HEMMA

Hemma från Marre nu.
Haha. Vi har lite taskig fritid så vi satt och dryga med något emo plus Marres kusin, det var skoj ;) Sen så tog vi lite kort som vi alltid gör. Sen gjorde vi inte mycke. Åkte hem vid kvart i åttai allafall, och när jag kom hem duschade jag. Så nu ska jag göra svenska läxa, ska skriva en egen insändare som vi ska redovisa i morgon, och jag kommer inte på något alls att skriva om. Svårt somfan!!

i skolan idag då:
cicci: det är inga kärnor i granatäpple.
andreas: granat äpple är en frukt, ingen grönsak

Andreas är ju så slut så det finns inte ;)

 


HOS SISTAAH


Åhh vad duktig jag var när jag och sistaah öva kemi, VG!!! :D
fast Marre fick MVG.....

30 NOVEMBER

tja.
Idag var det skola like the old times. Gjorde kemi prov och det gick rätt bra tror jag :) När vi sluta så gick jag, Marre och Linnéa hem till Bult och käka kladdkaka ;) Sen vid fyra hämtade Marres bror oss så skjutsade vi hem Linnéa och nu är jag hemma hos Marre. Senare kommer Linnéa också :) Så får vi se vad vi hittar på.

puss

 

29 NOVEMBER

Blev ju åka bil igår med Marcus och Daniel i Örebro med sistaah. Vi hade skit kul hela kvällen :D Så sov Dt hos mig också, och vi skjutsade hem han idag vid fem så därför jag inte hunnit blogga något. Och då åkte jag och mamma direkt till min morbror för han skulle lära mig matte, eftersom jag inte har fattat något, och vi har prov på torsdag. Ah och sen efter det så gick jag ut och gick med My, så jag kom hem alldeles nyss. Men ja, i morgon är det skola igen, och då har jag kemi prov som jag inte kan så bra. Meeeeeen det löser sig ;)

och jag har jätte ont i mitt huvud :(



vadå fylle käk igår elleh? ;)

28 NOVEMBER

Var hos mc igår, mycke trevligt :)

Idag har jag varit hos farmor och farfar, för farfar fyllde igår. Kom typ hem för en liten stund sen bara, men ja.
Ikväll ska jag och Marre plus några till åka 240 till örebro, det blir nice ;)


DAGENS

DAGENS VILL HA: party

DAGENS HAT: ja

DAGENS ATT GÖRA/GJORT: skola, fixat mig, festttt (d)

DAGENS KLÄDSEL: jeansleggings, linne, adidaströja

DAGENS VÄDER: kallt

DAGENS SNYGGING: sistaah
 

DAGENS SMINK: foundation, puder, mascara, ögonskugga

DAGENS FRISYR: toffs

DAGENS KÖP: macka festis

DAGENS GODIS: lite choklad

DAGENS LÅT: eiffel 65- losing you



DAGENS SAKNAD:
marre och linnéa

HEJDÅ

Har fixat mig och så nu, väntar bara på att Marre och Linnéa ska komma hit. Sen ska vi hitta på något kul :)
haj

BÖG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÅHHHHHHHHHHHHHHH! så jävla ledsen man måste bli hela tiden. jag pallar inte.











man fejkar sin lycka, sen skiter man it.

27 NOVEMBER

Hejj.
Fick sovmorgon till halv åtta dig ;) inte dålgt. Så vi tjugo över åtta kom Sandra till mig så gick vi till kyrkan, bara för att det är första advent, på typ söndag? Ah men så satt vi där och hade jätte tråkigt. Sen fick vi rast i en halv timme och sen hade vi tjugo minuters engelska, då vi bara lekte. Så hade vi matte och då gjorde jag ett tal (y) helt kanon är jag. Sen hade vi idrott då vi spela innebandy, vi va 12 st på idrotten, och typ 13 eller 14 i hela klassen, alla andra va sjuka (y) haha. Så hade vi elevens val och då kolla vi på film och sen gick jag hem. Och nu kommer jag få träningsvärk igen, bara för jag sprang på idrotten, åhh vad jobbigt :(

I kväll blir de att va med Marre och Linnéa :)

LÖSHÅR KLART

Nu har jag färgat håret och satt i löshåret ;) Det vart väl rätt bra tycker jag.Men skulle nog behöva klippa det lite, men det tar jag en annan dag. Nu ska jag nog gå ut en liten sväng, pussha :)


26 NOVEMBER

hali halå :) haha, kvarteret skatan.

