30 OKTOBER

Igår var de en jäävla stressig dag. Slutade skolan vid tre och då hämtade mamma mig, Hanna och Marre. Var hemma vid fyra och då åt jag och duscha sen mötte Clara och så kom Kim och Erik och hämta oss, och då va klockan tjugo i fem.. Så åkte vi till Åmmeberg och sen hem till Kim och gjorde oss i ordning. Sen åkte vi till Askersund en liten sväng och så hem till Pungh där de var lite folk, men så kom snuten så då drog vi hem till Emil istället. Blev att vara där hela kvällen med massa folk :) Vid fem typ så skjutsade jag, Clara, Kim och Erik hem Marre sen skjutsade vi hem Erik och sen hem till Kim så sov jag och Clara där. Kul kväll!

 

Idag gick vi upp vid ett och då åkte vi till kiosken och köpte frukost som bestod av chips, dipp och choklad :) Sen hämtade vi upp Erik och så åkte vi hem till Kim och kolla på Mirrors 2, sen skjutsade dom hem oss så jag kom hem för en liten stund sen bara. Så nu måste jag duscha och börja fixa mig för ikväll ska jag vara med Marre och busa :)




Clara och Kim :)


Claaara :)


jaaag


Kim och jag :)


Marre :)


28 OKTOBER

Efter skolan blev de Örebro med Hanna, Marre, Camilla och Eskil. Kul var det! Hanna och Camilla pierca sig och jag höll på och dö när Hanna tog hål, haha! Kom hem vid fem kanske? Då blev det ut och gå med Clara och nyss kom jag hem igen. Nu ska jag kolla kungarna av tylösand sen dusha skulle jag troo!


27 OKTOBER (3) tråååkigt

Om dig:
Namn? Lisa Karlsson
Ålder? snart 16
Piecringar? inga, om inte öronen räknas?
Tatueringar? Inga, men vill ha!
Längd? 164,5
Hårfärg? brun
Skostorlek? 38-39
Ögonfärg? grå,grön
Fräknar? ja på sommaren iallafall :)
Vad är du rädd för? många saker..
Vad är du allergisk mot? inget
Vad får dig skratta? när någon petar mig på benet, hah!
Vad får dig gråta? hemskheter


Dina vänner:
Vem är din bästa vän? Marre m fl
Har du många vänner? njaa
Vem är din tråkigaste vän? haha de vet jag inte
Vem av dina vänner är mest partypingla? marre
Hur många av dina vänner röker? typ alla :(
Vilka av dina vänner är blonda? clara, mikaela? sen vet jag inte om de är nån mer
Har du ljugit för en vän? ja
Vem av dina vänner vet mest om dig? marre, hanna tror jag.
Vem av dina vänner ringde dig senast? kim
Vem av dina vänner skickade sms till dig senast? emil
Har du förlorat en vän på sistone? vetej

Kärlek:
Är du kär nu? nej
Vad tycker du om kärlek? ibland bra, ibland dålig.
Vill du helst vara singel eller upptagen? singel
Har du varit otrogen någon gång? aldrig!
Har någon varit otrogen mot dig? ja
Hur många gånger har du varit kär på riktigt? 1
Hur många gånger har ditt hjärta brustit? 5989375
Hur många gånger har hjärtan brustet pågrund av dig? det vet inte jag
Hur länge varade ditt längsta förhållande? 1 år 7 månader?

Sex:
Har du haft sex med en kille? Ja.
Har du haft sex med en tjej? Nej.
Har du haft fyllesex? ne
Har du haft sex med någon som du inte känner? ehh nej
Har du haft sex med någon som du ångrar? nej
Vem vill du ha sex med nu? nooo onee
Hur många killar har du hånglat med? 1
Hur många tjejer har du hånglat med? ingen
Har du gjort ett sugmärke någon gång? ujaa


27 OKTOBER (2)

Nyss kommit ur duschen och snart ska jag äta lite :)

Förut gick jag och mötte Clara och hennes brorsbarn vid ica och så gick vi hem till henne. Vi satt på hennes rum och prata om allt och ingenting. Sen kom Kim och Sären och hämta oss så åkte vi med dom en sväng. Kom hem runt halv sju-sju eller något?

