vara med henne idag, men vete fan vad vi ska göra, men deee löser sig!!!

21.33

Efter skolan åkte jag, Marre, Linnéa och Bult till Persson, där Tobbe va. Så var vi där en stund och drack saft, haha. Sen åkte vi till Västra å och hämta Linnéas tandborste xd. Sen skjutsade dom hem mig. Så när jag varit hemma en stund så kom My så gick vi ut och gick en sväng. Så när jag kom hem kom Linus, så han sover här i natt. Så blir mys med honom nu, pusshiii!

Föresten i morgon har vi nationella prov i svenska, oh fyfan säger jag bah!

haha ♥


(Y)


8 FEBRUARI

Sitter i skolan nu och har svenskengelska, men jag, Marre&Linnéa är väl typ klara med vår presentation av Kesha ;) Så nu väntar jag på rast tyyypppp. Sen blir svenska och öva inför nationella proven.

Efter skolan kanske jag följde med en hög med folk och hämta Linnéas tandborste hos Calmer, hahha. Det blir kuuul :D


GODNATT

Nä nu ska jag fan sova. Godnatt :*


:)

 

Linnéa skit i han! ♥


20.02

Marre, Bult, Robin & Tobbe hämtade mig så åkte vi till donken, där Linnéa och Persson va. Så käka vi. Sen åkte vi genom Hallsberg och sen hem till Bult. Så när jag och Marre satt och kolla på vårat videoinklipp som vi gjorde i torsdags så säger Bult att vi måste och åka och dra upp Ewe&Viktor, så då gjorde vi det. Sen skjutsade vi hem Marre&Linnéa. Sen stod vi utanför hargegrillen i tusen år för att Bult skulle prata med någon, seen skjutsa dom hem mig. Så kom precis innanför dörrn :)


16.25

Har nyss duschat och fixat mig. Solat har jag också, as skönt vare. Och nu väntar jag på Marre, Linnéa och Bult så ska vi åka till donken tror ja :)


de ni ;)


IMAGINE THAT

Linus åkte för ett tag sen. Och jag gör inte ett skit, har verkligen as tråkigt. Väntar på att Marre&Linnéa kommer in hit så vi kan sola. Men det vet jag ju inte när det blir ;o

Får väl lägga mig och kolla på en film vi hyrde förut, "imagine that" är den bra tro? :)


7 FEBRUARI

Haha, jag och Linus somna vid typ halv elva igår. Jävligt skönt. Är med han fortfarande, men han är taskiggg :(((


HIDÅ

Nu ska jag och mamma åka och låna Ronny och Ragge filmen av en kompis, sen åker vi och hämtar Linus.

pussa


JAG & LINUS

Fick en bild för några dagar sen på mig och Linus när vi typ nyss hade lärt känna varandra, alltså ungefär 1 år sen. haha, jag var så ful så var tvungen att ta bort mitt huvud. Men iallafall, här ären ;)


HAHA

Jag har någon jävla konstig msn på min dator, och på den är gubbarna as roliga. Titta bara på tummen upp. HAHAHA, man garvar ju ihjäl sig varje gång man skickar en sån :DD


IDAG SER JAG UT SÅHÄR


ROBYN

Jag säger bara en sak. Show me love


6 FEBRUARI

Mötte upp Marre och Robin igår lite över fem, så gick vi hem till Robin. Så vid kvart över sju typ så gick vi hem till Häst där Persson, Ewe och Jonas va. Så va vi där och lyssna på musik och drack lite. Så tog vi bussen till parken klockan nio, as kul vare på bussen. haha! Så när vi skulle gå in så kolla dom legg på alla -.- Så jag, Marre, Ewe, Bea, My och Linnéa fick gå runt i skogen och krypa i snön och skit, sen kom vi dit man kan stå ute och röka. Så vi kom in där. Och där inne var de inte så jätte mycke folk men jag hade as kul ändå! Var mest med Marre, för vi tappa bort alla. Eller ja Persson tappa vi bort totalt. Ingen hitta honom, men han är tydligen hemma nu iallafall och det är ju bra. haha. Bussen gick hem kvart i två och då gick Marre av i Sänna så åkte jag och Robin till seven för han skulle käka, så hämta mamma mig där. Så när jag kom hem var Linus hos mig :') Och idag har jag varit med honom, jag och pappa skjutsa hem honom nyss. Så nu blir de chill en stund, sen kanske va med han igen i kväll.