Skola idag, men jag gick hem efter andra lektionen. Hade jätte ont i huvudet och kändes som jag hade feber.. Men nu känns det lite bättre efter ett par alvedon, men är grymt trött.

Igår då så åkte jag och mamma till marieberg och prata om löshår hos en frisör, men man kunde inte köpa håret där så vi fick åka in till Örebro och köpa det, sen köpte jag uggs och hårfärg. Sen kom vi hem runt sex och då åkte jag till mormor och träffa Dt ett tag.

Nu så hade jag tänkt färga mitt hår, eftersom att löshåret och mitt inte är samma färg, så får hoppas det blir det nu! :o Sen ska jag och mamma fixa lite med det där, så får jag hoppas att det blir bra ;) Men vi hörs sen? jaja, hejdå


 typ så ser det väl ut, fast rakt

..

Men med dig var allt på riktigt,
ingenting var fel,
förutom att jag inte dög
och blev sårad en
hel del.



25 NOVEMEBER

Igår så gick ju jag och Marre ner till Linnéa där vi kollade lite på tv, sen kom Bult så åkte vi till Askersund och käka pizza, sen köpte vi massa goids. Så åkte vi till Zinkgruvan på nån mörk väg, så stannade vi där och prata :) Så var vi där ett tag, sen så skjutsade Bult mig och Marre till mig så var vi här ett tag sen kom Marres mamma. Sen så hade ju mina gratis sms tagit slut, och jag skulle inte få nya förns den 6 december. Så jag bytte till halebop, haha. Så nu har jag gratis igen ;) Sen somna jag vid typ halv tolv och det var inge bra..

Men idag då, så var det skola som vanligt. Fast Marresistaah var sjuk :( På engelskan fick vi skriva en uppsats, och det var fan as svårt. Men vi slapp so;n då. Så vi hade 1 och en halv timmes rast, det var skönt! Så halv ett fick vi ta svinsprutan :( Och jag va livrädd.. Men syotanten hjälpte mig ;) haha. Sen hade vi livsviktigt i 20 minuter sen fick vi sluta :) Och snart ska jag och mamma åka till Marieberg.


;)

Nu ska vi gå ner till Linnéa, sen ska vi nog in till Askersund och käka pizza ;)

hajjjj


24 NOVEMBER

Hej hej bloggen ;)
Skola idag som vanligt, eller nej. Vi hade tema dag och det sög!!! Men vi fick iallafall sluta halv tre och då hämtade pappa mig, Marre och Linnéa på tullplan. Så skjutsade vi hem Linnéa sen skjutsade han oss till Marre så nu är jag här. Och hennes kusin är här också, och jag är jätte rädd.. :( Och Marres bror fyller idag också, så grattis på han.
Men iallafall, jag vet inte vad vi ska hitta på idag. Marre bara tjötar om att vi ska va med nån, men jag fattar inte varför? Hon är ju med mig :((((( aja, vi får se vad som händer.
haj


23 NOVEMBER

Idag är jag med Sistaah! <3

:)

Marre kom till mig vid typ sju, så var vi här ett tag. Sen gick vi hem till Robin och kolla på tv, sen gick vi till ica och köpte cola sen hem till honom och kolla på livet är en schlager. Sen kom Patrik och Jonas dit, sen när filmen var slut så gick jag och Marre ut. Eller vi gick till torget sen till lilla ica där vi träffa Dt ett tag. Sen kom Gögen och hämta oss så åkte vi en sväng med honom, sen så sa han åt Robin att åka på flaket, så åkte vi somfan med han på ;) HAhhah as kul vare. Sen skjutsade han hem oss och då var Robin skapligt arg ;) Det sista man hörde innan dom stängde dörren var " JAG HATAR DIG" hahah. Iallafall, så åkte Marre hem vid tolv. Och jag har suttit här sen dess, men jag ska väl alldeles straxt gå och lägga mig :)

MY :D

Var ute och gick en sväng med My, jätte skönt att träffa henne igen. Men nu är jag hemma igen och ska snart fixa mig.



jag orkar inte det här, fan


21 NOVEMBER

Blev fest hos Maier igår, eller ja fest och fest. Var inte alls många där. Men det var väl kul ett tag. Men sen skulle jag, Marre och Dt åka in till stan. Men då skulle inte Marre ha någon skjuts hem sen så hon åkte hem och jag och Dt åkte hem till mig. Så sov han här och åkte nyss hem. I kväll blir det sistaah! <3


vi är bra på att dölja det

!!

fifan vad svag jag känner mig, eller vad man ska kalla det. känns som jag kan börja tjuta när som helst, för minsta lilla sak. åh, jag orkar inte.
det ända jag vill är att ha KUL!

