30 juni

Igår blev de Örebro och Street meet med Marre, Rebecca, Linus och Tobbe. Var kul :) Nu sitter jag hemma hos Kim och väntar på skjuts hem, så får man se vad som händer idag.




28 juni

Ligger i sängen och har nästan precis vaknat. Idag hoppas jag på att kunna sola lite och ikväll blir de öl och kubb med vänner :)



20 juni

Imorgon är det midsommar :) På förmiddagen ska jag och mamma till mormor en sväng och på kvällen ska jag grilla och dricka lite med massa vänner :) Blir nog superkul!

Idag har jag börjat måla våran lilla stuga här hemma, sen har jag hälsat på farmor och så varit ute och gått. Igår var jag och Marre iväg till Marieberg och handla :) Fick med mig lite nytt hem!

Nu ligger jag i sängen och kollar på grabben i graven bredvid och ska snart sova..




10 juni

Idag har jag och mamma vart iväg till Marieberg och handlat :)

Imorgon ska jag till skolan då vi har skattjakt och på fredag är de studenten!!!











8 juni

Igår kolla jag på student i Kumla och Örebro. På kvällen var jag med Hanna. Vi skjutsa och hämta lite folk, kom i säng vid 3-4.
Nu har jag precis kollat klart på en film så ska hoppa in i duschen :)




6 juni

Igår blev det lite party. Först hos billy där vi spela kubb och sådär, sen på en trappa upp. Var en kul kväll :) Idag har jag tagit de lugnt hela dagen, har typ bara legat i sängen. Ska snart lägga mig igen och sova, imorgon blir det att kolla student :)




4 juni

Idag har jag klippt och färgat mitt hår + satt i löshår, blev jättenöjd :)




2 juni (2)

godnatt!




2 juni

Igår eftermiddag åt jag och mamma på strandhugget sen skjutsade hon mig till Marre där vi börja dricka. Senare åkte vi till vretstorpsparken där vi var resten av kvällen. :) Just nu kollar jag på film och resten av dagen blir väl lugn. Ledig från skolan hela nästa vecka, yey!!








RSS 2.0