31 JULI (2)

Har bara tagit det lugnt hela dagen, skönt.
Snart ska jag och mamma åka till ica och handla och hyra en film, den nya Åsa nisse. Så blir att kolla på den ikväll tillsammans med mamma och pappa och så ska vi käka chips och dipp också ;) Göttans.



En del vänner kommer och går lite som dom vill..


31 JULI

Hade en rolig kväll igår oxå. Var mest bara ute. Men träffa ju på mycket folk iallafall :)

Idag mår jag inge bra alls, haha! Så kommer nog bara ligga i sängen och glo på tv hela dagen.. ;)


30 JULI

Hade en rolig kväll igår :)
Men idag har jag ju inte mått så himla bra men det är ju skitsamma för ikväll är det bara på´t igen!


ååååååuuuuuhaaaaaahhhh


29 JULI

Idag har jag åkt med på pappas motorcykel för första gången, haha! ;) Vi hade ingen bil hemma och jag ville fixa så min lön kom in på mitt konto, så vi fixade det :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra, men lite senare blir det fix och sen ut till Marre med Rebecca! (D)


28 JULI (3)

Jag gick hem till Clara förut och höll henne sällskap medan hon åt :) Sen gick vi ut och gick en promenad och så skulle vi sola, men då gick det inte att komma in så vi fick gå hem :( buhu! Var hemma lite efter nio och sen dess har jag kollat på tv, men det är ju inge bra aaaalls!

jag längtar tills i moooooorgon!!!!  :*


28 JULI (2)

Har bara legat i soffan hela dagen och glott på tv. Men nyss var jag ute och träffa Marre en sväng :)

Nu väntar jag på att Clara ska sluta jobba och bli klar så ska vi ut och gå och sola :)


A relationship without trust is like a car without gas,
you can stay in it all you want, but it wont go anywhere.


28 JULI

Igår kom ju Marre till mig :)
Vi drack kaffe och sen gick vi ut, så satte vi oss i hamnen ett tag. Sen gick vi hem till mig och laga mat. Efter det drog vi hem till Rebecca och drack kaffe sen gick vi ut en sväng. Runt halv tio eller nått så gick jag och Marre hem till Mattias och kolla på film och sen skjutsade han hem oss. Var hemma runt tolv men kunde inte somna som vanligt så somna väl runt tre... -.-

Idag vakna jag runt tolv och sen dess har jag suttit här vid datorn och glott, he he! Idag vet jag inte vad som händer.

Tagga i morgon iallafall! då är allt bra.


27 JULI

Det jag köpte igår :)


leggings och t-shirt

tröja och linne

tröja

linne

sminkborttagning, mascara, puder och deo

bhar och trosor

linne

linne

tröja.

Vaknade vid ett idag. Så jag har hunnit äta och duscha och nu håller jag på att göra mig iordning. Senare kommer Marrebabe hit ♥


26 JULI (2)

Köpte rätt så mycket saker idag på marieberg, kommer bilder imorgon eller något :)
När jag kom hem så kom Marre hit så var vi ute mest hela tiden, träffa på Thim gjorde vi. Vid tio gick vi hem till mig och drack kaffe sen åkte hon hem :)

Nu snart ska jag väl gå och lägga mig.


26 JULI

Kunde inte somna förens halv fem i natt/morse, as jobbigt! Men idag väckte mamma mig vid tio så jag förhoppningsvis kan sova i natt ;) haha! Och nu drar vi till Marieberg en sväng.


25 JULI (2)

Jag och Marre gick ut och träffa Eskil förut så satte vi oss vid skolan, då kom Rebecca också :) När vi suttit där ett bra tag så skulle vi gå till sleven för Eskil var hungrig. Men då blev jag också hungrig så då gick vi hem till mig och grilla hamburgare istället, och efter det drack vi kaffe. Sen gick vi och lämna av Eskil hemma hos hans kompisar och jag, Marre och Rebecca satte oss i hamnen, sen gick vi hem till Rebecca och drack kaffe och prata :) Runt tio typ? så gick jag och Marre till ica så hämtade hennes pappa henne där och jag gick och mötte Clara så gick vi en liten sväng. Kom hem vid elva och sen dess har jag och mamma kollat på tv och pratat lite granna. Men nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova, men tror inte det kommer gå. Är inte så trött! Men godnatt iallafalll.