20 NOVEMBER

Hemma nu. Dagen började med slöjd, tråkigt som vanligt. Sen engelska där vi gör nått test till nationella proven. Sen lång rast och så matte då vi inte gjorde nått eftersom våran vikarie inte fattar något :) sen åt vi och så hade vi idrott fast teori, så kolla på film och grejja. Sen så var de elevensval, då åkte vi bil med Petter. Så vi åkte till Åmmeberg och sen Hammar och så hem, så skjutsade dom hem mig. Så ja nu är jag hemma tjugo minuter tidigare, gött ;)
Vid halv fyra tror jag det va så ska jag klippa mig, JAG VILL INTE!!!! Men måste verkligen, har nästan inge hår kvar för det är så slitet.. :( Så efter det kommer Marre och Linnéa och käkar lite hos mig, sen ska vi till Maier på fest i think :')

GODNATT

Godnatt. :)
Fast innan jag sover kan jag berätta lite om idag. Farmor, farfar, mormor, morfar, morbror och mina småkusiner kom till mig vid fem, vi fika och jag fick presenter :) fick massa bra grejer: pengar, kläder, smink, parfym, spegel, armband och en jätte söt present av Marre fick jag i brevlådan :) Fan vad förvånad jag blev, hihi, tack sistaah <3 plus lite mer saker men jag kommer inte på dom nu, haha. Sen vid sju typ följde jag med mormor och morfar hem så kom Dt dit. Så var vi där till nio så kom mamma så åkte vi hem till Dt och kolla 740in, haha. Sen åkte jag och mamma hem :) Och nu är jag jätte trött så jag ska sova, så godnatt again


19 NOVEMBER

MIN DAG IDAG!!!!!!:DD

Igår så kom Dt till mig, då fick jag chokladhjärtan, lott och **** ;) tack för de typ :)

Sen i morse när jag vakna så fick jag lite presenter av mamma och pappa, och sen bar det av till skolan och dagen var helbra. Tills jag kom hem, då blev det inte så bra. Men nu är det bra igen och nu ska de vara en bra födelsedag, precis som det ska va! och inge tjut förfan.. aja, nu kommer farmor och farfar, sen snart så kommer mormor och morfar, sen kanske mina kusiner. så vi hörs sen, puss <3


I MORRRRRRRRRRN

Åh fyfan vad jag längtar tills i morgon, jag fyller ååååååååår :D fifan, 15 år ;) ;) grattis till mig själv :)

ONT! ONT!

Dom här ställena har jag ont på: foten, knät, armen, tungan, benet, handen och röven..Plus att jag mår dåligt innombords också :(

Marre har också ont på massa stället plus inombords. Så vi tycker väldigt synd om oss själva, ni lär också göra det.



:| <3



You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

18 NOVEMBER

Skola idag, trött som fan var jag. Men jag och Marre hade det kul iallafall, även fast vi var deppiga :( böhöhö.. Vi fick sluta tidigare också, bara för att vi ville ha ledigt för att vi var i Örebro igår. Så vi slapp livsviktig och fick sluta vid ett isället för kvart i två ;) Då hämta mamma mig så åkte vi till "stan" och fixade lite, sen gick vi till typ alla frisörer som finns i Askersund för jag måste verkligen klippa mig.. Så jävla äckligt slitet hår har jag. Men det fanns inga tider, så det blir på fredag istället. Så jag kom nyss hem alltså. Ska snart äta lite sen vet jag inte vad jag ska hitta på :)


17 NOVEMBER

Hemma nu, eller kom hem för en halv timme sen kanske.
Men iallafall, idag hade vi itv och studietid(vill säga fysikprov) och det gick skit dåligt. Efter det hade vi typ en timmes rast sen åt vi och så vi elva tog klassen bussen till Örebro. Där fick vi 45 minuter på oss att göra vad vi ville, så jag, Marre och Linnéa plus endel till gick till mcdonlads och käka ;) fast vi åt ju inget.. Sen skulle vi kolla på rättegång och vi kolla på nån misshandel, men jag tror fan inte att det var som hon sa. Jag tror på honom, så hejja ;) Det kolla vi på i typ två timmar, sen GICK vi till gustavsvik. Där vi bada, var kul i början men sen tröttna man ju. Så jag och Marre gick och duscha och basta vid lite över fem. Så vid halv sju var André klar så då fick vi tre sitta och vänta på mamma ett tag, sen åkte vi hem. Så släppte vi av André vid netto och Marre följde med mig ett tag, eller hon åkte hem nyss. Och mamma har handlat presenter till mig idag så det kolla jag på ;) hahha. Testa tillochmed :D En vit jacka ska jag få, den va fin :) hihi. Nä fyfan vad trött jag är, ska nog lägga mig snart. gosdnatt


