31 MARS (3)

Jag och mamma va ute och övningskörde en sväng förut, var länge sen.
Nyss duschade jag så ska sitta här en stund till, sen gå och lägga mig.

Imorgon i skolan så har vi vanliga lektioner till elva ungefär, sen åker min klass till Örebro och hjälper Konventum med att dela ut rosor och göra reklam för deras trädgårds mässa nästa helg.


31 MARS (2)

Nu har jag kollat på två bigbrother avsnitt + spelat lite crime city. 
 


Så va i helvete ska jag göra nu??


31 MARS

Kom nyss hem från skolan :)
Dagen har gått bra, men har varit supertrött. På morgonen följde jag med Marre till tandläkaren så kom vi lagom tillbaka till svenska provet... Har inget att säga om det, men antar att det blir omprooov.. Sen va de matte, näthandel (då jag och Marre chatta med Gunilla, haha!!) och sist administration.
Nu ska jag glo bigbrother avsnitten som jag missat och sen äta :)


30 MARS (2)

Jag och Linus åkte in till stan förut så käkade vi pizza. Sen handlade vi lite åt mamma och sen åkte vi bara runt :) Fast lite senare så åkte vi till gruvan och kollade på någon bil hemma hos Robin, efter det drog vi ut till Marre och prata lite :) Så hem till Linus och kolla tv en stund sen skjutsade han, Linda och Niklas hem mig, och nyss kom jag ur duschen!

Ska väl snart gå och lägga mig och sova, men borde egentligen plugga, har prov i svenska imorgon. Men jag orkar inte, har läst igenom alla frågor två gånger, men inget går ju in. Sen orkar jag inte träna mer ändå, hehe. Aja, det får gå som det går. Skit alltså...


30 MARS

Tog sovmorgon med Marre idag så kom till bilden vid nio :) Gjorde en ros i lera på tio minuter och sen slutade vi. Sen administration, idrott och sist svenska och då fick vi sluta rätt tidigt så jag, Marre och Eskil hann med halv två bussen. När jag nästan var hemma så kom Linus, Linda och Niklas och hämta upp mig så åkte vi och hämta Eskil och sen åkte vi till Åmmeberg så nu sitter jag hemma hos Linus :)

Grattis älskling till körkortet! :)

29 MARS (3)

När jag kom till Linus så fick jag göra ett körkorttest, haha. Men orka inte göra klart hela så jag fick aldrig veta hur många rätt jag hade :( Sen så slogdes vi lite bara för att det är kul och sen gick vi ut och sköt luftgevär eller vad det heter på en burk, det gick jätte bra! Sen kollade vi på bigbrother och vid åtta åkte jag och han med hans syster in till stan så handlade dom och sen skjutsade dom hem mig. Jag har alldeles nyss duschat så väntar på att håret ska torka lite sen ska jag gå och lägga mig, behövs. Är jätte trött och har ont i halsen som fan.. Illa!

Imorgon tar iallafall jag och Marre tjugo över åtta bussen till skolan istället för fem över sju, vi behöver det!



29 MARS (2)

Nu drar tröööttta jag hem till Linus en sväng :)
puss


29 MARS

Sitter i skolan och har information och layout nu, jobbigt. Är as trött och har ont i halsen, åååh...

28 MARS (3)

Jag och Marre var ute hela tiden :) Gick och prata lite skit och så, trevligt. Nyss åkte hon hemmåt så nu ska jag duscha och sova. Upp klockan sex i morgon, nej lixom..



28 MARS

Nu kommer Marre in till mig en sväng så får vi se vad vi hittar på för något :)



28 MARS

Ahapp, idag var det skola igen. Seegt!
Hade sovmorgon iallafall, så åkte halv tio bussen. Började med idrott, men var inte med.. Efter det mat och så matte och sist information och laayout. Slutade runt två så blev halv tre bussen hem :) Nu ska jag kolla på gårdagens bigbrother och sen ska jag äta.


27 MARS (3)

   


27 MARS (2)

Har inte gjort ett skit idag.. Men det gör inget för jag är helt sluuut i kroppen, haha. Trött somfan med.


