30 NOVEMBER (5)

Hur kan man änns ta åt sig och bli ledsen?

old picture


30 NOVEMBER (4)

Kom hem för en liten stund sen. Vi har inte gjort så mycket men det var kul ändå :) nu blir det lugnt.

:|


30 NOVEMBER (3)

Hemma nu. Skola gick braa. Men jag och Marre va lite sega på matten haha! Men det löste sig tillslut, eller?

Ska äta lite nu iallafall. Senare ska jag va med Marre, Kim och Erik? :)


30 NOVEMBER (2)

Närking och het, jo tack jag vet, snygg och läcker, tack det räcker. Närking och smart, så uppenbart. Alla vill se oss falla, men vi slår sönder dem alla.Tre ord räcker, jag föddes läcker! Närkingar är heta, det ska alla veta!


30 NOVEMBER

I skolan nu.

 

Igår kom Marre, Sandra, Kim och Krull och hämta mig så åkte vi till sleven sen till gruvan. Då släppte vi av Sandra hos Emil och sen åkte vi hem till Krull och va där ett tag. Sen åkte vi och köpte bil åt Krull sen hem till Kim så var vi där ett tag :) Lite över nio kom min bror och hämta mig och Marre så skjutsade vi hem henne och sen blev det hem och sova!


29 NOVEMBER (2)

Typ nu så kommer Marre och Kim och hämtar mig så blir det att vara med dom en stund! :)


29 NOVEMBER

Idag var de skoola. Började med engelska, data och så idrott som jag inte va med på. Efter de mat, haha faan! Sen matte och sist fick vi tillbaka småföretagande provet och jag hade ett halft poäng över G, alla tiders! Så gick vi igenom provet också sen blev de halv tre bussen hem. Idag vet jag inte vad som händer.


Btw sovmorgon i morgon, sen ledig på onsdag GÖTT!


28 NOVEMBER (3)

Nu ska jag äta lite sen går jag och lägger mig, sjukt trött.. gonatt

 

bläääää på allt bah


28 NOVEMBER (2)

okej okej.


28 NOVEMBER

Igår gick jag och mötta Hanna vid ica och så gick vi hem till Clara. Vi var där ett tag sen kom Kim och Erik och hämta oss så åkte vi lite i stan sen åkte vi till gruvan och åkte runt lite och så hem till Kim en liten sväng. Sen åkte vi hem till Pungh så blev det att vara där med massa folk hela kvällen :) Blev så att jag, Hanna och Clara råka somna där så imorse vid halv nio kom pappa och hämta oss så skjutsade vi hem Clara, och jag och Hanna åkte hem till mig och åt lite och sen skjtusade pappa ner oss till övningskörningskursen. Den tog 2 och en halv timme, men det kändes faktiskt inte så länge så det gick bra. När jag kom hem åt jag och sen har jag sovit tills nu, sköönt.

Kul hade jag igår iallafall! :)



27 NOVEMBER (2)


Nu ska jag dra och va med dom här puddingarna ♥
tjeee


27 NOVEMBER

Kom hem från farmor och farfar för en stund sen, har varit på kalas. Farfar fyller 75 år idag :)

 

Igår kom Marre hit, vi åkte till Häst så var vi hos han till nio ungefär för då skulle han till parken. Då gick vi till ica och sen hem till Hanna där hon och Camilla var. Sen fortsatte vi hem till Jesper där det var folk hela kvällen :) Kom hem vid två-tre.  Kul kväll! :)








26 NOVEMBER (2)

Nu kommer Marresistaah hit, sen går vi och möter Hannapoo och Camillafjolla sen blir det partaaaj! :)


jag vill ha sommar


26 NOVEMBER

Det är inte ofta man kommer hem halv fem från skolan en fredag...

 

Idag i skolan hade vi delat upp klassen i två grupper. På förmiddagen skulle ena gruppen få skylta lekia i Hallsberg och på eftermiddagen skulle andra gruppen få skylta lekia i Kumla. Jag var i den andra gruppen. På förmiddagen hade vi en lektion där vi prata om drömmar. Tio i tolv tog vi tåget till Kumla. Men våran lärare var inte med på tåget och hon var inte vid lekia när vi kom dit heller. Så vi tänkte vänta en stund och sen dra om hon inte kom? Men då tror jag hon hade pratat med några andra i guppen att hon skulle komma sent så vi fick börja utan henne. Vi blev klara vid två typ och då fick vi sluta. Men tåget till Hallsberg gick inte förens tio över tre så jag, Hanna och Marre gick och köpte godis ;) Sen gick vi till tåget men då var det aaaas mycke försenat så vi fick sitta och frysa till halv fyra. Och då skulle vi ta nya biljetter för våra hade gått ut så jag och Hanna kastade våra, men så fick vi inte ut några nya. Då fick vi panik men så gick vi till en annan atomat och då fick vi ut nya. Så åkte vi till Hallsberg och där hämtade Marres bror oss :)