25 JULI

Nu har jag duschat och fixat mig, så om ett tag kommer Marre hit så ska vi hitta på något :)


24 JULI (2)

Har nyss kollat klart på filmen, hur man blir av med en kille på tio dagar. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hungrig börjar jag bli iallafall. haha!


24 JULI

Hade en asrolig kväll igår!
Förfesta hos Rebecca, va hos Martin en sväng, åkte bil och gick runt. :)

Idag blir det lugnt, är lite sliten ;)


23 JULI

Igår blev det en lugn kväll med några cider :)

Först var jag och Marre ute och träffa Kim och Erik en snabbis, sen kom Häst och hämta oss så skjutsade han oss till mig. Så grejade jag och Marre lite här, sen gick vi ut och satte oss på en bänk. Efter ett tag gick vi hem till Hästs föräldrar och satt där med han och prata och så. Sen gick vi tre hem till honom och då hade hans granne fest så då gick vi över dit. Vet inte när jag kom hem men Linus sov hos mig iallafall men han åkte i morse och jag har nyss gått upp!

Ikväll är det cruuuuuuuiisiing!! :D


22 JULI

Igår kom Marre till mig så gick vi ut och mötte Norrland och Rebecca. Vi gick och satte oss i hamnen och prata, sen tog Norrland sig ett dopp också, haha! ;) Någon gång gick jag och Marre hem till mig och åt sen gick vi hem till dom och drack kaffe på balkongen, men sen drog Norrland. Då kolla vi andra på tv och sen satt ute och prata. Vid tio gick jag och Marre hem till mig så blev hon hämtad.

Nu har jag precis gått upp!


20 JULI (3)

Förut idag var Kim här på en röka. Sen gick jag och Clara ut på en långpromenad så kom alldeles nyss hem :) Nu blir det tv hela kvällen antar jag.


20 JULI (2)

Gick ut och träffa Hanna förut för hon jobbade precis vid mig :) Annars har jag inte gjort så mycket.




20 JULI

Kom hem vid halv tolv igår, då blev det tv och sen sängen.
Har precis gått upp nu och idag vet jag inte vad som händer..


19 JULI (2)

Marre kom till mig förut så gick vi ut, då kom Kim och hämta upp oss så åkte vi lite. Tillexempel till Svinnersta där Mattias va och greja med sin raggarbil. Efter de åkte vi hem till mig och kolla på solsidan och sen åkte Kim hem. Då börna jag och Marre ner till Konsum på min vrålheta cykel och handla chips och dipp, sen hem och kolla på wild child och käka det + pizza ;) Nu kom vi precis hem till Mattias så ska vi glo film eller något.

19 JULI

Jag och Marre drog hem till Kim igår runt klockan sex så va vi med han ett tag :)
När jag kom hem gick jag och Clara ut och gick, kom hem runt halv tolv och då försökte jag sova.

Nu har jag duschat och ska snart äta



Om du visar dina känslor för andra,
kommer det att använda det emot dig för att förolämpa dig och såra dig djupt.


18 JULI

I morse väckte mamma mig så åkte hon, jag och pappa till Örebro. Köpte träningsskor och en tröja :)
Nyss kommit hem så nu vet jag inte vad som händer


17 JULI (3)

Har suttit och kollat på några avsnitt av den rätte för rosing. Men nu ska jag väl gå och kolla på tv med mamma och dom eller nått.


17 JULI (2)

Idag har jag inte gjort mycket.
Suttit vid datorn, ätit och sovit. Blir lugnt resten av kvällen också.


17 JULI

Igår satt vi ju uppe hos Häst, Clara kom också förbi en sväng, trevligt :) Runt nio typ så åkte jag, Marre, Kim, Häst och Erik till Örebro så var vi på mässan hur länge som helst. Nån gång under kvällen så kom Alex, Lådan och Bengan dit så då åkte jag och Marre ett varv med dom i Örebro och sen åkte vi med dom hem. Va hemma runt halv fem-fem och nu har jag nästan precis gått upp :)


16 JULI (2)

Sitter hemma hos Häst nu med Marre, Joel, Kim och Erik, vi dricker lite och sådär.
Ikväll blir det Örebro!
♥?????????