Nu håller jag på och kollar på stockholm-båstad. Efter det får jag se om jag får låna tv;n och kolla på bigbrother, men det skulle jag ju inte tro att jag får. Så då får jag väl sova eller något.. :)

Skönt med sovmorgon imorgon iallafall!


27 MARS

Jag och Marre åkte hem till Christer och Carro igår vid halv sex, då fick vi mat och så drack vi lite :) Senare kom Carros kompis David dit. Sen kom Linus, Robin, Laayen, Robert, Camilla och Kim också :) Trevligt. Senare på kvällen så skulle vi alla dra till Motala. Men då blev det massa bråk och tjaffs och jaaa. Så vi fick stanna i gruvan ett tag och sen åkte jag och Marre med Laayen, Robin och Robert till stan. Åkte runt lite där och vid halv fyra kom Linus och jag hem till mig.. Idag så vaknade vi vid halv fyra, haha! Åt och kolla på tv sen så åkte han hem alldeles nyss. Idag blir det väl bara att ta det lugnt. Skola imooorgon!


26 MARS (3)

Sitter hemma hos Marre nu :)
Vi ska fixa oss lite sen åka till gruvan och äta tre rätters och dricka lite! :)


26 MARS (2)

NYTT!


väska

top

kofta, fått av mormor

det jag fick från Letex


26 MARS

Igår så kom Marre till mig och vid sju ungefär så gick vi hem till Kent, blev att vara där med lite folk :) Men sen någon gång så gick jag, Marre, Hanna och Camilla hem till Hanna så var vi där ett tag, men sen så åkte Camilla hem. Då gick vi ut och träffa Jesper och Robert, sen upp till Hanna en sväng igen och sen ner och träffa Eskil och Aron. Runt ett kom Tomas så skjutsade han, jag och Hanna hem Marre och sen åkte vi hem.


25 MARS

Slutade praktiken tjugo över två idag och då gick jag hem :) Har fått larma kläder och så hela dagen. Sen fick jag en present för det var sista dagen. Det var ett svart linne med spets och ett par leggings med dragkedja, finfint! :) Nu har jag precis lockat mitt hår och snart ska jag äta. Ikväll blir det att vara med folk :)


24 MARS (2)

Nyss kommit hem.
Jag och mamma åkte in till Örebro så åt vi först, sen skulle vi gå och köpa löshår. Men då blev det så att dom sydde in det direkt, haha. Men det blev väl bra :) Sen gick vi lite på stan så då handlade jag en tröja, väska och strumpbyxor. Sen åkte vi till Marieberg och handla en blomma som jag ska ge till dom på praktiken imorgon. När vi hade gjort det så åkte vi till Åmmeberg och hälsa på mormor och morfar en sväng och sen Linus :) Nu ska jag och mamma baka chokladrutor som jag också ska bjuda dom på på praktiken ;) Är ju sista dagen jag är där imorgon. Och det har varit kul! Men ska bli mindre kul att komma tillbaka till skolan igen...


24 MARS

Praktik idag.
Fick klippa och vika ihop lappar som dom skulle ha, haha! Sen fick jag svar på några frågor som jag behöver ha tills vi ska skriva om praktiken i skolan :) Sen fick jag sluta halv tolv för det fanns inget mer att göra.
Så nu ska jag och mamma åka till Örebro en sväng :)


23 MARS (2)

Mitt nya löshår som jag försökt fixa är helt kapput nuuu :( åååh..

Linus var iallafall här nyss, trevligt :) occccch jag har rätt

Ska sitta här en stund nu, sen duscha och äta :)


23 MARS

Blev till skolan idag och ha bild, gjorde ett hjärta i lera. Blev heeeelt perfekt! ;) Åkte halvtolv bussen till Askersund och så gick jag till praktiken. Dom hade sparat massa varor åt mig så jag skulle ha något att göra. Så jag har märkt, larmat och hängt upp kläder hela tiden :) Förutom i slutet då jag fick klippa och vika några små lappar. Men har tre papper till att göra, men skulle göra det imorgon istället så fick sluta tjugo över tre. Nu är jag hemma och väntar på mat, döööhungrig!