LINUS RAGNAR GUSTAFSSON

Ah, det är han jag var med idag. Och han är lite slut, men han duger ändå :) hahaha ;) ne nu var jag taskig, förlåt...

aja, ska iallafall gå och lägga mig nu. Men vi hörs i morrn kväll då :) pusskramhejdå

RIVERSIDE



men sluta dåååååå.

hahahha klockrent! Marre fattar ju i allafall det ruliga :)

NAJS, JAAA!


DAGENS

DAGENS VILL HA:
cola
DAGENS HAT :
att cafeterian blåste mig på en tia :o
DAGENS ATT GÖRA/GJORT :
skola, va med dt
DAGENS KLÄDSEL:
mjukisar, linne
DAGENS VÄDER:
regn :(
DAGENS SNYGGING:
han i a cinderella story :DDD
DAGENS SMINK:
foundation, puder, mascara, ögonskugga
DAGENS FRISYR:
toffs
DAGENS KÖP:
macka, festis, tuggumi, cola
DAGENS GODIS :
lite choklad :(
DAGENS LÅT :
du är den som jag vill ha ;)
DAGENS SAKNAD :
pappa :o

<8

Idag har Dt vart här och lekt med mig, trevligt :) Men han åkte vid nio och nu kollar jag och mamma på "mamma till en mördare" rätt intressant faktiskt, borde ni kolla på. Snart ska jag väl lägga mig, är jätte trött. Men inte så konstigt som jag har sprungit runt idag.. haha. I morgon blir det att ha två lektioner i skolan sen åker min klass till Örebro, först lite fritid typ, sen tinget och sen gustavsvik :') Det blir nog gryyyyyyymt!

Marre jag finns alltid, baby <8


16 NOVEMBER

HEEEEEEEJ MARRE LOVES ME!!!!!

Är i skolan nu, har svenskengelska eller spanska eller vad jag har.. :) Sen har vi svenska tror jag, då ska Andersjävel läsa upp min och Marres sämsta ide till innebandynatts tröjorna... Helvete typ. den suger. Anders putta mig förut, misshandel.. Hoppas du läser det här Anders... inte kul anders, inte alls. Förstår mig inte på dig, hur du kan göra såhär mot mig anders. fan dig anders. Nu ska jag gå och röka mitt på skolgårn!!!!! Så anders blir ännu argare. Ja det ska jag fan. HEJDÅ
ARGGGGGG PÅ ANDERS; JA!!!!!!!!!!!

:)

Marre sistaah kom till mig förut, vi prata och så. Sen efter en stund kom Bult och John och hämtade oss så åkte vi till Hammar, så gick jag och Marre hem till henne och dunka musik. Sen mötte vi Linnéa och prata med henne en stund, sen köpte vi choklad :$ så gick vi hem till John och kolla när han och Bult körde tvspel. Sen kom Marres bror och hämta oss så åkte vi ner till hammarsskola och träffa Peter en stund, sen gick vi hemåt Marre men då kom Bult så då åkte vi med han till Askersund för han skulle träffa Mika typ, så jag och Marre satt i bilen i typ en timme. Sen körde han hem mig och han och Marre åkte väl hem tror jag, så jag kom väl typ nyss hem. :)


så jävla svårt

15 NOVEMBER

Nu är jag vaken. Ska snart åka till farmor med pappa och fika, sen ska jag plugga sen kaanske va med sistaah. Men det märks. Nu ska jag iallafall duscha, pussochhejleverpastej

TRÖTTTT

Jag och Marre gick ut vid typ halv nio, så satte vi oss i busskuren vid ica och tråka. Är ju inge folk ute ju.. Men iallafall, vi smsa Hanna och fråga om hon hade digestive och såndär god ost, och det hade hon. Så vi gick hem till henne och åt det och prata och så. Sen satte vi oss och kolla på film. Men jag och Marre var så jävla trötta så höll på att somna, så vi gick hem till mig vid elva. Så åkte hon hem alldeles nyss. Och jag ska väl snart sova tror jag. så typ godnatt

SISTAAH TOONIGHT

Snart kommer sistaah till mig <88 Vet inte vad vi ska hitta på men det blir säkert något bus ;)

VISSSTE DU?

