wg3g4g


29 december

Nu är de söndag igen, dagarna går så fort. Snart är de nyår och allt vad de innebär.. :)

Denhär helgen har varit skapligt lugn. I fredags var jag iväg till marieberg med mamma&pappa, hitta ett linne till nyår och ett halsband. På kvällen åkte jag till My så tog hon och jag några glas vin. Sen kom Marre oxå så åkte vi en sväng. När jag vakna i lördags åkte jag ut till Marre så drack vi kaffe o snacka lite skit. På kvällen umgicks jag med Hanna!







26 december

Igår blev det Motala parken med massa folk. Var skoj :) Idag gör jag ingenting, har legat i sängen hela dagen typ och kollat på life unexpected. Snart ska jag göra nått o äta o sen ta mig en dusch.








22 december

Helgen har varit lugn :) I fredags eftermiddag var jag och hälsa på farmor & farfar, sen på kvällen var jag med Hanna och åkte runt lite. Igår på förmiddagen var Marre här och tog en fika. På kvällen umgicks jag med My.

Idag har jag i stort sett inte gjort någonting, kollat film o så :)






19 december

Idag har jag vart hos tandläkaren och spänt tandställningen, ajaj.. Kommer väl inte kunna äta på några dagar nu. Efter de åkte vi till Marieberg o lite. Sen jag kom hem har jag bara kollat på life unexpected :) Och det ska jag väl fortsätta med hela kvällaa.

Igår tjocka jag och Mika pizza och sen sola vi. På kvällen åkte jag och va med Marre så kolla vi på paradise hotel och åt chirre&dirre :)




15 december

Idag har jag inte gjort allt för mycket, tagit ur mitt löshår och glott på film typ :) Imorgon ska jag till frisören och färga håret

Igår tog jag det oxå lugnt hela dagen. I fredags var jag på strömpis med Mikaela och Rebecca det var kul :)






6 december

Idag är de skitväder, jävla snöstorm.. Vill ha sommar nu istället.

Aja, ikväll skulle jag egentligen till strömpis men känns inte så lockande i det här vädret & väglaget. Så jag ska väl bara vara hemma istället, kolla film och ta de lugnt så jag blir frisk nån jävla igång..

Igår umgicks jag med Marre på dagen och på kvällen kom My förbi här en sväng.






4 december

Idag har jag och Mikaela vart iväg till Marieberg och handlat lite julklappar :) Efter det åkte jag till My en sväng, sen hem och åt go mat. Sen ikväll var jag och Becca ute och gick en sväng. Nu ligger jag i sängen och kollar på film och ska straxt sova ★






2 december

Ligger i sängen dyngförkyld o med huvudvärk.. As träligt. Så idag ska jag väl bara ta de lugnt.

I fredags så var jag på parken med lite folk, skojigt :) och i lördags tvinga Marre mig att dricka igen, så vi satt hemma hos mig och tog några drinkar sen åkte vi + My & Morgan hem till Linus på fest :)
Igår var jag och hälsa på mormor&morfar en sväng, efter de tog jag en kaffe med Bult och sen kolla jag bara på tv hela kvällen!








RSS 2.0