22 MARS (4)

Nu har jag och mamma färgat mitt löshår och sen kollat på sally, för bra! Då passade jag på att måla min naglar också. Lila och sen lite glittrande lack över, snyggt.
Blev ingen bra bild, men ändå..


22 MARS (3)

jag tror jag är... ledsen?

22 MARS (2)

Har haft ont i huvudet hela dagen, asjobbigt. Ellerja, har haft det ända sen i fredagskväll ''/
Hela dagen har jag alltså bara legat i soffan och kollat på tv, sen läst lite i solo. Händer väl inget mer än det idag heller. Hoppas på skola/praktik imorgon iallafall.


22 MARS

Nyss gått upp. Mådde inge bra alls när jag vaknade, så blev ingen praktik idag..
Nu ska jag äta och kolla på bigbrother och försöka krya på mig, så det blir praktik i morgon iallafall.


21 MARS (6)

Nyss kommit hem..
Jag och mamma åkte hem till Linus och dom för att hämta min brors hjälm, sen åkte vi upp till min morbror en sväng och sen till ica och handla.
Innan vi åkte så blekte jag lite slingor i håret :) Nu ska jag äta lite och kolla på tv sen sova. Praktik imorgon!


21 MARS (5)

Har nyss suttit och sytt löshår, aaaskul.. Haha! Väntar på att mamma ska komma hem så ska vi färga mitt hår och så..

Men just nu ska jag avnjuta en billys och oboy!


21 MARS (4)

Idag hade hela skolan studiedag, så jag var ju då hemma från praktiken. Så jag har varit med Linus hela dagen. Vi vaknade vid elva någongång och när vi hade vaknat till så kollade jag på bigbrother som var igår. Sen gjorde vi mat så den var klar tills mamma kom hem. Sen har vi kollat på tv och suttit vid datorn typ hela dagen, skit kul hehe ;) Nyss åkte han hem iallafall. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu..


21 MARS (3)


21 MARS (2)

Nyss kollat på Wild child som jag spelade in igår, den var väl rätt rolig :)


21 MARS

Igår så hämtade Linus syster mig och Linus här, så åkte vi hem till honom. Kollade solsidan osv. Runt nio så åkte vi in till Askersund med Linda och Niklas och sen släppte dom av oss hemma hos mig. Så kollade vi lite på tv och sen sov vi. Nu ska jag iallafall kolla på bigbrother.
Men vad händer senare då?


20 MARS

When nothing goes right, go left..




19 MARS (2)

Var och hyrde filmen "the social network" förut. Kollade nyss klart på den och den var faktiskt bra! :)


19 MARS

Igår så åkte jag ut till Marre så var vi hemma hos henne ett tag och drack lite, sen gick vi ner till Linnéa och sen åkte jag, Marre, Linnéa och Persson och hämtade Linus sen åkte vi hem till Häst där det blev att vara nästan hela kvällen med folk :) Men någon så drog vi hem till Jonas så blev att vara där ett tag, sen gick jag hem.

Och idag har jag varit med Linus.


18 MARS

Nyss kommit hem från praktiken.
Hade inte så mycke att göra idag, men på eftermiddagen så kom min lärare och hälsa på, det var väl trevligt ;)
Nu ska jag kolla bigbrother sen fixa mig.


17 MARS (2)

När vi hade hämtat Linus så drog vi till skopunkten och köpte tygskor till mig. Sen åkte vi till brändåsen och käka. Väl hemma så kollade vi på bigbrohter och duscha och nyss åkte han ivääääg. Snart ska jag gå och sova, astrött och har ont i huvudet..

Men imorgon är det fredag och party med people


17 MARS

På morgonen idag fanns det ingenting att göra på praktiken, så jag satt och fika och läste tidningar ett bra tag. Sen kom det in nya varor så då fick jag larma och hänga upp, sen hjälpa ett par kunder :) Slutade kvart över tre och då kom mamma ner till stan så då fikade vi och sen vid fyra gick vi och klippte oss. Tyckte mitt blev jätte kort, men det slitna är ju bort iaf.. Snart ska vi dra oss mot Örebro :)


16 MARS (2)

Duschade nyss :)
Så ska sitta här en stund sen gå och fixa mitt löshår (tvättade det också), sen ska jag soova så jag är pigg imorgon :) För först är det ju praktik, sen ska jag klippa mig och efter det åker jag och mamma till Örebro och hämtar Linus, sen ska jag väl va med honom :)

Fast jag vill fan inte klippa mig, men mamma tvingar mig ju typ.. Haha! Men det är så jävla slitet så är så illa tvungen. Bara jag inte blir flintis

typ så..