I morgon ska jag och Marre med Hanna och Camilla till Örebro för dom ska pierca sig, trevligt trevligt :)


27 OKTOBER

Första lektionen idag var turism, eller administration, ingen koll på det. Läraren pratade mest iallafall, sen fick vi ha ett jätte kort föredrag för fyra personer. Efter de hade vi lång hål timme eftersom idrotten var inställd.  Men några i klassen ordnade så vi fick börja svenskan och engelskan tidigare så slutade klockan två och då blev de halv tre bussen hem! När jag kom hem var mormor här och det är hon fortfarande :) Hon och mamma städar lite, haha. Snart ska jag gå hem till Clara och prata med henne, det var länge sen ♥


Det jag köpte i måndags, (förutom jackan)

jeans och linne

parfym, puder, mascara och ögonskugga


26 OKTOBER (2)

Fick sluta tidigare från matten idag men hann ju ändå inte med någon tidigare buss, så kom hem vid fyra. Då käka jag och sen kom Kim och Sären och hämta mig sen åkte vi ut och hämta Marre. Så åkte vi till stan igen och så till klubben med Wreding och Cirre, sen åkte vi bara runt lite så skjutsade vi hem Marre och sen skjutsade dom hem mig. Då blev de duschen och äta och nu sitter jag i sängen men ska väl alldeles straxt stänga av datorn och sova, men har sovmorgon i morgon till halv tio, skönt! Plus att vi inte har någon idrott i morgon så det blir slapp dag :)

btw, så får jag inte pierca mig :'(:(:(


Haha, såhär glad var Hanna på Eskil idag


26 OKTOBER

Hejhej.

Har data kunskap nu, gör ingenting. Fanns en uppgift man fick göra om man ville men jag orkar inte, snart är de mat, sen småföretagande och matte tror jag. Sen slutar jag då blir de hem och tjata på mamma och pappa om att jag ska få ta hål i naveln :) Kommer aldrig gå.höhö


25 OKTOBER

Åkte hem med halv två bussen idag för va trött och så. När jag kom hem åt jag och sen åkte jag och mamma till Marieberg och nyss kom vi hem :) Jag köpte vinterjacka, parfym, jeans, smink och ett linne. Kan visa de i morgon eller något, nu blir det duschen'


24 OKTOBER (4)

Nyss duschat och packat väskan inför skolan i morgon, nu blir det att glo tv tills jag somnar. godnatt'

satte dit lösnaglar förut


24 OKTOBER (3)




Jag vägra att inse, du sviker mig alltid


24 OKTOBER (2)

Vänner behövs i både glädje och sorg


24 OKTOBER

Igår kom Kim, Emil och Dicken och hämta mig så åkte vi till ica och handla lite, sen skjutsade vi hem Dicken och åkte och hämta Marre istället. Sen åkte vi hem till Emil så blev att vara där hela kvällen, det kom fler folk senare så då blev de mycke roligare också. Trevligt kväll var de, förutom endel saker. Marre var rolig iallafall, HAHA, nu har jag nått att skratta åt hela veckan (y) Tomas och Hannah kom och hämta oss vid tre tror jag? Då blev de hem och sova. Idag blir de lugnt. :)


jag hos emil

jag och kim :)

jag är lagd åt marres håll :)

henka och jag :)




jag och emil i fredags :)

jag och emil i fredags :)


23 OKTOBER (4)

Jag har nyss duschat och ska börja fixa mig nu. Förut sov jag en timme typ, as skönt. Är fortfarande trött men det kan jag inte göra mer åt nu. Pusssshojj


23 OKTOBER (3)

Var nyss ute och prata lite med Kim, nu ska jag äta och sen ta de lugnt en stund. Mår inte så jäkla bra idag, men ikväll är de partaj igen!!!! det är ju bara då man mår bra...


23 OKTOBER (2)

Bilder från skolan igår.

Vi skulle rita hur en butik skulle se ut när de va jul typ, så skulle vi tävla vem som hade bäst ideer och dom som vann fick choklad. Och jag, Marre och Hanna kom tvåa... Säkert kul..



Jag och Marre arbetar :)


och Hanna gjorde dethär...




jag och marre väldigt roade :)



23 OKTOBER

Kim och Erik kom och hämtade mig och Marre hemma hos mig igår, vi åkte runt lite i Askersund och sen så skjutsade dom hem oss till Camilla. Vi satt där ett tag och drack sen kom Kim och Erik medflera och hämtade oss i rääggercaaaren så åkte vi in till stan, men när vi kom in till stan så hade nån glömt något i gruvan så då fick vi åka tillbaka och då stanna vi till hemma hos Marre en stund också, haha! :) Tillbaka till stan igen och stod vid ica och prata med folk och sen blev det tillbaka till gruvan igeeeen! Då åkte vi hem till Emil så va de lite folk där. Vid fyra så skjutsade Kim och Erik hem mig. Somnade runt fem halv sex skulle jag tro..
Idag har jag ont i örat och pannan, aj! Men de va en kul kväll igår tycker jag. :)



camilla :)

christer :)

emil :)



camilla och erik :)

kim och marre :)


22 OKTOBER

Har nyss fixat iordning mig och sitter nu och väntar på att Marre ska komma hit, sen ska vi till Camilla! Och vi ska parta lossss (d) tagga!