16 JULI

Igår när jag hade varit hemma hos Marre ett tag så kom Erik och Kim. Vi satt på Marres altan och drack grogg och så, vid halv nio kom Joel med impalan så åkte vi till Askersund där vi plocka upp Häst :) Efter det så åkte vi till Åsbro en sväng och träffa Norrland och sen till Kumla och plocka upp Chrille. Sen vidare mot Örebro när vi åkt där ett tag så åkte vi tillbaka till Askersund och stod och prata med lite folk, sen åkte vi hem.
Alldeles trevlig och rolig kväll! :)




15 JULI

Precis duschat. Ska snart äta och fixa mig, sen drar jag ut till Marre och ikväll blir det drink! (D)




dream dream dream


14 JULI (2)

Har varit hemma hos Häst hela kvällen. Kollat film, gjort kvällsmat åt han och suttit och pratat massa. Marres pappa hämta henne och mig så körde dom hem mig, så kom nästan alldeles nyss hem :)

Ska sitta här en stund och glo runt, sen sova. Taggad på imorgon!!


14 JULI

Sitter hemma hos Marre.
Vi har suttit på hennes altan sen jag kom hit och druckit kaffe och pratat, men nu ska vi dra in till Hästiii :)


13 JULI (2)

Har varit i Örebro hela dagen med mamma :)
Vi fixade mitt hår, åt och shoppa lite!

Grattis broooor på 19 årsdagen!


13 JULI

Igår käka jag och Marre pizza sen gick vi hem till mig en sväng och kolla på tv. Sen gick vi hem till Häst fast när vi kom skulle han dra och hjälpa Emil med något så vi var själva där, då började vi kolla på en film. Efter ett tag kom Häst så då kolla vi klart på filmen och drack lite kaffe. Vid elva kom Marres mamma så körde hon och Marre hem mig :)


12 JULI (2)

Sitter hemma hos Marre nu, förut var vi i Harge några timmar. Skönt men solen var ofta i moln :( Och vattnet var skönt när man väl kom i haha. Nu ska vi åka och käka pizza sen får vi se vad som händer.


12 JULI

Häst hämta mig och Marre vid Närlunda igår så drog vi ut på sjön och åkte båt och ring, var as kul! Sen drog vi hem till Häst och drack kaffe och kollade på film, men sen blev jag hungrig så jag och Marre gick hem till mig och åt och då drog Häst ut till Svinnersta för att greja med sin raggarbil. Så när vi hade ätit gick vi till Svinnersta, men vi hann inte ända fram för Häst kom och hämta oss, men vi var nära :) Då åkte vi och köpte pizza till han och sen satt vi på hans balkong och tog en öl. Aaasbra dag! Kom hem lite över tio iallafall och då kom Linus och Jocke och hämta mig sen sov jag hos Linus och idag fick jag gå upp kvart i sju för han skulle jobba så då skjutsade han hem mig.

Nu har jag precis duschat och nu ska jag äta, sen drar jag och Marre till Harge och steker!



11 JULI

Igår åkte jag hem till Linus så åkte vi runt massa i Åmmeberg ;) haha. Sen åkte vi hem till mig och hämta badkläder så bada vi i vaske vid elva igårkväll, var rätt varmt! Efter det åkte vi hem hit och sov och i morse åkte han och jobba.

Idag blev jag väckt av Marre och Häst genom sms -.- haha! Vi ska åka ut på sjön idag så dom kommer snart hit så draaar vi :)


10 JULI (3)


lååångt hår.. :(


10 JULI (2)

BILDER FRÅN POWER BIIIIIIIG MEET



stod i as lång kö upp till campingen!


äggmacka

hahahah, huuuur många gånger?!?







inge sova där inte!