16 MARS

Blev fem över sju bussen till skolan idag då. Hade bild då jag målade klart mitt landskap, slutade den lektionen klockan tio. Så jag och Marre satt en halv timma och vänta på att matsalen skulle öppna sen så åt vi och sen blev det halv tolv bussen till Askersund. Vi gick och träffade Sandra en sväng innan vi gick till våra praktiker. Jag fick larma massa nya kläder som kommit, sen fixa lite med ett par jackor. Slutade kvart över tre och nu är jag hemma.
Ska äta något nu sen kolla på bigbrother.

Jag har grymt ont i huvudet!


15 MARS (5)

Nyss kommit in igen :)
Snart ska jag duscha tänkte jag, sen sova eller något. Ska ju till skolan imorgon och ha bild, sen blir det tillbaka till praktiken.


15 MARS (4)

Nu ska jag gå och träffa min saknade vän Clara en stund :)


15 MARS (3)

Nu har jag ätit och kollat på big brother, så vad ska jag göra nuuu?


15 MARS (2)

Kom nyss hem :)
Först på morgonen idag så fick jag tvätta rent alla speglar, sen fixa lite med kläderna. Vid tolv åkte jag hem och åt sen när jag kom tillbaka så fick jag tvätta rent det som läppstift/nagellack står i. Slutade kvart över tre ungefär och då va pappa på torget så åkte med honom hem :)

Idag, vad händer dååå?


15 MARS

Nu drar jag iväg till praktiken :)
Fast trött och frusen är jag.


14 MARS

Sitter hos Linus nu men han duschar :)
Vi har inte gjort så mycket idag men nyss var vi en sväng med hans syster i stan. Snart ska jag väl hem skulle jag tro, då ska jag duscha och sen sova. Är helt trött och känner mig lite hängig :(

14 MARS

Idag, praktik!
Idag fick jag larmat lite, springa ute på lagret och leta kläder men hitta nästan ingenting -.- och stå i kassan när pappa handla, haha! Fick sluta vid tre för det fanns inte så mycket att göra :) Så nu ska jag kolla bigbrother och äta något sen åka till Linus :)


14 MARS

Idag, praktik!
Idag fick jag larma lite, springa ute på lagret och leta kläder men hitta nästan ingenting -.- och stå i kassan när pappa handla, haha! Fick sluta vid tre för det fanns inte så mycket att göra :) Så nu ska jag kolla bigbrother och äta något sen åka till Linus :)


13 MARS (2)

Nu är de paus på solsidan så sitter här en stund :) Men ska väl snart gå ut till tvrummet igen och kolla klart, sen ska jag nog kolla time out och sen duscha. Får spela in bigbrother idag eftersom jag inte får låna den tv;n ;p Ska försöka sova tidigt också så jag är pigg i morgon på praktiken!

jag saknar diiiig..


13 MARS

Igår åkte jag ut till Marre vid halv fem, klockan fem kom Sandra, Peter och Jimmy och hämtade oss. Så åkte vi in till Askersund och fixa lite, sen drog vi till Kumla och var där ett tag. Mattias och Dennis kom till Kumla med traktorn så tog vi sällskap med dom till Katrineholm. Var mest vid mcdonalds och tala med folk sen åkte vi liiiite där. Efter några timmar så drog jag, Marre, Sandra, Peter och Jimmy till Örebro och var på mässan en stund, sen åkte vi hemåt. Åkte genom Rönneshytta sen till gruvan där vi släppte av Sandra och Peter, sen skjutsade vi hem Marre och sen skjutsade han hem mig. Satt och prata lite med mamma sen kom Linus så sov han här.

Idag vaknade jag vid nio, fast sen somnade jag om till ett skööönt! Då gick jag och Linus upp och gjorde mat och kollade tv och nyss åkte han hem :) Idag blir det alldeles lugnt skulle jag tro..