 

visste du det här om tjejer?

- när hon kollar på dina läpper så vill hon kyssa dig..
- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin!
- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..
- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms / msn vill hon prata med dig
- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..
- när hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!
- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör..
- hon älskar när du skriver  "godnatt älskling" på kvällen..
- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..
- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..
- om hon har en ny tröja säg att den är fin ..
- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser..
- när ni är bland folk, håll henne i handen..
- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..
- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..
- ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår..
- nu när du läser det här så finns det bara en som du tänker på
..


14 NOVEMEBER

Vaknade för en timme sen ungefär. Blev iallafall fest hos mc igår, mycket trevligt :) Kom hem runt ett för jag mådde inte så bra, menja. Kul vare!
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, det määäärks.


PAAAAAARTY

Kom nyss in igen. Jag, Marre och Linnéa skulle egentligen till Åmmeberg och hälsa på Christer ikväll. Men han svara ju inte när vi ringde, men så för ett tag sen ringde han upp och bad om ursäkt och sa att vi kunde komma på fest i Askersund :D Så nu ska vi fan ha kul!!!!! WIIIIIIIHOOOO :DDDD

 


13 NOVEMBER

Fredag den 13 idag :( :(, fast det har inte hänt nått konstigt än så. Det är jag glad över (y)

Engelska prov i skolan idag då, det gick nog bra ;) haha. Så hade vi slöjd också, och Bengt-åke är avstängd så vi hade Tor och han va bra så idag har jag jobbat lite. Så hade vi matte och där gjorde vi diagnos, svårt. Sen idrott då vi spela innebandy och det va kul, fast jag gjorde nått med höften så jag har jätte ont nu :( Sist hade vi elevens val och då kolla jag på film så slutade vi kvart över två. Så hem och ta det lungt ett tag och nu har jag duschat och fixat mig lite granna. Ska snart gå och möta My någonstans så ska vi gå till busstorget och träffa Dt, sen hem igen och fixa sig lite mer så blir det att va med Marre och Linnéa i kväll :) puss

:D

Marre åkte hem för ett tag sen :(

Men iallafalll.. Vi pluggade lite engelska ;), sen fixade vi oss lite. Sen fixa mamma hamburgare till oss, och det var plast i min.. Hel skumt. Sen gick vi till skolan och träffa Dt en stund, sen när han åkte gick vi och busa på Nordiska, sen satte vi oss i fontänen :D Sen gick vi till Närlunda på toa och blåst som jag är när jag kommer ut därifrån så ser jag Marre i fönstret och tror hon står bakom mig, men hon stog ju där framme. hahah. Sen gick vi hem till mig så efter ett tag kom hennes broder och hämta na. Så skulle mamma förhöra mig på engelskan, men jag är så jävla trött så jag fattar inge. Men det löser sig ;) Ska snart sova tror jag, eller jag vet inte.. hejdå


12 NOVEMBER

Hemma från skolfittan nu, Marre är med mig hem :) Idag hade vi hemkunskaps pro och jag tror det gick bra. Det var väldigt kul i maten idag, HAHAHAHH! Men jag orkar inte berätta det just nu, men jävlarns ;)
Jag och Marre ska äta lite nu (ost och kex) så måste vi träna engelska prov, som vi har i morrn... Sen ska vi fanimig busa. i loooooooove it!!!

:$duuuuuuuuuu


HAHA

Det finns inga vi, det är bara du Mattias.

HAHAH niklas är kul :)

DAGENS

DAGENS VILL HA:
.....
DAGENS HAT :
att det är så kallt
DAGENS ATT GÖRA/GJORT :
plugga
DAGENS KLÄDSEL:
jeans, linne, tjockmysigtröja :)
DAGENS VÄDER:
kallt!!!!
DAGENS SNYGGING:
inte du iallafall
DAGENS SMINK:
foundation, puder, mascara, ögonskugga..
DAGENS FRISYR:
platt och diadem
DAGENS KÖP:
energidricka <3
DAGENS GODIS :
inge
DAGENS LÅT :
HON VILL HA KUL!!!!
DAGENS SAKNAD :
cigg?:(

