24 juli

I fredags när jag slutat åkte jag och Hanna till marieberg och handla massa grejer. Sen åkte vi hem till mig och drack lite vin så kom Joppe så åkte vi och hämta upp Camilla. Vi åkte runt lite sen drog jag och Tomas till O'learys :)
I lördags så städa jag massa här hemma, på kvällen drack jag med Becca och Camilla. Först hos Nicklas sen hemma hos Anton och sen gled vi lite bil :)

Den här veckan har jag inte gjort något mer än att jobba. Finns typ inget att göra på jobbet heller så de är lite segt. Menmen, 2 dagar kvar sen lite helg 👍








16 juli

Jobbar och sover är typ de ända jag gör på veckorna nu, är helt slut efter jobbet så orkar inte hitta på mycket alls. Men nu i helgen är de långhelg iallafall så de ska bli riktigt skönt :)

I fredags efter jobbet gjorde jag inte så mycke, slutade ju halv 10. Men träffade iallafall Hanna och Joppe en sväng. På förmidaggen på lördagen så var jag med dom två på bilutställningen som var här. På kvällen kom Marre hit så drack vi lite och sen gick vi hem till Becca dit det kom fler folk, sen gick vi ut på cruisingen. :)






6 juli

I veckan har jag typ bara jobbat. I fredags slutade jag kl 3 och då åkte jag och sola lite, sen träffa Becca en sväng. På kvällen tog jag det lugnt tillsammans med Tomas.
Igår umgicks jag med Becca hela dagen, på kvällen drack vi lite vin o va runt lite :)

Nästa helg är de cruising här, taggateee! 👌





RSS 2.0