bilder från parken, snodda av sistaaaaah


hos häst


på bussen


parken


:D

Snart åker jag och möter upp Marre.

PEPPPPPPPPP (DD)


5 FEBRUARI

Tog sällskap med My till skolan idag, skojjjjsigt. Första lektionen va slöjd, men vid nio drog jag till vårdcentralen och tog nya blodprov sen så åkte jag hem. Så åt jag och kolla på tv. Sen åkte jag till Linus en sväng, så kom hem runt ett. Och då kolla jag på film igen och sov en stund. Men nu sitter jag här och snart blire fix, för i kväll blir det att va med Marre och flera i think (D)


hahahaha


NATTI NATTI

Skulle varit med Linus idag, men så blev det inte.. Så jag hängde med Marre, Linnéa&Mikaela till Bult. Så käkade vi hamburgare och sen kom Bults kusin jävel tommy/tony/timme, som är så jävla dryg. usch.. Sen gjorde jag och Marre videoinlägg, vart jätte bra som vanligt. Så åkte vi en sväng, så släppte vi av Linnéa på busstorget så träffa hon Calmer. Sen skjutsade vi hem Marre&Mikaela. Sen åkte jag och Bult hem till hans mamma för han skulle hämta nått, sen skjutsade han hem mig. Och nyss duscha jag så ska blåsa håret nu, sen sova :')
 Fick också brev från doktorn idag, de va något som va fel. Men jag minns inte va det hette men iallafall, så jag ska dit nästa vecka och ta nya prover.. :(


så söta i våra nya frisyrer <3<3<3<3<3


4 FEBRUARI

Sitter i skolan nu och har sooooo, det är förjävla tråkigt..

menmen, Linus sov aldrig hos mig för han va tvungen att gå upp as tidigt idag. Så han åkte hem igår vid halv elva typ.

Nej nu ska jag fortsätta att digggga lite musik (YYYY)

20.05

Blev att sitta uppe hos Bult nästan hela dagen. Jag och Marre gjorde ett videoklipp som va typ en halvtimma, haha. Men roligt blev de ;) Fast när vi var klara med de och hade kollat på det och allt så hade vi tråkigt så då åkte vi en sväng. Sen skjutsade jag, Bult och Robin hem Marre och Linnéa. Sen skulle jag och Bult åka med Persson från Bult, och han den idioten har sommardäck på, hahaha. Aja. har nyss duschat också, så snart kommer Linus hit tror ja, så sover han här i natt igen. MYS!

DAGENS

DAGENS VILL HA:  fest

DAGENS HAT: snön

DAGENS ATT GÖRA/GJORT: skola, ska snart vara med Marre, Linnéa&Bult

DAGENS KLÄDSEL: jeansleggings, linne, adidas tröja

DAGENS VÄDER: kallt och blåsigt med snö :o

DAGENS SNYGGING:  jag och Marre? :D
  

DAGENS SMINK: foundation, puder, mascara, kajal, rouge

DAGENS FRISYR: det skulle vara platt...

DAGENS KÖP: macka i cafeterian 

DAGENS GODIS: choklaaaaad MUMS!

