30 JULI

Igår när Marre kom till mig gick vi ut och satte oss under ett tak och vänta på Tomas och Robin. Så när dom kom åkte vi en liiten sväng, sen skjutsade dom hem oss till mig. Så kolla vi lite på film, sen gick vi hem till Clara och prata lite :) Så vid åtta åkte Marre hem så va jag kvar hos Clara en stund. Sen kom mamma och hämta mig så åkte vi och hämta Linus så sov han hos mig :) Och nyss åkte han hem och nu ska jag upp och måla lite.


29 JULI

Nyss kollat på Cleo, de är fan bra, haaha! Nu ska jag duscha och fixa mig lite sen blire va med Marre :)


28 JULI (2)

När jag kom hem från Örebro så skulle jag upp till min morbror och måla, men han va inte hemma och jag hade ingen nyckel så de blev inge.. Så har suttit hemma ett tag, men nu ska jag åka till Linus så blir det att va med han en stund :) pussciao


28 JULI

Nyss vaknat. Skulle egentligen följa med mamma ut till Harge idag och sola, men jag orkade inte gå upp. Men snart ska jag duscha och grejja lite sen följer jag med pappa och bror till Örebro :)



27 JULI (2)

När jag och Marre ätit så drog vi till min morbror och måla lite. Sen va vi ute och gick en sväng, sen satt och prata. Sen kom de en äcklig gubbe också ;s aja. Hennes bror hämtade henne och mig vid skolan så skjutsade dom hem mig, kom hem för en liten stund sen bara. Nu blir det luugnt.

 






27 JULI

I morse var farmor och farfar här och firade min bror och mamma. Så lite senare kom Marre till mig, så gick vi ut och gick och nu är vi här. Fast nu ska vi gå och käka pizzzzza :$


27 JULI

Åkte en sväng med mamma förut, sen fråga Linus om jag inte kunde komma till honom så åkte dit en sväng. Men sen åkte vi med Tummen in till stan, så släppte han av oss hemma hos mig. Så var han här till halv tolv då han hämta honom igen. Och nu sitter jag och busar med Marre på msn. js ;) hahha. pusssss


26 JULI

Dagen har bestått av att prata med Marre i telefon i flera timmar haha. Sen kollat på gilmore grils, och roligare än så verkar de inte bli idag. Ska strax äta sen blir det väl mer gilmore girls eller något liknande.


25 JULI (2)

hittills under sommaren har jag
Druckit alkohol? - ja
Rökt? - ja
Snusat? - ja
Kysst en främling? - nej
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - nej
Gjort något som du ångrar? - vet inte, kanske
Varit full? - mja lite
Rökt vattenpipa? - nej
Däckat? -nej
Fått ett sugmärke? - ja
Gjort ett sugmärke?- ja det trorja
Kysst en kille i klassen? - ne
Gjort något dumt? - kanske,kanske inte
Strulat med ditt ex? - ha
Sagt nej till sex? -ja
Fixat dig i timmar? - tror inte de
Gråtit inför mer än 10 personer? - nej de hoppas ja inte
Smygit ut? - nej
Sovit brevid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ja
Lekt med någons känslor? - nej
Gråtit dig till sömns? - njae
Har haft sex ute i skogen? - nej
Kysst en kille? - ja
Kysst en tjej? - nej
Haft sex? - ja
Vaknat av att du gråter? - nepps
Skrikit ord som hora och slampa till någon? - ne de tror jag inte
Nitat nån - nej
Nitat en vän - nej
Spelat PS3 - ja
Sovit på golvet -ja, fast på en madrass på golvet ;o
Fått en komplimang för att du är snygg? - ja :)


25 JULI

Kvällen igår var kul! Åkte raggarbil typ hela kvällen med Marre, Jessica, Kamilla, Sam och sen tre killar till men kommer inte ihåg vad dom heter nu xd Åkte hem runt ett för det va så jävla kallt. Så vid tre ringde Linus och väckte mig och ville sova hos mig så då kom han runt halv fyra, så sov vi!