HEMMA

Slutade vid två idag, då hämtade mamma mig. Vi åkte hem och åt lite sen har hon hjälpt mig med hemkunskapen och engelskan. Sen nu sitter jag här. Mormor är här också ;) haha. Blir ingen Marre idag eftersom vi har prov i morgon, men jag får väl hitta på nått annat. puss :)


11 NOVMEBER

Nu sitter jag i skolan och har spanska, eller ja, typ iallafall.
Igår följde Marre med mig hem och vi åt och greja, sen gick vi ner till bt och träffa Dt en stund. Sen när han åkte hem så träffa vi Eskil och Mogge. Sen kom pappa så skjutsade han oss till Dt. Så var vi där till åtta så kom Marres pappa och hämta oss :)

Idag ska jag plugga hemkunskaap och engelska, sen blir det väl att vara med Marre like the old times ;D

GODNATT SNYGGISAR





ja vi är snygga? ;)

godnatt (:


DAGENS

DAGENS VILL HA:
fredag :DDDD
DAGENS HAT :
fysiiiiiiiik
DAGENS ATT GÖRA/GJORT :
marre
DAGENS KLÄDSEL:
jeansleggings, linne, adidaströja
DAGENS VÄDER:
kallt.. :(
DAGENS SNYGGING:
maier ofc? ;) haha
DAGENS SMINK:
ujuj massa
DAGENS FRISYR:
plattttt
DAGENS KÖP:
tuggummi :)
DAGENS GODIS :
choklad :o
DAGENS LÅT :
rosa helikopter föfan :d
DAGENS SAKNAD :
sommarn

HOME

Jag och mamma åkte och hämta Marre vid halv sex förut, så släppte hon av oss i Åmmeberg. Där skulle vi egentligen träffat Christer med han var inte hemma. Så då ville vi till Zinkgruvan istället, men ingen kunde skjutsa oss. Så vi börja gå, men efter en bit så vart det så jävla mörkt så vi vände. Så ringde jag mormor så hon skjutsade oss :) När vi kom dit så gick vi till Maier så var vi där och lyssna på musik och typ spela fotboll, haha. Sen hämtade mamma oss vid halv nio. Så nu har jag precis duschat och ska snart sova :)

TO MARRE

Nu åker jag till Marre så får vi se vad för kul vi hittar på idag :*

9 NOVEMBER

Nu är jag i skolan och har spanska. Fast jag är med Marre och Linnéa på deras svenskengelska istället, för det är myyyycke roligare ;) Jag ska fan byta hit, fast det går inte så bra för mig, att få göra det alltså. Men det ska gå!!! Snart slutar vi tror jag, då har vi svenska. Sen ska vi äta mat, mm vad gott :* Sen efter skolan ska jag busa, eftersom att det är busvecka, daah?

BUSFAN

 

Nu du jävlar Marre blir det bus hela veckan, och på fredag är vi borta :DDD


DAGENS VILL HA

DAGENS VILL HA:
långt hår :(
DAGENS HAT :
att mitt hår går av :(
DAGENS ATT GÖRA :
sova ;)
DAGENS KLÄDSEL:
t-shirt, mjukisbrallor , trosor. just nu iaf
DAGENS VÄDER:
kallt fan
DAGENS SNYGGING:
jag och marre va snygga idag
DAGENS SMINK:
förut hade jag mycke smink, nu har jag inget :)
DAGENS FRISYR:
först toffs, sen utsläppt/platt
DAGENS KÖP:
pizza och cola
DAGENS GODIS :
inge
DAGENS LÅT :
eiffel 65 losing you
DAGENS SAKNAD :
min dator :'(

8 NOVEMBER

Grattis pappa på farsdag :)

Igår så kom Marre till mig, vi försökte få tag på Christer hur länge som helst. Men han kom aldrig hem.. Så då ringde vi och prata med Staffan istället, men så skulle han och massa till Vretstorp, så vi kunde ha fått följt med men vi orkade inte det. Så istället gick vi till Hanna och hade det trevligt. Så kom Kim och Erik dit, men sen kom Hannas pappa hem och så fick vi inte vara kvar där så då gick vi ut en sväng men det var helt dött.. Så skulle Marre hem. Då gick vi andra hem till Hannas mamma och kollade på tv, sen följde dom mig hem vid halv två. Sen somnade jag vid tre ungefär. Idag väckte mamma mig vid halv tolv-tolv. Så gick jag upp och gjorde ingenting, sen gick jag och träffa Hanna en stund. Så hem igen och fixa mig lite sen åka till Marre. Vi försökte komma på nått kul att göra, så vi gick till Linnéa. Där käkade vi tårta och godis :$ sen kom Bult och John och hämtade oss så åkte vi in till Askersund och käka pizza, sen skjutsade dom oss till Närlunda för vi skulle kolla på innebandy men den var precis slut så då gick vi hem till mig. Kolla på tv och käka kex, haha. Sen busa vi massa! As skoj har jag haft idag :D och jag ska ha skoj hela veckan. För detta ska bli busveckan! :DDD