10 JULI

Jag och Marre åkte hem ifrån powermeet igår istället för idag. För Robertjääääveln däckade i vårat tält så där inne gick det inte att sova så vi var vakna hela natten så vi mådde inte så jävla bra sen. Så vi kom hem vid fem på eftermiddagen och då somnade jag och vaknade idag klockan tio, göttde ;)  

Men annars hade jag jätte roligt där. Massor av trevligt och roligt folk! Så dit vill jag åka igen! :)


8 JULI

Precis gått upp :)
Ska snart gå och duscha och göra mig iordningen och sen äta. Vid två kommer Marre hit och vid halv tre drar vi m.fl till Västerås och poooooowermeeet :D


7 JULI (2)

När jag gått med Hanna förut så följde jag med mamma hem till mormor & morfar, vi fikade och sådär :) Sen skjutsade mamma mig till Clara så gick hon och jag en sväng så jag kom nyss hem :)

Får se om jag börjar packa lite nu, annars får jag göra det imorgon!

''/


7 JULI

Igår var jag med Marre från klockan ett till halv elva, så det blev en hel dag :) Men det var trevligt.

Idag har jag inte gjort så mycket än, satt ute i solen en stund förut och svettades. Och nu ska jag ut och träffa Hanna en sväng :) Sen blir det väl hem och packa för imorgon drar vi till POWER MEET ! :D


6 JULI

Igår kväll var jag med Hanna en stund annars gjorde jag inte så mycket :)

Nu har jag precis fixat mig så snart kommer Marre hit :)


5 JULI

Igår kväll var jag och Clara ute på en lång promenad :)
När jag kom hem kollade jag på tv och sen kom Linus förbi, då åkte jag med han till Åmmeberg så stod han, jag, Niklas, Korven och Aron vid pizzerian och prata med han som jobbade där, rolig kille! Sen åkte vi ett varv in till stan och sen sov jag hemma hos honom. Idag när vi vaknade åkte vi in till Askersund och åt pizza och nyss så kom jag hem :)


4 JULI

Förut idag var jag och Hanna ute och gick en sväng :) Och nyss har jag och mamma städat min garderooob. hihi


3 JULI (2)

Dåliga bilder, men det är nytt iallafall ;)

skor, jacka, shorts







Var egentligen tänkt att jag, Marre och Häst skulle dragit ut på sjön idag och solat badat/åkt ring, men det har ju inte varit så bra väder så det ska vi göra en annan dag.

Nu har jag iallafall hyrt en film så ska snart gå och hämta den och köpa godis :)


3 JULI

Igår blev det bara lugnt tillsammans med Marre, Hanna och Eskil. Sen var Mikaela med en liiten stund med :) Jag kom hem runt halv ett tror jag och då kom Linus till mig.

Idag har jag bara tagit det lugnt, får väl se om det händer någonting senare.


2 JULI (3)

Nu är jag färdigfixad så väntar på att hon ska komma hit så vi kan dra ut!


2 JULI (2)

Farmor och farfar var här förut så fikade lite med dom, sen gick jag och la mig och somna till en stund.
Nu har jag duschat så ska fixa mig lite sen ska jag va med Marret ♥


2 JULI

Hela kvällen igår var jag och Marre hemma hos Häst och drack lite öl och tog det lugnt :) Senare inpå kvällen kom Hanna, Camilla och Kim dit och ännu senare Tomas. Trevligt! Jag gick hem vid två halv tre tror jag och då blev det sängen..

Nu har jag precis gått upp och jag är trött :)


1 JULI



Somna ute i solen en stund förut, så jävla tröttt!
Nu håller jag på och fixar mig och senare ska jag vara med Häst och Marre :)


1 JULI

Hann aldrig blogga igår.
 Men slutade jobbet klockan två iallafall och då åkte jag och mamma direkt till Marieberg och käka kina mat och handla lite :) Kom hem runt halv sex och då hämta Häst mig så åkte vi ut till Marre dit Linnéa och Robert kom så fikade vi :) Kom hem vid nio och då blev de dusch sen försöka sova, men det gick ju inte. Låg och glodde i flera timmar..

Idag var det sista dagen på jobbet, slutade halv tre så kom hem för en stund sen så snart ska jag och mamma åkte och hämta en pizza till mig :)

Så nu är det sommarlov på riktigt!!!


RSS 2.0