 

Nu ska jag ta de lite lugnt, sen fixa mig och sen va med giiirlsen (D)


25 NOVEMBER (2)

Btw, fick tillbaka mitt turism prov idag och jag klarade det! Småföretagande provet jag gjorde idag kändes rätt bra, så hoppas på ett G där med.

 

Har inte gjort någonting sen jag kom hem, eller ja, legat i sängen. Som jag gör nu med :) Men ska väl alldeles strax gå och duscha och sen kanske gå och lägga sig och sova?

jag och hanna i skolan i måndags


25 NOVEMBER

Slutade så jag hann med halv tre bussen hem idag, skönt! :)

Vet inte vad jag ska hitta på idag, antagligen ingenting, hehe.


24 NOVEMBER (3)

Har varit hemma ett tag nu :) Sitter och glor på tv men ska väl snart ta tag i småföretagandet, har prov i det i morgon,blä!


24 NOVEMBER (2)

Från klockan ett till tre idag ska vi ha svenska och jobba med en berättelse. Jag har skrivit om när jag var vittne.  Men jag är klar med de nu så ska åka hem halv tre tror jag. Om Marre är klar, ska gå och kolla det nu :)

uuuusch vad ont i halsen och huvudet jag har, döö på det!!

24 NOVEMBER

Uvecklingssamtalet igår gick fint! Efter det åkte jag direkt hem till Marre så var vi hemma hos henne en stund. Sen kom Pungh och hämta oss så åkte vi och sladda liteee! Sen åkte vi hem till honom och kolla på film och vid nio skjutsade han hem oss :)

Nu sitter jag i bibblan med Marre och Eskil. Började klockan nio idag med en föreläsning som höll på till elva och nu har vi idrott men är inte meeed.

pösss

23 NOVEMBER (2)

Jag kunde ha haft världens sovmorgon i morse. För första lektion skulle alla göra klart sina projektarbeten men det va ju min grupp klar med. Så den ända jag och Marre har gjort idag har varit att bara gått runt och glott, skoj. haha :) Efter datan så har jag mat, smårföretagande och sist matte. Klockan fem idag ska jag på utvecklingssamtal, blää!


23 NOVEMBER

Sitter i skolan och ska ha data nu, tråååkigt. Jag är trött och vill heeem!

 

Igår när Linus kom så kolla vi på tv och prata. Sen kom Mattias och Emil och hämta oss så åkte vi runt med dom ett tag, sen hem till mig igen och då kollade vi på en film och sen åkte han hem och då sov jag :)


22 NOVEMBER

Skolan idag var helt okej. Fast hade jätte ont i huvudet och halsen :( Har hostat hela natten oxå, jobbigt. Pratade med idrottsläraren idag och han sa att jag hade fått ig varning igen, illa. Gjorde klart projektarbetet i småföretagande idag med, skönt det. Slutade vid tre och då gick jag och Hanna och köpte choklad och chips och så blev det halv fyra bussen hem.
Snart kommer Linus hit så ska jag va med honom :)




21 NOVEMBER (2)

Nu ska jag sova som aldrig förr, godnatt.


21 NOVEMBER

Idag blev det att åka till marieberg med mamma :) Jag köpte två tröjor, två linnen, tights, mascara och puder. Sen kommer jag inte ihåg om det var nått mer. När jag kom hem gick jag och mötte Hanna så gick vi en sväng, trevligt! :) Kom hem för en stund sen så nu blir det duschen och sen lugnt. Usch skola i morgon...


20 NOVEMBER (5)

Har varit hemma ett tag nu.

 

Jag och Marre gick till Hanna så satt vi hemma hos henne och prata ett tag, så gick vi ut en liten sväng sen åkte vi hem. Trååkig lördag kan jag ju bara säga, så jag går och lägger mig och sover nu, GODNATTTT!