 

 


24 JULI

Anton och Hanna hämtade mig och Marre igår, sen hämta vi Camilla. Så drog vi till stan, sen brändåsen sen stan. Så blev att vara där hela kvällen, men det va skoj! :)

 

Idag är de cruising! :D


23 JULI (3)

Blev att åka till Örebro en sväng med mamma förut. Sen hem och fixa sig lite och nu sitter jag hemma hos Marre :) Men nu ska vi gå ut en sväng har jag bestämt. Så ikväll blir de massa parttyyy, :DD


23 JULI



Nu ger jag fan i allt och har bara kul ;)


partyparty











23 JULI

Idag blir det lugnt och sen ikväll blir det draaaaaag med Marre, Hanna och Camilla. LÄNGTAR!! Massa party i helgen, för sen på lördag blir det ut på cruisingen med Marre och Mika!! Den här helgen ska blir sjukt jävla rolig ;)

22 JULI (2)

Kom nyss hem, har varit och målat i tre timmar.. Nu blir det över till grannen och käka lite, sen blir de chill


22 JULI

Har varit med Linus hela dagen :) Men nu är han på allservice för han skulle ha nått, men han är snart tillbaka och då vet jag inte vad vi ska hitta på :)


21 JULI (2)

Jag älskar dig blubben :*


21 JULI

Nu sitter jag och Linus och kollar på tv och har allmänt tråkigt, haha. Hungrig är jag också :( Men snart blir det mat och snart kommer säkert Linus bli sämre igen så han blir trååkig.. :(


20 JULI (2)

Tjatja, nu sitter jag och kollar på american pie. Har inte gjort något sen jag skrev sist, eller ja, kollat på film. Linus är iallafall kvar här men han är jätte sjuk så han ligger bara i min säng och sover typ :( Men nu ska jag och mamma äta något, sen ska jag nog sova snart för jag är jätte trött..


20 JULI

Jobbade två timmar i morse. När jag kom hem duscha jag och så fixa mig lite, sen kom Linus hit. Så åkte han, jag och mamma till Marieberg och handla lite :) Kom hem för bara en liten stund sen. Men Linus ligger och sover nu för han är sjuuk :(( Men när han vaknar kanske vi kan hitta på något, hehe.

Idag är de föresten 1 och ett halvt år mellan han och mig ♥





jag fick linne, armband och örhängen av Linus :*


tröja, bh, puder, armband och parfym





♥♥


19 JULI (5)

Marre kom hit förut. Vi gick ut och gick och sen satt på en bänk och prata. Sen drog vi hem till mig och åt, och så kolla lite på tv. Sen gick vi ut en sväng igen, men så skulle hon hem. Så hennes pappa och bror hämta oss vid tullplan så skjutsade dom hem mig :) Kom hem för bara en liten stund sen. Nu blir de väl lugnt.




19 JULI (4)

Nu blev jag nyfiken så jag måste ut..


19 JULI (3)

Exakt fyra månader kvar tills jag blir 16, längta!!!


Ska fixa iordning mig lite nu hade jag tänkt. Blir nog att va med Marre sen :)


19 JULI (2)

Mamma & pappa var i Göteborg i helgen, och jag fick lite grejer där ifrån, så tänkte visa de ;)



löshår, nagellack, örhängen och en liiiten fläkt


linne och mjukisbyxor


linnen


linne med paljetter.

Sen fick jag en fin spetsklänning också, men den hann jag inte ta kort på igår. Men det kommer!


19 JULI

Igår kväll åkte jag till Linus en sväng, vi bada lite i poolen och sen kolla på tv. Åkte hem vid halv elva, då kolla jag på tv och sen sov. I morse gick jag upp vid halv åtta, sen lite innan åtta gick jag iväg till min morbror. Så visa han mig oljan eller vad det heter, (nått som gör så att de ska glänsa iallafall) så börja jag måla på de. Sen skulle dom åka iväg någonstans. Så kom mamma dit och prata lite med mig. Men så började oljan?? ta slut så skulle vi öppna en ny burk, men då var den typ vit, och as tjock. Så jag våga inte måla med de om han hade köpt fel eller så. Så åkte mamma och jag och prata med honom, då skulle han kolla upp de sen höra av sig. Så blev inte såå mycke jobb idag, men iallafall två timmar :) Men nu vet jag faaan iinte vad jag ska hitta på alltså.



 


18 JULI (2)



det fick de bli att äta ;)


Jag har grymt tråkigt och vet fan inte vad jag ska hitta på?? I morgon blir det att jobba lite iallafall, börjar klockan åtta så måste försöka att sova tidigt ikväll. Inte för att de kommer att gå, men ändå.. Men gött med pengar sen!
Ah nu ska jag väl sitta här och fortsätta ha tråkigt...


18 JULI

Jag har ju inte bloggat något nu på några dagar, men nu kan jag berätta lite vad som hänt i helgen.