21 OKTOBER

Nu sitter jag hemma hos Marre med henne, Kim och Krull. Vi gör inte så mycke, förut var vi i Askersund och åkte lite. Vet inte riktigt vad vi ska göra nu men något blir det väl.

Igår var jag med Kim, vi kolla på Bert och sen åkte vi lite bil.

Hörs sen byeee :)


20 OKTOBER

Åkte hem kvart i elva idag. Jag gjorde alltså bara provet, och de kändes som det gick bra. När bussen kom till Askersund så gick jag och Hanna till Sjöängen en sväng och prata med Robert sen gick vi hem så har varit hemma och glott på tv ett tag nu. Snart blir de käk hoppas jag'


19 OKTOBER (4)



JAG HATAR ATT PLUGGA!
Orkar inte läsa igenom de mer nu. Ska försöka att läsa alla kapitlen en gång till innan jag somnar och sen öva på några frågor jag har skrivit upp. Sen får jag väl öva lite i morgon? Ah wtf, jag måste klara de. Men det märks ju..

I morgon har jag sovmorgon till halv tio så blir kvart i nio bussen till skolan. Direkt när vi börjar ska jag göra provet och sen åker jag nog hem igen. Mår faktiskt inge bra nu. Ont i huvudet och yr.. Men får väl se i morgon hur det blir, men man behöver få ta de lugnt någon dag även när det är skola tycker jag! Måste ändå plugga till svenska provet i morgon så kan ju åka hem tidigt så jag får bra betyg på de ;)


19 OKTOBER (3)

Har pluggat lite nu, men fick så ont i huvudet så ska ut och gå en liten promenad med Hanna innan jag fortsätter igen :) Då ska jag passa på att köpa chips också så ska jag äta de, gurka och dipp när jag kommer hem.

puss. 



Aldrig nöjd?


19 OKTOBER (2)

Tog halv tre bussen hem idag med Marre och Hanna för ingen av oss kände oss bra.. Så kom nyss innanför dörren och nu ska jag käka lite och sen börja plugga skulle jag tro -.- ooorka!



det jag, Marre och Hanna åt i skolan idag.. heeeh


19 OKTOBER

16 år om en månad, yeey! (d)


Sitter i skolan och har data nu, alldelles jätte tåkigt som vanligt. Jag är jätte hungrig så hoppas på att de är god mat. Efter skolan ska jag hem och plugga MASSA! Har omprov i småföretagande i morgon, och om jag inte klarar de får jag inte G i den kursen tror jag de va..? Jobbigt läge.. På torsdag har jag ett prov i svenska, så i morgon blir de plugga på det.


18 OKTOBER

Skola idag, trååkigt!

Efter skolan blev det hem och käka och kolla på halva kungarna av tylösand, sen hämtade Kim och Camilla mig. Vi åkte till sleven och sen så åkte vi och hämta Marre, sen hem till Kim. Efter ett tag blev det in till Askersund igen och då hämtade vi Wreding och så till klubben och var där ett tag. Så åkte vi till sleven och där blev de massa skratt :D haha!! Så skjutsde dom hem mig och nyss kom jag ur en varm, skön och lång dusch. Har frysit i stort sätt hela dagen så det var väldigt skönt kan jag säga! Nu blir de snart sängen, så godnatt.



17 OKTOBER

Marre kom till mig igår och sen hämtade Kim, Camilla och Krull oss så åkte vi till typ Marieberg. Eller ja, Mediamarkt där de va massa folk. När vi va där så gick jag och Marre och prata med Thim och Clas och då åkte vi med dom till coop för vi skulle köpa energi dricka, men så när Clas skulle betala så var han tvungen att visa legg för man va tvungen att vara 18 för att få köpa de ;o Så jag och Marre gav allt till Thim, hahah. De va så jäävla kul, vi garva så innihelvete! Sen åkte vi tillbaka till dom andra och runt åtta åkte alla till mässan, så va vi där och sen åkte vi lite i Örebro. Riktigt kul var det! Senare åkte vi till Askersund och var där ett tag, runt tre kom jag och Linus hem till mig så sov han här.

