30 januari

Hejhej!
idag sov jag till 11 ungefär sen gick jag nästan direkt hem till My och drack kaffe :) Sen fixa vi lite och sen skjutsade hon hem mig. Sen dess har jag inte gjort alltför mycke. Just nu ligger jag i sängen och kollar på film, känns som jag kan somna när som helst..

Igår förmiddag kom Mika och hämta mig så drog vi till Linköping och handla lite. Jag köpte 2par jeans, leggings, skor, mössa och trosor. Efter de tog vi oss en roadtrip runt där haha, sen åkte vi och hälsa på Daniel en sväng. På kvällen så kollade vi på ph hemma hos henne så kom jag hem runt tolv eller nått :)






25 januari

I veckan har jag inte gjort så jätte mycket. Tränat och druckit kaffe hos folk typ :) Sen var jag och My iväg till marieberg en dag, köpte sportbhar och linne. Igår var jag och mamma hos mormor &morfar och fika i flera timmar. Sen på kvällen så umgicks jag med My, trevligt :)

Idag har jag legat i sängen hela dagen och kollat på serier. Snart ska jag gå upp och käka nått sen duscha!






16 januari







12 januari

Igår kväll åkte jag hem till My och tog en kopp kaffe. Efter de åkte jag och handla chips o dipp, sen åkte jag till hammar och kolla film med Marre :) Sen åkte vi in till stan en sväng men var helt dött så blev hemåt efter ett tag. Somnade rätt sent inatt så idag sov jag länge, sen förflytta jag mig till soffan och kolla på tv. Och nu ska jag äta sen får jag se om jag tar mig upp nått idag..




11 januari

Igår blev de att dricka lite. Först hos Marre och sen hos John, så en liten stund i Askersund. Var kul iaf :) Idag är jag trött som fan så har bara kollat på tv sen jag vaknade. Ikväll får jag se vad som händer, men blir lugnt iallafall.










8 augusti

Idag var jag uppe kl halv 8, körde pappa till Hallsberg sen åkte jag och gymma direkt. Efter de panta jag och My massa flaskor, sen åkte jag hem och sökte lite jobb. Nu ska jag leta på något att äta och sen får jag se vad som hittas på :)




7 Januari 2014

Inatt kunde jag inte somna förens typ kl 5, as jobbigt.. Så vaknade jag vid elva idag ungefär. Gick upp och drog iväg och gymma med My direkt, sen blev det hem och äta och fixa mig lite så åkte jag hem till My så satt vi och drack kaffe och snacka skit i några timmar. Runt halv sex åkte jag hem till Robin och tog en kopp kaffe med han och sen åkte jag hem till Marre en sväng :) Nu ska jag kolla klart på en film med mamma och sen blir det sova för imorgon ska jag upp tidigt.

19.52

I morse var jag och My iväg och gymma :) När jag kom hem o hade duschat så kom Marre så åkte vi och handla och sen laga tacos och kollade på film, myspyyyys :) Sen drog vi ut så träffade vi Tomas så var vi med han ett tag. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycke, ligger och kollar på film just nu.




6 januari

I fredagskväll körde jag på marre, morgan, becca och linda. Igår så drack jag med becca. Idag sov jag till typ kl 2, sen va My här på en kaffe och sen kom marre hit på en kopp och sen åkte vi en sväng. När hon åkt hem så drog jag hem till My och glodde film med henne, erik och tomas :) Nu ska jag försöka sova så godnaaattt..






1 januari 2014

Igår kväll kom Mika o Becca hit så satt vi här en stund innan vi fick skjuts ut till Morgan där han, Marre, Linus och Harry va. Var där tills nån gång och under tiden kom det mer folk. Sen åkte alla in till folkets hus där de var fest. Vid tolv kolla vi raketerna sen blev de folkets hus och sen till en trappa upp. Kom inte i säng förens as sent och sen vakna jag tidigt imorse. Så nu har jag precis vaknat efter att ha sovit några timmar. Men jag tyckte att de blev en rätt bra kväll igår!:)












RSS 2.0