Jag hade iallafall en kul kväll igår!, och här kommer lite bilder :)


haha Peter!

Sandra :)

jag och Marre :)

Marre och Peter :)

jag, Marre och Peter :)


12 MARS (2)

Nu drar jag, Marre, Sandra, Peter och någon Jimmy till Katrineholm. Hoppas på en bra kväll!!!


12 MARS

Linus kom till mig halv sex i morse, varför lixom?
Haha aja, han ligger fortfarande och sover så jag passsar på att blogga lite :) När han vaknar sen så ska vi väl antagligen äta något och sen kolla på big brother.

Vid halv fem idag åker jag ut till Marris ♥


11 MARS (3)

När jag och Marre hade gått av bussen så gick vi till ica där vi handlade lite, sen gick vi hem till mig. Satt och prata och garva som fan, haha! Vid halv tio kom mamma hem med lite chips och godis till oss så då satte vi på en film och käkade det :) Sen alldeles nyss åkte hon hem. Så ska sitta här en liten stund bara sen gå och lägga mig, är sjukt trött! 
I natt någon gång så tror jag att Linus kommer hit och sover :)

ppuuss godnatt!


11 MARS (2)

Nu har jag och Marre nyss ätit så nu ska vi fixa oss lite och sen ta bussen in till Askersund :)

Imorgon blir det Katrineholm tror jag :)


11 MARS

Sitter hemma hos Marre nu :)
Idag på praktiken så fanns det inte så mycke att göra så jag fick putsa fönster haha. Vid tolv gick jag och mötte Marre så åt vi och sen vid ett så fick jag larma kläder till klockan blev lite över två då slutade jag och då mötte jag Marre sen träffa vi Matias jätte snabbt och sen tog vi halv tre bussen till henne. Så vi har kollat bigbrother och så nu. Ikväll blir det lugna gatan :) haej


10 MARS (2)

Har nyss ätit och nu ska jag åka till Linus en sväng :)


10 MARS

Kom nyss hem från praktiken :)
Idag fick jag larma massa kläder igen. Sen vid tolv gick jag och mötte Marre så gick vi till ica och handla mat sen satte vi oss i trapphuset och käka, flodigt ; )Vid ett gick vi tillbaka till praktiken och då fick jag sätta prislappar på strumopr. Slutade tjugo över tre och då gick jag hem.
Ska kolla bigbrother nu och äta sen får jag väl se om det händer något idag?

Det som hängde med hem igår ifrån letex




9 MARS (2)

Jag och mamma städade mitt rum förut så nu är det fräscht igen :)
Efter det åkte vi till stan och fikade lite och sen gick vi till Letex där det var 30%. Jag köpte två linnen, tjocktröja, bollero och solglasögon :)
Kom hem därifrån lite innan åtta och då duschade jag och nyss åt jag lite och prata med mamma och bror. Snart ska jag väl sova antar jag, är sjuk trött i benen..


9 MARS

Idag tog jag fem över sju bussen till skolan och hade bild till klockan tio. Sen gick jag och Marre och åt, sen tog vi halv tolv bussen till Askersund och sen gick vi till våra praktik platser :)
Fick larma kläder igen och hänga upp dom, sen hjälpa lite kunder. Men sen fanns det inte så mycket att göra så jag fick sluta halv tre, så kom hem för en liten stund sen :) Snart ska jag äta och kolla bigbrother, sen får jag se om det händer något idag.


8 MARS (2)

Har legat i soffan sen jag kom hem och ätit och kollat på tv :)
Men nu kommer Linus hit en sväng, puss!


8 MARS

Nyss hemkommen från praktiken. :)
Idag fick jag också larma kläder och hänga upp dom, sen larma av några västar. Sen fick jag stå på en stege och ta ner skyltar och sätta upp dom på ett annat ställe. Läskigt med stegar :(


7 MARS (3)

Nu ska jag ta mig något att äta och sen ska jag lägga mig i soffan under en filt och glo tv, fryser ju som faaaan!