::*

Hemma från farmor nu.
Om ett tag ska jag va med Marre tror jag, och jag vet inte vad vi ska hitta på. Men det kommer märkas faktiskt :)

DAGENS VILL HA

DAGENS VILL HA:
19 novmeber
DAGENS HAT :
?
DAGENS ATT GÖRA :
åka till farmor och farfar :)
DAGENS KLÄDSEL:
just nu har jag t-shirt och trosor. men sen blire väl annat ;)
DAGENS VÄDER:
kallt :(
DAGENS SNYGGING:
jag :)
DAGENS SMINK:
inget än så länge
DAGENS FRISYR:
toffs än så länge
DAGENS KÖP:
inget
DAGENS GODIS :
inget
DAGENS LÅT :
jag vet inte :D
DAGENS SAKNAD :
kärlek?

7 NOVEMBER

Var mest med Marre och Peter igår. Vi gjorde väl inte så mycke, och så var de skit kallt ute. Och inga roliga folk.. Så vi drog hem till mig vid elva eller något sånt. Och då åkte Peter hem, så satt jag och Marre och prata en stund så åkte hon också hem. Då kollade jag lite på en film, så somnade jag lite över tolv bara :)
Senare idag ska jag hem till farmor och farfar eftersom att det är farsdag i morrn. Så då får jag träffa Carro, böttgött :')


that girl is soooooooooooo dangerous ;)


:DDDDDDD

Kom hem från Örebro för några timmar sen. Köpte ett linne, vantar, mascara, ögonskugga, örhängen och hårspännen sen lite som jag får när jag fyller ;)

Duschade för ett tag sen så ska börja fixa mig nu, för om en stund kommer mina flickor till mig! :)

bild från typ i tisdags

6 NOVEMBER

Blev ingen skola för mig idag, så jag sov till elva. Skönt som fan. Men nu är jag uppe ;) Ska nog fixa mig lite, sen kanske jag, mamma och pappa skulle åka en sväng till Örebro och kolla efter presenter åt mig, fyller ju fan om två veckor ;)  i kväll hoppas jag att det blir fest, för det behöver jag (D)

GONATT

Nä nu ska jag gå och lägga mig, är grymt trött. böhöhöh. aja, godnatt

21.55

Kom hem från Zinkgruvan för ett tag sen. Först åkte vi till Kim, men han höll på med traktorn så då kom Peter och Robin och hämta oss så åkte vi runt lite sen hem till dom en jätte liten stund. Så skulle Robin åka och jobba så då skjutsa han oss tre till Kim så kolla vi på film och spela tvspel. Så vid halv nio eller något sånt så skjutsade Anders ner mig och Marre till gruvan typ, så skulle vi träffa Robin. Så gjorde vi det i en minut så kom Marres pappa, och så åkte vi hem :) och nu sitter jag och äter lite, har knappt ätit något på hela dagen :( men fan, det går inte, mår bara illa hela tiden. As jobbigt.. Ja, men så äre väl när man mår skit.... :)


5 NOVEMBER

Skola, tråk, tråk. Iallafall, hade so prov idag fick 27 av 30 (y) sen försökte jag och Sandra få byta till svenskengelska, och det går nog. Hoppas jag. Annars får jag fan skolka från alla spanska lektioner, för jag vill inte va där.. Nu hade jag tänkt duscha och fixa mig, sen ska jag va med Marre. Eller, ja vi ska nog till gruvan :) 

längtar till fredag!<3

HIHI

Var ute och gick med My vid sju förut, riktigt trevligt :') Sen dess så har jag suttit här och så har jag pratat med pappa som kom hem idag. Han är rätt bra att prata med om man vill berätta något, för han frågar inte så jävla mycke och han håller alltid med mig (y) aja, nu ska jag väl snart sova, så godnatt