 

I fredags kom Linus hit, vi gjorde ingenting och hade jätte tråkigt. Så typ vid tio så kom Kleren och Laayen och hämta oss så drog vi till grillen för dom skulle äta. Sen åkte vi ner till sleven där de var lite folk, så blev att vara där ett tag. Men vid ett ungefär så ville jag hem så då skjutsade Anton hem mig. Linus kom typ vid tre på natten? Då sov vi. 

 

I lördags när vi vakna så gick vi till ica och handla lite, sen hem och äta frukost. Sen så kolla vi på film och duscha. Så lite senare på kvällen så grillade vi, blev as gött! Och sen drog vi till ica på moppen och hyrde film, så hem och kolla på tv och sen på filmen, men den sög så vi somnade..

 

Idag gick vi upp runt tolv och då drog vi och käka pizza :$ sen hem och kolla lite tv, sen åkte han hem. Och då tog jag det lite lugnt sen börja jag städa i köket och så, så att de ska va lite fint när mamma och pappa kommer hem ;) hehe. Ja och nu tänkte jag att jag skulle äta något. Sen så kommer nog mamma och pappa snart.

 


16 JULI (3)

Nu kommer Linus till mig :)


16 JULI (2)

Duschade för en stund sen så nu sitter jag och glor simpsons, snart blir de mat, nudlar, mmmmm ;)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än.


16 JULI

Kom hem från Örebro för ett tag sen. Och nu har jag ingenting att göra, så jag lägger upp ett test ;)

ALLA BRUDAR, SKA GÖRA TESTET!

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS,

ALKOHOL, KRIMINELLT, DÅLIGA TIDER.


KÄRLEK:

Är du kär just nu? - japp
Har du någon kille just nu? - ja
Har du dumpat någon?- Jaa
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - haha har jag säket
Vem kramade du senast? - linus
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - gunej!

SKOLA:

Är du duktig i skolan? - jadå, duger iallafall :)
Har du bra betyg?- beror ju på vad man tycker är bra ;p
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - ja
Sköter du dej i skolan? - jarå
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ja ohja
Haft mobilen på lektionstid? - jaa
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nepp :)

FAMILJ:

Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Ja.
Trivs hemma? - javisst gör jag de
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - haha nej xd
Har du skrikit och slagit din mamma? - ao, men jag slog inte hårt!!!!
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nejjjjjs
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - ja de händer rätt ofta
Vem betyder mest för dej i din familj? - alla

Älskar du din familj oavsett vad som händer? - ja de gör jag nog.

VÄNNER:

Har du vänner? - mja
Du brukar vara med? - marre eller linus
Vem/vilka var du med sist? - linus
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - klart jag gör? ;ooo
Är det okej att ha kill-kompisar? - ja, har typ bara de nu :o
Har du pussat någon av dina kompisar? -ja marre varje helg ;)hah
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej de är lugnt ändå
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - jag vet inte

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? - ´nej typ aldrig nu längre
Putar med läpparna på kort? - haha säkert
Tar kort på dina bröst? - ja jämt :) nat
Använder foundation på läpparna? - nej
Super dej packad varje helg? -haha nejnje xd
Plattar du håret och har en typ av fjortisfrisyr? - ne de vet jag inte. plattar de ju bara ibland eftersom mitt har gått av så mycke :'(
Ditt hår e knallblont? - ne mörbrunt :D

ALKOHOL:

Har druckit alkohol? - Ja
När drack du alkohol senast? - söndags
Vem bjöd dej på alkohol? - jarrrrrrrru :D
Vad var det för sorts alkohol? - sprit
Brukar du dricka alkohol? -ahrå
Har du druckit öl? - Ja
Tycker du om öl? - nja ibland

KRIMINELLT:

Är det okej att vara kriminell? - ne, eller de beror väl på hur kriminell xd
Vill du bli kriminell? - nej
Varför gör du sånt här? - har tråkigt
Vad är inte okej med att vara kriminell? - ne jag tycker bah inte att man ska va de
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - haha nej
Har du suttit i fängelset? - nej och ska aldrig göra de heller
Vill du hamna i fängelset? - nej

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - ja
När grät du senast?- minns inte, men inte alltför länge sen
Du har gråtit över en kille? - för mycke
Vem bråkade du senast med? - linus antagligen

ÖVRIGT:

Motto? - lev livet som en kung dö ung? ;) ne ja skoja
Film? - roliga
Lyssnade senast på? - future love - kristina debarge


15 JULI (3)

Var ju hos Linus förut, vi gjorde absolut ingenting. Vi skulle bada i poolen men de va så jävla kallt! Åkte hem vid nio och när jag kom hem gick jag och mötte Hanna och prata lite med henne. Och nu sitter jag här och väntar på att Linus ska komma så ska han sova hos mig. I morgon kaaaaaaaanske det blir Örebro med pappa och bror, men vi får se!