7 MARS (2)

Kom nästan alldeles nyss hem från praktiken :)
Började klockan halv tio (skönt med sovmorgon varje dag nu, förutom onsdagarna då). Jag fick larma kläder och hänga upp dom, sen klä av dockorna i skyltfönstret. Sen slutade jag halv fyra.
Nu blir det väl lugnt skulle jag väl tro, om inte Linus kommer :)


7 MARS

Nu drar jag iväg till praktiken :)


6 MARS (3)

Linus åkte hem för någon timme sen :) Sen dess har jag inte gjort allt för mycket.
Men nu ska jag kolla solsidan och big brother, sen duscha och sova.

Imorgon börjar praktiken, får hoppas det är kul.
Ska ju ha praktik i tre veckor nu, men måste åka till skolan på onsdagar bara för att ha bild, jobbigt.




6 MARS (2)

Grejer jag fått/köpt på senaste tiden :)


doftljus


bling bling klocka

örhängen & mascara

låg midja & tighta. snygga! ♥

tröja & linne


6 MARS

Igår kom Marre till mig, vi tog det bara lugnt. Lite senare på kvällen gick vi till Häst föräldrar där han var katt och hund vakt, vi kollade på film och sen vid tolv gick jag hem och Marre åkte hem. Så somnade jag vid ett eller två.
Vid sju i morse kom Linus till mig och sov. Idag har vi inte gjort mycket, men nu spelar han, jag och mamma monopol men dom fuskar ju bara...


5 MARS (2)

Nu åker jag och mamma till Marieberg en liten sväng.

Ikväll blir det att med min bästavän! ♥


5 MARS

Igår kom Marre till mig och efter en stund hämtade Eskil och Tummen oss så skjutsade dom oss till ica och sen gick vi till Häst. Där blev det att vara nästan hela kvällen med folk, kul! :) Vid tolv-ett någon gång? så gick jag, Marre, Hanna, Häst och Eskil till Tummen och Terese så satt vi där ett tag. Vid tre ungefär så kom jag och Marre hem till mig så åt vi och prata sen sov vi :)

För ett tag sen åkte hon hem så nu ska jag tydligen till Marieberg med mamma, om jag orkar :o haha!


4 MARS

Skola idag som vanligt. Slutade så jag hann med halv två bussen.
 Har nyss ätit och kollat på bigbrother, så nu ska jag fixa mig och ikväll blir det att dricka med lite folk, kul kul! :)


3 MARS

Igår blev det att åka på isen med Linus och Robin. Jag och Linus kom hem till mig vid åtta någon gång sen åkte han hem vid nio, tio, kommer inte riktigt ihåg.

Idag blev det skola. Från tolv till tre skulle min klass och några till klasser vara i aulan och skriva svenska uppsats, men jag blev klar typ kvart i ett så blev halv två bussen hem. Jag, Marre och Eskil gick av på busstorget så gick vi en sväng på sjöängen och sen gick vi till busstorget och drack kaffe ;) Efter det gick jag och Marre till Brittas en sväng och sen hem till mig. Vi åt och kolla bigbrother sen fixa vi lite och sen gick vi ut och gick en sväng och nyss åkte hon hem.
Så nu ska jag sitta här en stund, sen duscha och så sooova :)


egehnt

men kuuuuuuul


2 MARS

Åkte till skolan idag och hade bild och sen gjorde jag adaministrations provet, som kändes som att det gick väldigt bra :)
Efter det gick jag och Hanna och åt sen tog vi halv tolv bussen hem, jag hade sån jäävla huvudvärk. När jag kom hem kolla jag bigbrother och 99 saker man måste göra innan man dör. Sen somnade jag och vaknade igen vid tre :)
Snart ska jag äta lite pastasallad sen skjutsar mamma mig till Linus.



fan vad trött jag ääär och bliiiiiir


1 MARS (3)

Duschade typ nyss så snart ska jag äta lite, sen gå och lägga mig och bli sjuk eller någe.
Har iallafall pluggat i två timmar idag, rekord! Aldrig hållt på så länge tror jag.
Aja, g'nigt



1 MARS (2)

Nyss hemkommen från skolan.
Ska kolla bigbrother nu, sen ska jag plugga, säkert kul! Men fick ju reda på idag att vi har prov imorgon i administration, så jag måste ju.. Jobbigt.


1 MARS



Hur gör man?

RSS 2.0