DAGENS LÅT: don't bring flowers after im dead - erik hassle. (y)


DAGENS SAKNAD: jag saknar alltid Linus :)
 


HEMMA

Hemma nu då.
Efter jag och Linnéa hade ätit så kom Bult och hämta oss så åkte vi en sväng. Sen hämta vi upp My vid Närlunda, sen åkte vi ut till Hammar och hämta Marre. Sen skulle jag, My &Linnèa gå och anmäla oss så att vi fick närvaro på vinterdagen, men då hade ju alla som skulle ut och gå redan gått.. Men vi hade hört att dom skulle mot väderkvarnsbacken, så My ringde sin syster så skjutsade hon upp oss dit. Så kom det ju massa som va ute och gick, så vi hängde efter dom. Och då visade de sig att man blev i kryssad om man hade gått varje gång man gick förbi en lärare, och vi gick förbi en, smart (y) men ja, iallafall. Sen fick vi gå tillbaka till skolan och sen hämta Marre&Bult oss igen, så skjutsade dom mig och My till mig så drog hon hem. Och jag ska snart äta sen ska ner till Bult och va med dom :)


SO

Nu sitter jag i data salen igen, och har so. Men vi har vikarie så då behöver vi inte göra nått ;) Matte provet gick sådär, maybe att jag får g :) Snart blir det att käka och sen ut och gå, kanske.. Usch fifaaaan vilken jävla väder det är. Och Sistaah är hemma och bara göttar sig.. Fuskigt tycker jag, men deeee. Blir iallafall att träffa henne en sväng sen :)

och jag saknar min Linus också :(


3 FEBRUARI

Är i skolan nu och har svenskengelska, trååååååkigt. Efter de har vi matte prov, jag kommer inte klara det :( Och Marre är inte här idag :( Men Linnéa är här :)

I natt sov Linuus hos mig, eller han är väl fortfarande hos mig och sover eftersom han inte svarar på sms..

I eftermiddag har vi idrotts dag och jag ska ut och GÅ :o och det är ju värsta blåsigt och snöit ute, eh fyfan.

2 FEBRUARI

Igår när Bult hade fått i ordning på sitt ljud i bilen så åkte han, jag, Marre&Linnéa till Zinkgruvan och rökte som vanligt. Sen drog vi upp till skidspåret och när vi står där så bara blinkar det till så släcks alla lampor, as fränt. Och precis då så kom den en kille och åkte skidor, stackars honom säger jag bara. Kål svart blev det ju verkligen. Så åkte vi runt lite i Zinkgruvan och kolla om de lös någonstans, och det gjorde de en bit bort. Men inte runt om skidspåret. Sen blinka det till typ fem gånger till. haha. Sen skulle vi skjutsa hem Marre, så då åkte vi förbi kraftverket vid Dalby och där var de helt svart så de va nog där det hade hänt nått. Sen åkte vi iallafall till Askersund så släppte vi av Linnéa vid sleven sen skjutsade Bult hem mig.

Idag blev de skolaaaaaaa. Och man blir ju lite trött på dom som inte kan sköta sig själva utan måste lägga sig i i allt annat... Efter skolan solade iallafall jag och Marre, as skönt var de. Så hämtade Bult oss så skjutsade han hem mig och dom drog hem till honom, i think. Men nu ska jag äta och duscha, så får jag se om Linus kommer någon gång.

jag och marre igår,  :')


1 FEBRUARI

Grattis Mikaela på 16 års dagen! :)

Skola idag, vid halv elva åkte jag till doktorn. Han sa att jag skulle äta och dricka mer, sen att jag skulle börja träna så jag får träna upp hjärtat. Så det ska jag väl börja göra. När jag varit där blev de tillbaka till skolan. Gjorde omprov i kemi idag också, så nu är jag godkänd (trorjag). När vi slutade kom Bult och hämta mig, Marre&Linnéa så drog vi till ungdomsmottagningen och greja lite. Sen skjutsade dom hem mig så jag fick käka, så nu snart kommer dom och hämtar mig igen så blir det att va med dom idag :)

RSS 2.0