DAGENS VILL HA

DAGENS VILL HA:
fredag (D)
DAGENS HAT :
att jag inte har gratis sms :(
DAGENS ATT GÖRA :
inte ett skit om jag inte vill. jo gå ut och gå med my, men det vill jag!!<3
DAGENS KLÄDSEL:
i skolan hade jag jeansleggings, linne och tjocktröja.
nu har jag mjukisbyxor och linne ;)
DAGENS VÄDER:
kallt och blåsigt som fan, snö?
DAGENS SNYGGING:
johan<3
DAGENS SMINK:
foundation &puder
DAGENS FRISYR:
toffs mitt på huvve
DAGENS KÖP:
macka
DAGENS GODIS :
choklad :(
DAGENS LÅT :
eminem.beautiful och kidoomusik-du är min bäbji
DAGENS SAKNAD :
jag saknar ingen alls :)

BRAAO


:D

Nej jag är inte ett dugg ledsen. Gladare än aldrig förr! Du har ändå fått mig att må så dåligt så många gånger, så det var väl lika bra att du var elak lite till så jag inte klarade av mer. Tack för den :)


 jag ler som fan ;)

4 NOVEMBER

Hemma från skolan. Var rätt kul faktiskt ;) Men Linnéa är sjuk och det är miindre roligt. Vet inte vad jag ska göra idag mer än att plugga, men ja. Det märks.


hur lågt kan man sjunka,

3 NOVEMBER

Skola idag like allways, var inte kul alls. :( Men men. Slutade vid tre och då knalla jag hem och åt och plugga på so prov, och nu sitter jag här. Ska snart duscha sen blire kanske att va med Marre :)


2 NOVEMBER

Skola idag igen, fan vad jobbigt :( Hade bildprov, fick G iallafall. Nöjd med det. Och fysiken var rätt rolig, vi fatta ingenting. Men massa fett iallafall. hahah =) Efter skolan följde Marre med mig hem, vi drog till Zinkgruvan. Så jag kom hem för en liten stund sen, eller ja liten kanske det inte är. För jag har hunnit duscha och öva på soprov. Men nu sitter jag bara här och tar det lugnt, as gött. Men snart ska jag väl krypa ner i sängen och sova.

jag orkar inte mer!

HEJDÅ

Nu har jag varit ute och gått med My, skönt som fan. Men nu är jag jätte trött, så jag ska väl snart sova. hejdå


*:)

Åh vad duktig jag känner mig. Har duschat redan. Och jag som har haft så mycke att göra idag. Eller inte kanske. Det ända jag har gjort är suttit vid datorn och kollat på tv. Och så alldelles nyss duschade jag. Men jag är fortfarande lika trött som förut. Orkar aldrig gå upp i morgon.. Och så mår jag illa :( fy. Så vill jag komma ut en sväng idag, fast jag vet inte om jag orkar. Men ändå, väntar på svar från My om hon vill med ut senare. Hoppas de, så jag tvingas ut. För fan, annars kommer jag inte kunna sova även fast jag är jätte trött..

ANUS DATOR...

Min dator har typ dött. Eller, jag har massa virus i den tror jag. Så får inte använda den. Så nu sitter jag vid bärbara, hoppas jag får låna den hela dagarn!!! Klarar mig fan inte utan dator. Men det tråkiga är att jag inte har några bilder alls på den här datorn.. Men men..

I morgon är det skola igen, känns förjävligt. Har massa prov nu, och ett i morgon. Som jag kan sådär. Men jag vill hellre praoa, det va soft. Men ändå kul. USCH för skola säger jag bara.
haj

1 NOVEMBER

19 dagar kvart till min födelesedag, jävlar vad det rullar på :D

Igår kväll kom Marre till mig, då gick vi till kyrkan och tände ljus. Sen gick vi till lilla ica och mötte peteeeeer bästavän. Så gick vi till närlunda för det är lan där. Men då fick jag sms av Claragumman att hon ville träffa mig, så vi gick och träffa henne. Sen va hon med oss hela kvällen. Vart ju lite dricka också, lite för mycke för Clara. Hoppas att du mår bra idag. Så vid lite över elva så kom Linus in, så skulle han och jag åka hem till mig. Så då skjutsade tjockis oss. Så somnade vi vid två tre. Sen fick vi gå upp kvart i nio för Linus skulle åka med några till Stockholm, fifan vad kul och sitta i en bil i flera timmar ;) he he. Han åkte vid nio typ, då gick jag och la mig igen och har sovit tills nu. Idag blir det lugnt för jag har jätte ont i huvudet, sen har jag prov i morgon som jag måste kunna. Så det blir väl plugga.
pysssssssssss

RSS 2.0