15 JULI (2)

Nu har jag käkat lite och så, så nu drar jag till Linus!


15 JULI

Igår blev det att vara med Marre, vi var bara ute och vandra runt. Sen på kvällen träffa vi Tomas och Robin en stund, men sen fick jag sån jävla huvudvärk så dom skjutsa hem mig. Så då kolla jag på film och sen sussa.

 

Idag väckte mamma mig vid halv elva så drog vi till Harge och sola och bada. Så träffa jag Marre en stund också, sen vid två åkte vi hem. Och nu är jag hemma och gör ingenting, pusss


14 JULI (2)


14 JULI

Gick upp vid tolv idag typ? Så har varit ute och solat lite och sen kollat på tv tills nu, får se vad som händer senare.

 


midsommar


13 JULI (2)

Jag, mamma, Linus och bror åt massa god mat för en stund sen. Och nu har jag och Linus suttit framför tv;n ett tag, eller ja han somnade en stund. Haha :* Men nu ska vi åka och bada en sväng. Mysigt i regnet, hehe. Sen blir de väl hem och kolla film, och käka popcorn? Det vore gott iallafall!

Men vi hörs, puss.



jag, marre, linnéa på avslutningsmiddagen!


13 JULI

Igår kom ju Linus till mig. Vi kollade på en film, "case 39", den va faktiskt bra. Senare på kvällen åkte vi och mamma till Harge och bada, as skönt! Sen hem och då la vi oss och kolla på "it´s complicated" fast Linus somna efter en stund och då orka inte jag kolla mer så jag stängde av och försökte sova jag med.


Idag har jag inte gjort något alls, eller jo, träffat Linus en liten stund. Men nu ska jag väl duscha och hjälpa mamma lite. Sen i kväll kommer nog Linus igen.




fruktsallad och glassss :**



Idag blir min bror 18år, massa grattis!


12 JULI (4)

Jag är så sjukt jävla trött på allt.


12 JULI (3)

Vid fyra kommer Linus hit så ska jag va med honom ikväll, blir väl att glo film eller något.

 

Idag fyller min lilla kusin Hanna 6år, grattisgrattis! :)


12 JULI (2)



12 JULI

Vaknade typ nyss, i morse vid klockan sju var Linus här och pussade på mig, hihi.

Igår var iallafall jag och Marre hemma hos Robin med han, Tomas och Sären. Drack lite drinkar och hade de trevligt, spelade kubb gjorde vi också. Och då kasta jävla Sären en kubbpinne rakt på min fot, AJ! Sen när jag och Marre skulle bada fötterna i Robins damm så trilla jag i där. Vadå otursdag?? haha, men skoj var det. Kom hem lite över tolv, och då blev det att försöka sova.

Helgen har varit jätte bra!!! :)





11 JULI (3)

Nu kommer Marre så drar vi och gör något inte alltför ovanligt :) hahaa, vi höööres!

vi är bara lite dumma i huvudet :))))



11 JULI (2)

Alldeles jävla skit varmt är de idaaaag. Svettas fan ihjäl..


Men dja, blir att va med Marre sen iallafall :)


11 JULI

Igår gick jag och mötte Marre vid Närlunda, så gick vi till ica och handla. Sen gick vi hem till Hanna så fixa hon sig, så drog vi till Viktor, där vi va med han, Tomas, Tony, Robin och Markus. Så satt vi där och drack och lyssna på musik. Och dom grillade. Men lite senare på kvällen så drog vi hem till Markus istället, då kom Sären och Dicken också. Och typ vid två kom Tummen och hämta mig, Marre, Hanna och Robin så skjutsade han hem oss. Då blev det att sova, men skoj hade jag! :)


marre och hanna :)


igen :)


tomas :)


robin :)


hanna, marre och robin :)


hanna och robin hatar varann :) haha


tony, markus och hanna :)


jag och marre ;)


igen :)


hah marre och jag :)


hanna, sären och dicken


sären, dicken och tomas


jag och haanna :)


fan vad bra jag har blivit på att ta kort!!!!