Idag vid två så åkte jag och pappa hem till min kusin för hon fyllde 20 så var vi och andra i släkten där och åt och fika. Vid fem kom Kim och Krull och hämtade mig så åkte vi en sväng, sen åkte vi och hämtade Marre och då drog vi in till Askersund. Efter en stund åkte vi till Tomas så följde han och Jocke med till hotellet så spelade dom lite och sen skjutsade Marre, Kim och Krull hem mig så kom hem för en liten stund sen bara.


sären och hanna :)


jag och camilla :)


16 OKTOBER (3)

Kim och Erik hämta mig förut så åkte vi en litenliten sväng och nyss kom jag hem igen så nu blir de dusch och fix och i kväll blir det Örebro! (d)



16 OKTOBER (2)

Det jag köpte igår


linne


tröja, baksidan är snyggast så tog kort på den

Sen köpte jag ett par tights och en mascara också :)


16 OKTOBER

Jag var ju ledig igår så jag och mamma åkte till Örebro, blev lite shopping. Kom hem runt sex och då fixa jag mig lite sen kom Kim, Sären, Erik och Linda och hämta mig så åkte vi ett varv. Sen släppte vi av Linda hemma hos någon så hämta vi Tony istället så åkte han med några varv. Vid elva tolv ungefär så ville Erik hem så då skjutsade vi hem honom, när vi kom tillbaka till Askersund igen så hämtade vi Häst så åkte han med oss resten av kvällen. Vet inte riktigt när jag kom hem men kul hade jag iallfall!




14 OKTOBER (3)

Hann med halv tre bussen hem idag. Typ direkt när jag kom hem så kom Kim, Erik, Sanna och hennes kompis och hämta mig så åkte vi hem till Kim och släppte av Sanna och hennes frieend. Så åkte vi tillbaka till Askersund igen, efter ett tag släppte dom av mig hos mig så jag fick äta så när jag var klar kom dom och hämta mig igen så åkte vi ut till Marre och hämtade henne :) Då åkte vi hem till Kim och var där ett tag. Sen åkte vi hem till Maier och hälsa på han en stund, sen hämtade vi Camilla och så åkte vi till Rönneshytta och prata med Anton och nåra. När vi hade gjort de åkte vi tillbaka till Askersund igen och så åkte vi runt på några konstiga vägar och nyss kom jag hem :) Ska väl snart sova men är ju ledig i morgon så kan ju sova lite längre än vad jag brukar så wtf!


14 OKTOBER (2)

Jag säger som Hanna:
Cause the girl that you want, She was tearing us apart

14 OKTOBER

Sitter med Hanna i bibblan nu och har turism men vi är klara så nu vet jag inte vad vi ska göra, hoppas på att få åka hem ;) Jag är aaaaaaaaaas hungrig. Hanna är så törstig så hon fattar ingenting längre.... synd! :)

13 OKTOBER (3) GODNATT

Nu säger jag godnatt!


13 OKTOBER (2)

Har inte gjort ett skit idag, skönt det. Nu sitter jag och kollar på paradise hotel, haha. Efter det blir de duschen och sen ska jag sova, är as tröttt :(




13 OKTOBER

Kom nyss hem.
Idag hade jag sovmorgon till halv tio, skönt. Fast var hur trött som helst i morse ändå. Dagen började iallafall med turism sen idrott (som jag inte va med på för hade ont i huvudet och så), mat och sist svenska och engelska. Men fick sluta tidigare eftersom att vi kolla på film förra gången och de drog över på tiden. Så hann med halv tre bussen. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Snart ska jag iallafall äta, är superhungrig.


bild från i lördags; Billy och Erik!


12 OKTOBER (2)

Efter skolan följde Marre med mig hem, vi käka tacos like allways. Sen gick vi och mötte Hanna så gick vi en sväng, så satt vi på ica ett bra jävla tag också. Men de var bara roligt ;) Sen kom Marres mamma och skjutsade hem oss så kom nyss hem och nu ska jag kolla på paradise hotel.


