20 augusti

Snart helg, Äntligen! Har varit så trött och seg hela veckan.. Så jag har inte gjort så mycket mer än att jobbat och sen legat ute lite i det fina vädret. Ska väl snart stiga upp ur sängen och ta mig något att äta, eller om jag sover en stund till... He he.. 

Helgen som var va iallafall skapligt lugn. I fredags kväll så grillade jag och Emil med my och Erik. Senare sen så drog jag hem till Morgan där de var lite folk :) I Lördags och söndags var de bara lugnt. 


11 augusti

Blev hemma från jobbet idag... Blev förkyld i torsdags och har mått lite halv dåligt sen dess, imorse vakna jag även upp med världens huvudvärk. Så blir att vila mig hela dagen och hoppas jag kan gå imorn, hatar o va hemma från jobbet...

Annars har de väl inte hänt så mycket. Fick sluta tidigare från jobbet i fredags, var skönt när det var så fint väder. I Lördags vila jag mig hela dagen typ sen gick jag och Emil till Billy där de var lite folk så grillade vi och bada bubbel pool. :) 


5 augusti

Ligger i sängen och har typ precis vaknat. Blir alltid helt slut när jag jobbar eftermiddag så jag sover helst hela dagen tills nästa arbetspass börjar, haha kul liv....

I Lördags var jag ut på krogen med Hanna, Robert och John. 2 blyga läppar va på strömpis, va skit skoj :)🍷🍷 Annars i helgen så var de bara lugnt. 

Nu ska jag nog ändå försöka ta mig upp och äta något, sen får jag se om marre kommer förbi på en kaffe innan jobbet ☕ 







RSS 2.0