10 JUNI (2)

Har tagit de lugnt hela dagen, har varit helt död. haha. Men nu har jag duschat och fixat mig och om ett tag kommer Marre hit sen blir de Party igen (d) :)


10 JULI

Marre och Mikaela kom till mig igår, så var vi här en stund. Sen gick vi ut och så hämta Tomas oss, så åkte vi och hämta Robin också. Sen hem till Marcus så va vi + Tony där, så vi satt där och drack och prata. Senare drog vi hem till Harry en sväng. Sen gick jag och Marre till Mamma och Annika en sväng och prata lite också.. Så såg vi Peter och Robert så då skjutsade dom oss till mig så jag fick byta tröja för jag frös :( Men sen blev Marre och Peter osams så vi fick gå ner till ica.. Och då kom Tomas och Robin så åkte vi ner till sleven och hämta Mikaela. Sen skjutsade vi hem henne. Så drog vi andra till Harge för att kolla om det var något folk vid hopptornen, men de var det inte. Så såg vi att de va några som elda på andra sidan så vi åkte dit. Så var de ju en massa jävla örebroare som satt där.. Jag och Marre pratade iallafall med dom och först var dom trevliga och så, men sen var de nån liten pöjk som började va dryg. Hah! Och sen skulle vi gå där i från då skriker alla dom coola killarna massa grejer efter oss. Men ja, jag är inte tysk och inte blatte och inte hora så dom måste ha något feeeeel. hahha. Sen skjutsade vi hem Marre och sen till stan så skjutsade dom hem mig. Så kom hem halv fyra (exakt) Och då blev det att sova. Men det blev en lyckad kväll faktiskt!!


tomas och mitt örhänge :)


mika,marre och mitt huvud


marre :)


robin :)


mika, jag och marre :)


mikaa :)


marcus, jag, robin, marre och mika :) haha


9 JULI (4)


(d)


9 JULI (3)

Nyss var Linus här och hälsa på, mys :*

 

Ikväll blir det att parta lite eftersom att det inte blir att åka till power meet :'(


9 JULI (2)



Bara för dig Linus :) haha!


9 JULI

Vaknade nyss så idag har jag inte hunnit gjort något.

 

Igår jag var jag ju med Marre iallafall, först var vi ute och vandra. Sen hem till mig och laga taco och käka, sen kolla vi på tv och så drog vi ut igen. Så runt åtta åkte hon hem. Då färgade jag slingor i håret, fast vet inte dom synns den här gången heller -.- hehe.. Sen efter en stund kom Robin och Tomas förbi och tog en röka. Sen blev de in och kolla på tv och sen försöka sova, men mådde så jävla illa i natt så de va svårt..


8 JUNI (3)

DAGENS VILL HA:  pooooowermeet

DAGENS HAT: kumla, haha 

DAGENS ATT GÖRA/GJORT: va med marre :)

DAGENS KLÄDSEL: jeans short, linne, tröja

DAGENS VÄDER: molnigt, kommer säkert bli regn :(((

DAGENS SNYGGING: -

DAGENS SMINK: foundation, puder, kajal, rouge, mascara och ögonskuggaaa

DAGENS FRISYR: platt

DAGENS KÖP: cola :)

DAGENS GODIS: inge

DAGENS LÅT: kissies låt ;) hahaha

DAGENS SAKNAD: linus


8 JUNI (2)

Nu är jag med Marre, vi har nyss käkat taco och nu sitter vi och glor på tv. Vi får se vad som händer sen :)

ciaaoo


8 JULI

Linus kom till mig vid halv fem igår, då duschade vi. Sen lagade vi mat, och det blev tillochmed gott ;o Sen tog vi de lite lugnt, kolla tv och så. Sen åkte vi ner till hamnen så kom Harry dit så åkte vi lite båt :) Sen hem och kolla på not another teen movie, sen blev det att susssaa.


7 JULI

Efter vi hade varit hos Häst igår gick vi hem till Hanna och kolla på tv och åt massa grejer, haha. Sen ringde Stoffe och undra om vi skulle åka med han, Mogge och någon tjej. Så då gjorde vi det, först i stan sen ut till Harge. Och där hämta mamma mig och Hanna vid halv elva-elva eller något sånt? Så då blev de hem och kolla på tv och sen sova.

stoffeeeee.


Idag väckte mamma mig runt tio, så gick jag upp och fixa lite grejer. Så åkte vi till Harge och sola och bada, skönt :) Vid två gick jag och mötte Marre så prata lite med henne, så följde jag med henne hem så hämtade mamma mig där. Så jag kom hem för en stund sen. I kväll blir det att vara med min Linus!


