24 september

Ligger i soffan och har precis kollat klart på en film. Är så himla trist väder så man blir ju alldeles trött.. Tänkte iallafall gå upp och duscha nu sen se om jag ska göra nått eller gå och lägga mig och kolla på film :)

Igår var jag och My iväg och sola. Sen åkte jag hem till mormor och fikade lite för hon har fyllt år :) På kvällen åkte jag till Emil och va med han.

på fredag blir de 🍻🍸🍹🍺👍




22 september

I fredags jobba jag typ hela dagen, så gjorde inte så mycket mer än det. I lördags jobba jag några timmar på morgonen sen åkte jag på rally med My och Erik :)

Igår var jag hos Marre och drack kaffe sen åkte vi en sväng oså, på kvällen var jag med Emil.

Idag ska jag jobba 16-21, så ska snart göra mig iordning lite 👋






19 september

Precis vaknat, ska snart stiga upp o äta, fixa mig osv. Börjar jobba kl 1 och slutar 9 ikväll. Så idag händer inget mer än jobb..

Imorgon är det rally så de har jag tänkt kolla lite på annars vet jag inte va mer som händer i helgen. 🍸

I veckan har jag inte gjort allt för mycket. Jobbade ett pass i onsdags annars har jag bara umgåtts med vänner och tagit det lugnt :)




16 september

I fredags var jag hos frisören så nu har jag ny hårfärg och nytt löshår, supernöjd ! Annars i helgen så har jag typ bara jobbat, bra med lite cash.

Idag har jag städat lite och nu ligger jag i sängen och kollar på gårdagens avsnitt av paradise hotel och väntar på att maten ska bli klar. Sen jag ska jag hoppa in i duschen och sen får jag se vad som händer idag. :)
 
 

RSS 2.0