20 NOVEMBER (4)

Det jag fick igår av familjen och släkten :)

två väskor
parfymer
pengar
ram som ett hjärta som det är en liten text i
klänning
tunika
linne
kofta
tjocktröja
armband
hårspray
lösnaglar
tvål till ansiktet
deo
hårfärg
rouge borste
sånna där man tar ögonskugga med
mascara
bhar och trosor
tights
vantar
choklad
dipp
film
örhängen
presentkort

Kanske har glömt skriva någonting, men jag tror faktiskt inte det :)











i hjärtat står det:
Skönhet är bortslösad på unga personer

som inte vågar lite på den förrän den är borta.


20 NOVEMBER (3)



Har inte alls sovit många timmar i natt så jag är döö trött. Funderar på om jag ska sova en stund, äta eller duscha. Svårt val..


20 NOVEMBER (2)

Jag och Clara åkte till Marre vid sex igår så började vi dricka lite. Efter ett tag kom Häst dit och sen Hanna, och då åkte vi och hämta Camilla och sen drog vi hem till Emil där det var lite folk. Blev att vi var där hela kvällen och det var super roligt! Mamma kom och hämtade mig och Marre vid fyra så skjutsade vi hem henne och så åkte vi hem och då blev det sova.

Men det blev verkligen en lyckad födelsedag! :D


jag

 jag och clara :)

marre och häst :)

johanna, marre och clara :)

clara :)

jag och kim :)

marre, emil och erik ;) haha!

marre och jag :)


20 NOVEMBER



Är med Linus nu.
Berättar om igår lite senare för nu ska vi nog kolla på film. Ikväll ska jag vara med Marre så ska vi hitta på något fränt :)


19 NOVEMBER (3)

Nu är jag och Clara hemma hos Marre. Vi sitter och dricker lite, får se vart vi tar vägen ikväll. Tjaooo :)






bjusss


19 NOVEMBER (2)

Nu ska jag duscha och fixa miiiig.


Vid tre kommer farmor, farfar, mormor och morfar hit och firar mig och vid fyra kommer Frida och hennes familj hit :) Och vid sex-sju så drar jag till Marre med Clara och Hanna och sen ääääääre party all night (d)


19 NOVEMBER. MIN FÖDELSEDAG!!

SEXTON ÅR IDAG DÅRAA!! (D)(D)(D)


18 NOVEMBER (3)

När jag och Marre ätit gick vi till Häst så satt vi hos han och kollade på gossip girl och pensionärsjävlar, haha. Sen åkte vi till grillen och träffa Johanna och Emil :) Sen åkte vi och handla och så hem till Häst och kolla på lite olika program. Sen åkte vi och fixa lite grejer så skjutsa hem Marre och sen skjutsade han hem mig :) Kom hem lite innan tio och sen dess har jag kollat på tv och sen suttit vid datorn en stund.

 

Om en halv timme är jag 16 år ;) YEAH!


18 NOVEMBER (2)

Tjao.
Fick sluta när vi gjort turism provet, så blev halv tre bussen hem. Provet gick nog inte så bra.. Jag och MarreBarre gick av på busstorget så träffa vi Maier och prata med han en stund, så tog vi Zinkgruve bussen med han till Konsum och så gick hon och jag hem till mig så nu är vi här och snart ska vi käka sen hitta på någee :)


18 NOVEMBER (2)

Tjao.
Fick sluta när vi gjort turism provet, så blev halv tre bussen hem. Provet gick nog inte så bra.. Jag och Marre gick av på busstorget så träffa vi Maier och prata med han en stund, så tog vi Zinkgruve bussen med han till Konsum och så gick hon och jag hem till mig så nu är vi här och snart ska vi käka sen hitta på någee :)


18 NOVEMBER

Hej.

om man gör nått :)


haaahaahejdå

17 NOVEMBER (2)

Läste igenom turismen en gång sen orka jag inte mer.

Nu är Linus här och vi gör inte så mycke, men ska väl försöka hitta på något nu.:) tjarååå



gammal biiiiild
inte äldre då/Linus


17 NOVEMBER

Skolan idag har varit okej. Sista lektionen skulle vi skriva om en ort men det fanns inga datorer lediga så jag, Marre och Hanna fick åka hem så skulle vi skriva det hemma istället. Så det blev halv två bussen hem. Jag och Marre gick av på busstorget så gick vi och träffa hennes kusin en stund. Så kom Marres mamma och hämta oss så skjutsade dom hem mig, och nyss har jag käkat pizza och nu blir det träna på turism provet som jag har i morgon..