6 JULI (2)

Förut färgade jag håret så det ser svart ut, men det skulle va brunt. Men det är inget att göra åt..
Nu sitter jag iallafall hos Häst med Marre och Hanna. Och vi skulle åkt med Anton nu men så blev det inte....
hejdå.l
chill

6 JULI

Linus sov här i natt. Så åkte han iväg och jobba vid sju som vanligt. Men jag sov vidare till lite över tolv, skööönt! Då blev det att käka frulle och kolla tv, sen har jag suttit vid datorn och kollat runt lite också. Men nu tänkte jag städa mitt rum.


5 JULI (3)

DAGENS VILL HA:  pussar och kramar

DAGENS HAT: att de bara är massa skit på tv;n

DAGENS ATT GÖRA/GJORT: har inte gjort någonting idag, men linus kommer sen

DAGENS KLÄDSEL: linne, trosor, bh och mjukis shorts 

DAGENS VÄDER: molnigt

DAGENS SNYGGING:  ?????

DAGENS SMINK: inget

DAGENS FRISYR: har inte gjort något med de alls, så lite lockigt

DAGENS KÖP: inggee

DAGENS GODIS: inget :)

DAGENS LÅT: -

DAGENS SAKNAD: linus.


5 JULI (2)


5 JULI

När jag hade ätit igår så gick jag och My en sväng. Kom hem lite över elva tror jag. Då kolla jag på tv sen blev det att sova!

Idag vaknade jag vid elva av att Linus ringde.. Så gick upp en stund efter det och käka frukost. Och då hade jag fått brev om att jag kom in på handels programmet :) Ah och sen dess har jag bara suttit och glott på tv, men snart ska jag väl gå och duscha.  


4 JULI (5)








nu ska jag äta byebye:*


4 JULI (4)

Nu sitter jag hemma hos Marre. Förut var vi nere vid Harge en sväng, bada fötterna, rätt skönt ändå. Och nu ska vi ut och åka fyrhjuling :)


4 JULI (3)

Nu åker jag till Marre! ♥



4 JULI (2)

varför ska allt vara så svårt???


4 JULI

Blev att sitta hemma hos Hanna igår kväll med henne och Marre. Vi prata och drack lite. Vid tolv kom Anton så då åkte vi med honom. Stod typ bara vid shell med folk. Jag kom hem runt halv tre tror jag. Men låg vaken till halv sex, jooooooooooobbig natt! 

Nu blir de att duscha.





marre kan inte ta kort ;)


3 JULI (3)

Alldeles trött är jag idag, haha. Men ska gå och duscha nu så jag piggnar till, i kväll blir det Marre igen :)



3 JULI (2)

Marre kom hem till mig igår, så mötte vi Eskil så följde vi med han när han käka pizza. Sen gick vi tre upp till Häst. Fast efter en stund skulle Eskil dra, men då kom Anton. Efter en stund åkte jag, Marre, Anton och Häst upp till Gruvan och hämta Emil och Anders. Så körde Anton Anders raggarbil. Så då åkte vi tillbaka till stan, sen till Gruvan igen, sen Motala. Hade askul i bilen! :D Sen när vi kom till Motala så var de väl inte lika kul längre, heeehe. Fast det var kul när jag och Marre skulle gå drive in, även fast det inte funka... :( haha. Jag och Marre åkte hem med Robin, Laayen och Linus så jag va hemma vid halv fyra. Så somnade jag nästan direkt.


jag och marre host häst :)

marrreee :)

häst :)

häst & anton :)

marre :)

jaaag och driiiink ;)

marre och häst :)

jag och marre ;)


3 JULI

Igår;





2 JULI (2)

Har nyss duschat. Låg och sola i nästan fyra timmar idag, så jag lär få lite färg!!! Träffade Marre en stund när jag var där också :)

Men nu ska jag sitta här ett tag, sen blir det att fixa sig.


2 JULI

Jag och Marre var ute hela tiden igår. Vi fick iallafall ordning på grejerna vi skulle fixa, haha :) När hon hade åkt hem gick jag en sväng runt stan med My, sen hem och kolla tv och sova.

Nyss åt jag frulle och nu ska jag och mamma dra iväg till Harge och sola ett par timmar. *måste bli brun nuuuu!



1 JULI (2)



(Y)


1 JULI

Sitter och kollar på desperate housewives, gick upp för en stund sen. Idag tror jag att jag skulle va med Marre? :) Eftersom att vi måste ordna lite grejer.


Glömde visa ett armband jag köpte igår;


RSS 2.0