12 OKTOBER

Sitter i datasalen nu men har ingenting att göra.. Snart blir de mat och sen småföretagade och så halv tre bussen hem! Göttt


11 OKTOBER (2)

Skolan idag var helt okej :), på idrotten var vi i gymmet och fick testa på alla maskiner. Det är nog den ända roliga som finns att göra på idrotten tror jag. hehe! Slutade lite över tre och då blev de bussen hem och då följde ju Marre med mig hem, och nyss åkte hon! Nu ska jag kolla paradise hotel och efter de duscha, sen sova!

Råka göra så de vart fet stil och as stort men får inte bort de nu :o hah


11 OKTOBER

Marre hängde med mig hem idag så vi har käkat taco och sen försökt gör matte men de är as svårt, så nu skiter vi i det och ska äta chips, gurka och dipp isället! Hon ville ju de och jag håller bara med..

 

Nu får ni sluta för jag orkar inte mer! hahahhhhh


10 OKTOBER (2)

Har legat i min säng ungefär hela dagen, gött. Snart ska jag stänga av datorn och sova tror jag, lär jag behöva om jag ska orka upp till skolan i morgon. Fast jag vill inte dit, nej de vill jag verkligen inte. Men den här veckan går jag och Marre bara fyra dagar, vi två är lediga på fredag. Gött de, fast ja ändå inte..

 

Men jag skriver mer i morgon istället, orkar inte nu hejdå.


10 OKTOBER

Ligger i min säng nu och är lite halvdöd, astrött är jag. Men snart ska jag äta och sen får jag se vad jag ska hitta på idag.

 

Igår kom Marre till mig, då gick vi till ica direkt och sen mötte vi Hanna och så hem till mig igen. Efter en stund kom Häst och hans pappa och hämtade oss så skjutsade dom oss till gruvan, till Camilla. Vi var hos henne till hon hade fixat klart sig och sen skjutsade Eskil mig och Marre på moppen ner till kiosken och sen hämta han Hanna och Camilla. När dom kom gick vi upp till Pungh där han, Kim och Erik va. Efter ett tag kom de några fler dit men jag vet inte vad dom heter, haha. Men kul var det. Vid ett- halv två kom Anton och Sären och hämta mig, Marre och Hanna så drog vi in till stan och var där ett tag. Sen skjutsade vi hem Marre, sen Hanna och sen skjutsade dom hem mig så va hemma runt halv fyra, då blev de sängen!


9 OKTOBER (2)

Nyss kollat Kenza & Tyra show, de dög väl. Blir att sitta här ett tag till innan jag går och duschar!


9 OKTOBER

Var hos Marre en liten stund igår med henne och Hanna. Sen skjutsade Morgon oss till Emil där han, Häst, Johanna, Josefin, Nina, Henka och Laayen var. Där blev det att vara några timmar sen åkte jag och Marre med Ida in till Askersund så var vi där ett tag och sen åkte jag, Marre, Robin, Dt och Eskil mot Zinkgruvan fast vi släppte av Eskil i Åmmeberg. Vi åkte hem tll Pungh där det var lite folk. Runt halv fyra-fyra typ så åkte jag, Henke, Dt och Säären hemåt så blev de sängen! Men kul hade jag iallafall!!


Marre och Henka :)


jag och honneyysistaaah :)


Häst och Marrre :)




hooos pungh


8 OKTOBER

Har suttit i bibblan vid datorn typ hela dagen idag. Först gjorde jag, Marre och Hanna klart några uppgifter och sen kolla vi på kungarna av tylösand ;) Sen satt jag och Marre i klassrummet ett tag tills vi skulle stå och sälja. Vi fick stå från halv fyra till typ halv fem, det var skapligt skönt att slippa stå till sex. Så kom nyss hem och nu ska jag äta och fixa mig sen drar jag och Hanna UT till Marre så får vi se vad som händeer ikväll! (D)


7 OKTOBER (4)

Hejhej.
Jag och Hanna gick runt stan typ två gånger och sen hämta pappa mig hemma hos henne vid sju. Nu sitter jag vid våran nya dator som jag inte har testat än, haha. Även fast vi haft den ett tag, men det funkar bra tycker jag. Mycke snabbare än bärbara. Min dator på mitt rum funkar ju inte änns längre, tror den går att starta men sen går de inte längre, fast jag har ju inte startat den på några månader men wtf. Vill ha en ny, en egen bärbar. Trodde ju att vi skulle få de av skolan för de prata dom om när man var där och lyssna när man gick i nian, men så verkar det ju inte bli..