16 NOVEMBER (2)

Slutade vid två idag för vi hade ingen matte, så blev halv tre bussen till Askersund. Sen tog jag, Marre och Kim halvfyra bussen till gruvan. När vi kom dit gick vi hem till Pungh en sväng och sen åkte vi hem till Kim och kolla på film och käka chips och dipp. Sen åkte vi lite bil så träffa vi på Maier, Stoffe, Emil och Mattias oxå. Marres mamma hämtade oss vid åtta så kom hem för en stund sen baraaa :) Ska äta nu sen duscha och så soova. Sovmorgon i morgon igen, skönt somfan! Pussgodnatt


16 NOVEMBER

Är i skolan nu och har tråkig data lektion, jag är tröööött! Efter skolan ska jag och Marra vara med Kim tror jag så vi får väl se vad vi ska hitta på då :)

orka!


15 NOVEMBER (2)

Kom nyss in, har varit ute och gått med Clara :)

 

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag väl sova, i morgon har jag sovmorgon till nio så blir tjugo över åtta bussen till skolan, skönt :)


15 NOVEMBER

Har data nu, håller på med en egen hemsida, inte alltför kul. Vet inte när den här lektionen är slut men då har jag idrott, får se om jag är med på den är helt trött. Slutar tjugo över tre och då blir det heem'


14 NOVEMBER (4)

Var ute och gick med Hanna förut idag så fick hon låna min gamla mobil som är helt skadad :)haha. När jag kom hem igen så kollade jag på ung och bortskämd och sen startade jag min stationära dator, den är as seg och internet funkar bara ibland. Men hade bilder att kolla på, endel fina och endel mindre fina, hehe! Nyss duschade jag och nu kollar jag på Harry Potter och halvblods prinsen, efter den blir det sova!


14 NOVEMBER (3)



Den här låten får en att tänka så mycke..


Snart blir de att käka taco och skriva mina bokrecension på datorn så jag kan ta med den till skolan i morgon, senare vad händer då?


14 NOVEMBER (2)



Har läst igenom turismen en gång nu, prov på torsdag.. :(


14 NOVEMBER

Blev en chill kväll igår igen :)

Kim kom och hämtade mig och Marre så åkte vi hem till honom och kolla på house of wax. När den var slut åkte vi och hämtade Clara och Erik så skjutsade vi hem Clara och vi andra åkte till sleven och var där ett tag, var lite folk ute men inte många. Sen skjutsade dom hem mig så kom hem runt tolv tror jag, och då gick jag och la mig och läste ut min bok till svenskan och sen sov jag.

 

Vaknade för ett tag sen och idag blir det lugnt också tror jag, skola i morgon :(


13 NOVEMBER (2)

Nu är BÄSTA Marre här mmm i love her so much :* och snart kommer Kim och hämtar oss så åker vi nog till gruvan :) tjarrrrå


13 NOVEMBER

Blev en lugn kväll igår.

Marre och Kim kom och hämtade mig på kvällen så åkte vi hem till Kim, sen gick vi och Sanna till Pungh, där Wiberg också var. Så satt vi där tills klockan blev halv tolv och Pungh skulle sova. Då gick vi hem till Kim och efter ett tag så kom Basse och Sären och hämtade oss så åkte vi till Askersund, men där sög det snopp. Inga folk ute alls. Var hemma runt halv två-två tror jag? Senare kom Linus och sov hos mig och idag har jag varit med honom och vi har inte gjort något alls. Nu ska jag duscha för ikväll blir det att va med Marre och Kim igen :)


12 NOVEMBER (2)

Har varit hemma ett tag nu så har hunnit äta. Just nu sitter jag och kollar på Lotta på bråkmakargatan, för bra ;) Snart blir de duschen!



12 NOVEMBER

Tjotjo.
Sitter i bibblan nu med Hanna och slutade för en stund sen, men hann ändå inte med halv två bussen för Hanna orkade inte springa till den, så nu får vi sitta här och vänta tills halv tre. skoj? NEJ! Ah sen när jag kommer hem så ska jag duscha lite, äta och ta de lugnt. Sen ska jag va med Marre och så ska vi nog till gruvan och då ska vi hitta på något :)

ps; jag har ett irriterande armbaaaaaaand
puss

11 NOVEMBER

Idag försov jag mig, vaknade kvart i sju.. Så jag tog den senare bussen till skolan så kom lagom till svenskan. Sen hade jag matte och sist turism, och den var fan rolig. Våran lärare garva så mycke så de kom tårar, haha! Tog halv tre bussen hem med Marre & Hanna, så nu har jag ätit och om en stund skulle Linus komma hit en sväng så ska vi hitta på något.


