23 mars

Har haft en bra helg :)
I fredags jobbade jag på dagen. På kvällen åkte jag till Christer så drack vi lite och sen kom Emil så gick vi hem till Anders en sväng. I lördags förmiddag var jag och My iväg och kolla när Emil och Erik åkte cross och på kvällen var jag och Emil på olearys och puben en sväng :) Igår var jag jättetrött så sov hela dagen i stort sett..

Idag jobbade jag till kl 12. Och nu sitter jag hemma hos Marre och käkar pizza och kollar på film :)




19 mars

Idag jobbade jag till kl 14, sen va Marre här en kortis. Sen dess har jag inte gjort ett jävla skit, ligger nu i sängen och ska väl sova eftersom jag inte har nått roligare o göra.. Imorgon blir de ett jobbpass igen, slutar ett och sen är de helg! :)




16 mars

I fredags på dagen var jag hos frisören och satte i löshår 👍 På kvällen jobbade jag och efter de gled jag lite bil med Marre och Morgan. I lördags jobbade jag ett kort pass mitt på dagen och efter de åkte jag till mormor en sväng och sen till Emil :) I söndags jobbade jag delade tur och idag har jag oxå jobbat, kom hem för ett tag sen.

Ligger nu i sängen och glor på film, är lite tröttis. Får se om jag orkar göra något senare annars ligger jag väl kvar här tills imorgon kl 16 då jag börjar jobba igen :)








12 mars


8 mars

I fredags kväll blev det bowling och några drinkar med lite folk, trevligt :) Igår tog jag det bara lugnt för var så himla trött och seg.. Idag har jag och mamma varit iväg till marieberg. Köpte jeans, bikini, linne o lite mer grejer 👍

Nu ligger jag i soffan och kollar på arne dahl, när det är slut blir det sängen. Imorgon bitti blir de jobb 💰




5 mars

Den här veckan har jag inte fått något jobb, trist. Men nästa vecka har jag endel bokningar :) Så den här veckan har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med vänner, i tisdags var jag iväg till frisören och färgade håret 👍 sen efter de laga jag och Becca tacos och sen åkte vi in till Örebro och gick på bio, trevligt :) Igår var jag och Emil iväg till Motala en sväng och idag har jag solat och sen umgåtts med My.

Nu ligger jag i sängen och tänkte snart sova. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, de märks :)




RSS 2.0