I morgon har jag sovmorgon till klockan elva, väldigt skönt. Fast istället får jag vara i skolan mycke längre, mindre roligt. Våran klass ska stå på Hallsbergs marknaden och sälja grejer, och jag, Marre och My har sista tiden. Från fyra till sex, fyfan vad träligt. Men ingen i klassen ville stå då så vi var snälla och ställde upp! Men våran lärare sa att om de är dåligt väder så brukar dom flesta som står på marknadenpacka ihop sina grejer vid halv fem-fem, så det får vi hoppas på. Eller att dom andra i klassen hinner sälja slut på alla grejer innan vi ska stå så vi kommer hem tidigare. För på kvällen sen är de ju party som gäller. Jätte taggad är jag!!

Nu har jag skrivit rätt mycke men jag har tråkigt och de va as kul att skriva på det här tangent bordet, haha. Vet inte varför men de var de iallafall ;)


Sitter och lyssnar på denhär låten, haha. För bra :*


7 OKTOBER (3)

Nu går jag och möter Hanna och sen går vi en sväng :) vi hörs, bye


7 OKTOBER (3)

Nu går jag och möter Hanna och sen går vi en sväng :) vi hörs, bye


7 OKTOBER (2)

Tog kvart över tolv bussen hem idag. Jag och Marre gick av vid busstorget så gick vi till Sjöängen och prata lite med Danny, han är för rolig! :) Sen skjutsade Marre och hennes mamma hem mig. Nu blir de nog att kolla kungarna av tylösand så man blir ännu mer taagggad på party i morgon! ;)


7 OKTOBER

Är i skolan nu men jag skulle aldrig gått dit. Har blivit misshandlad hela dagen. Först så stängda Hanna dörren i huvudet på mig, sen dunka Eskil mitt huvud i bordet. Och nyss så knäa Marre mig i magen, fast de va Eskils fel. Men nu börjar jag, h eeeeej

6 OKTOBER

Blev halv tre bussen hem idag med Hanna och Marre. Vi gick hem till Hanna och åt och sen bakade vi snickers, så sminkade vi Hanna och sen fixa håret på henne, riktigt läckert! Lite senare på kvällen gick vi ut en sväng men de var jävligt kallt så det blev inte så länge. Vid åtta hämtade pappa mig och då blev det duschen, nu sitter jag här och känner mig inge bra. Har mensvärk som fan och är yr i huvudet. Får se om de blir någon skola i morgon..


5 OKTOBER

Sitter och har data nu, de är träligt. Jag vill hem, har så jävla ont i magen och huvudet :( Får se om jag stannar eller åker hem. Aja nu ska vi fortsätta med det här sen blir det att äääta. Pusss.


3 OKTOBER (2)

Nyss duschat. Var ute och gick en sväng med Hanna förut och prata om igår och så :) Trevligt. Snart tror jag att jag ska sova för jag är grymt trött, men vi hörs i morgon. Pusss



3 OKTOBER

Idag har jag varit heeelt seg. Men var iallafall på marieberg en liten sväng men det var inte länge, annars har jag bara legat i soffan och kollat tv.

 

Igår blev det hem till Clara med Marre, Hanna och Camilla. Sen var de lite mer olika folk där hela tiden. Var riktigt roligt! Vid tre så skjutsade Kim, Erik, Jocke, Krull och Erik hem mig och Linus till mig så sov han här.



mikaela, hennes boyfriend och hanna :)

hanna och camilla :)

Det var dom ända bilderna jag tog igår. ;o


2 OKTOBER (2)

Har varit hemma ett tag nu så sitter och glor på tv, snart så kommer pappa hem med pizza så blir de att käka och sen duscha och fixa sig typpp :)


2 OKTOBER

Sitter i bibblan nu. Jag och Marre har fritid till halv ett sen ska vi stå och sälja fika, blir nog alla tiders. Vårat pass är slut halv två och då får jag skjuts hem av Marre och hennes föräldrar. Så blir det fixa sig och på kvällen paaaaaaarteeey. TAGGGGGGA!  (d)

1 OKTOBER

I skolan idag lyssna vi på en som prata om hennes företag och sen jobba vi med öppet hus som är i morgon. Slutade två så blev halv tre bussen hem så följde jag med Marre till hennes brors jobb och gick på toa, haha. Sen kom min bror och hämta mig så skjutsade han hem mig. Nu sitter jag här i soffan och tänkte kolla på kenza och tyra show som var igår :)

 

Ikväll blir de mys med Marre, Clara och Hanna! ♥


RSS 2.0