10 NOVEMBER

Efter skolan idag följde jag och sistaah med Kim hem :) Vi käka gurka och dipp, åkte på sladd och försökte hjälpa Kim att plugga men de gick inge vidare. Så hade vi lite snöbollskrig oxå :) Mamma hämtade oss vid halv åtta och typ nu ska jag gå och sova, godnattt!


10 NOVEMBER

Somnade vid halv nio igår, sköööönt! Men var ändå as trött i morse när jag vaknade. Nu ska jag gå och klä på mig och sen ska jag gå iväg mot bussen, börjar ju inte förens halv tio idag :)


9 NOVEMBER

Tio dagar tills jag fyller, längtar!

Skola idag like allways, slutade tre så va hemma vid fyra. Har inte gjort någonting sen dess och tror inte jag ska göra något idag heller. Jävla skit väder är de ute iallafall, fryser ju fan ihjäl och det är massa snö. Orka de nuuu.



8 NOVEMBER(2)

La mig och vila en stund förut i väntan på att Clara skulle bli klar, men det blev hon ju aldrig, så gick upp och kolla på Segemyhr och käka vindruvooor :) Till slut var hon klar iallafall och då gick jag och mötte henne och så kom Krull och Kim så då prata vi med dom en stund och sen gick vi och solade i 30 minuter, sen gick vi en runda. Kom hem för en liten stund sen bara :)


8 NOVEMBER

Hejsan.
Skolan idag var helt ok! Idrotten var faktiskt rolig för en gångs skull, hehe. Fick tillbaka mitt matte prov och de blev ett G även fast jag trodde att jag inte skulle klara det. Logistik provet gick sådär, hoppas på ett G iallafall! Fick sluta tjugo i två idag så kom hem vid tre :) Har nyss ätit och nu ska jag kolla runt lite på datorn, senare blir det att gå ut och gå med Clara och så skulle vi nog sola oxå, skönt!


clara och jag för läänge sen :)


7 NOVEMBER (4)

Idag har jag försökt övat på logistiken och nyss har jag varit med Linus en stund, men nu ska jag sova. Oooorka skola i morgon, nej!


7 NOVEMBER (3)




7 NOVEMBER (2) BILDER

Fredags;

marreee :)

emil och johanna :)

kim och jag :)

Lördags;

johanna och marree :)


7 NOVEMBER

Igår kväll kom Marre till mig och efter en stund så hämtade Kim och Pungh oss så åkte vi runt lite i stan. Sen hoppa jag och Marre över till Anders raggarbil så åkte vi med han, Häst, Johanna och Emil. Vi drog till Brändåsen, sen Örebro och så genom Kumla och Hallsberg så tillbaka till Askersund men där var de dött. Så då åkte vi till gruvan och lämna av Johanna, Emil och Anders så skjutsade Häst och jag hem Marre och sen åkte vi till Askersund och då åkte jag lite med Anton, Lådan och hans tjej så va hemma runt tre och då sov jag :) Men kul hade jag det!


6 NOVEMBER (2)

Du finns kvar men ändå inte, du kommer aldrig försvinna och bli en skugga.
Du finns inom mig men inte nära mig, minnena ler åt mig, de finns alltid kvar.
Vi reser nu i ensamheten men ändå tillsammans.


6 NOVEMBER

Jag följde med till Örebro igår och då köpte jag ett par tygskor :) När jag kom hem fixade jag mig jätte snabbt och sen kom Marre, Kim, Häst och Krull och hämta mig så fixade vi lite och sen åkte vi hem till Kim. Sen drog vi alla upp till Emil så var vi där med lite folk. Lite senare så hämta Patrik oss så åkte jag, Marre, Häst, Kim och Krull in till stan och träffa lite annat folk och sen åkte vi tillbaka till Emil igen. Så var jag och Marre där till fyra ungefär sen gick vi hem till Pungh och sov. Vid halv tio kom Marres mamma så åkte vi hem till Marre och där hämtade pappa mig. När jag var hemma kollade jag på tv och vid tolv idag så somnade jag om igen och sov tills nu :)

Kvällen var kul och snart blir de pizza!!!

Bilder kommer


5 NOVEMBER

Somnade redan vid elva igår :o haha, och vaknade vid tio idag och sen dess har jag läst lite i logistik boken. Snart ska jag gå och duscha och sen får jag se om jag följer med mamma och dom till Örebro eller inte :)


4 NOVEMBER (2)

Somnade förut och sov i ca 2 timmar, skönt så innihelvete. Men vet inte om jag kommer kunna sova i natt nu men de får lösa sig. Kollade igenom logistiken en gång också, men orkade inte mer sen. Får ta tag i det lite mer i morgon :) Nu vet jag inte vad jag ska göra, lägga mig i sängen kanskeee, helt dö känner jag mig.


4 NOVEMBER

Igår skjutsade Tomas mig och Marre till Eskil och Dt så blev de att vara där ett tag. Sen kom Mattias och Tummen så då åkte vi allihopa bil hela kvällen, rätt skoj. Jag sov med Marre och vi kom hem vid ett-två :) Idag har vi varit hemma hos Pungh hela dagen med Kim och kollat på film, men nu är jag hemma. Och nu måste jag äta!!!!


3 NOVEMBER (5)

Nu kommer Marre så får vi se vad vi hittar på ;)


3 NOVEMBER (4)

Jag fyller ju snart år och dethär är lite av de jag önskar mig.
armband plattång pengar löshår



3 NOVEMBER (3)

Nu har jag duschat så ska börja fixa mig lite, sen blir det att va med min vän Marre :)

Måste börja plugga snart också. Har ett prov i logistik på måndag, och de är på 6 kapitel och jag vill helst inte få omprov på det också. Men jag orkar verkligen inte plugga, inget fastnar och jag kan inte koncentrera mig..


3 NOVEMBER (2)

Somnade inte förens vid två i natt, och klockan halv fyra vaknade jag av att telefon ringde.. Men sen somnade jag om igen och sov till tolv typ :) Sköönt! Snart hade jag tänkt att duscha så jag vaknar till lite, känner mig liiite halvtrött sådär. hehee


3 NOVEMBER

Var nyss ute och träffa Kim och Krull en sväng, men nu ska jag nog ta och sova. Guuuuudnatt




haaha saaakna


2 NOVEMBER (3)

När Marre kom hit så gick vi till Häst och mobbade honom för han lukta koskit, haha! Ah, sen åkte vi till Svinnersta och hämta däck och så åkte vi och lämna dom på rejmers. Sen åkte vi och köpte en wunderbaum så de skulle lukta gott hemma hos Häst igen ;) Så när vi kom tillbaka hem till honom så kollade vi på hip hip hora och käka chips och dipp. Sen kom Pungh och hämta mig och Marre så åkte vi hem till honom och kollade på fröken sverige och sen skjutsade han hem oss, så kom alldeles nyss hem :)



2 NOVEMBER (2)

Har inte gjort ett skit idag förutom att duschat, fixat mig och ätit. Men nu kommer Marre hit så blir att va med henne :)


2 NOVEMBER

Förut idag kom Kim och hämta mig, då åkte vi och hämta Clara och sen till gruvan och hämta Erik. Sen hem till Kim där vi begravde en råtta och sen bakade vi kladdkaka. Sen åkte vi till Askersund och lämnade av Clara och sen hem till mig och kolla på Beck, när den var slut åkte vi till sleven så dom åt och sen åkte vi hem till Kim för vi skulle kolla på en film men den hade vi sett så det va tråkigt, då åkte vi hem till Emil och kolla the grudge2 så när den var slut skjutsade Kim och Erik hem mig så kom hem runt halv ett :) Snart blir de sussaa'


1 NOVEMBER (3)

Sitter hemma hos Kim med han, Clara och Erik nu. Vi bakar kladdkaka ;) haha. Sen vet jag inte vad vi ska göra men nått blir de välll, puss

1 NOVEMBER (2)

Lördags då..

Marre kom till mig och efter ett tag kom Kim och hämtade oss, vi åkte lite i Askersund sen till Åmmeberg och så hem till Anders där de var lite folk. När vi varit där en stund så åkte vi till klubben så det blev att vara där hela kvällen typ, åkte några varv i stan också, men det var kul! Vid halv två typ så skjutsade jag, Kim, Erik och Pungh hem Marre och sen åkte vi tillbaka till Askersund så skjutsade dom hem mig. Vid två ungefär så ringde Linus och sa att han inte hade någonstans att sova så han fick sova hos mig. Igår tog jag de lugnt hela dagen och somnade jätte tidigt, sköönt!


marre :)


henka och marre :)


1 NOVEMBER

HÖSTLOV! jävligt skönt.

 

Vaknade för ett tag sen, snart blir det duschen och käka så får jag se vad jag hittar på idag!


RSS 2.0